o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Supporters DENÍK (VI.)

pátek, 08.06.2018 - přejít do komentářů
Fotbalová rekapitulace měsíce dubna 2018
/titleImg/supporters-denik-vi/1/8430.jpg?width=570

Přestávka po fotbalovém ročníku 2017/2018 je v plném proudu, fotbalisté jsou na dovolených a odpočívají před zahájením letní přípravy a my tak máme čas se podívat a připomenout si události minulé. V rámci našeho seriálu "Supporters DENÍK" přichází na řadu souhrn měsíce dubna. Tak se podívejte, co zajímavého se v dubnu událo.


2. 4. 2018
Ve fotbalovém pořadu stanice O2 Tiki Taka, vystoupil miláček teplických fanoušků a kdysi talentovaný fotbalista Martin Fenin. Byl očividně pod vlivem alkoholu. Týden na to se Fenin přiznává k požití alkoholu a divákům se omlouvá.
Fotka uživatele Dalibor Durčák.
6. 4. 2018
Českou sešívanou twitterovou komunitu (a nejen tu) rozvášnil článek redaktora Sportu Pavla Janegy, ve kterém se vyjadřuje dosti nevybíravě o panu Martinu Krobovi. Martin Krob je místopředseda představenstva a generální ředitel SK Slavia Praha.
6. 4. 2018
Disciplinární komise začala trestat i kluby v nižších soutěžích. Po oslavě 15. výročí Chebské brigády dostal klub Hvězda Cheb pokutu 12.000 Kč a musí dva soutěžní zápasy odehrát na neutrální půdě, minimálně 30 km od města Chebu. Klub se odvolal (viz. foto) a navíc se Chebu zastal také tým z Nejdku. Situaci nadále sledujeme.
Fotka uživatele Dalibor Durčák.
7. 4. 2018
A znovu o pražské Slavii. Ta hrála v rámci 23. kola HET ligy v Brně. Na tom není nic zvláštního, ale zvláštní je čas výkopu – 13:00. V Brně totiž probíhal slavnostní den, Zbrojovka Brno slaví 105 let své existence. Fanoušci Brna si na zápas připravili slavností choreografii právě k avizovanému výročí. V zápase však Zbrojovka prohrála 0:1 a pomalu padá tabulkou níž a níž.
Fotka uživatele Dalibor Durčák.
7. 4. 2018
Každý fanoušek, jenž chtěl navštívit sektor hostí v zápase Brno – Slavia se musel nechat natočit na policejní kameru s občankou v ruce. Ach jo, kde na takové nápady chodí?
Fotka uživatele Dalibor Durčák.
7. 4. 2018
Sparta zvítězila. Porazila doma sousedy z Dukly 3:0. Utkání přihlížela solidní návštěva přes 11 tisíc diváků.
Fotka uživatele Dalibor Durčák.
7. 4. 2018
Zvítězil i Baník! Ve Zlíně si připsali ostravští fotbalisté další 3 body a rázně tak odpověděli na mediální přestřelku, kterou rozpoutal bývalý trenér Baníku Vlastimi Petržela, nyní trenér Zlína. Chacharů dorazilo do města obuvi spoustu, obsadili celou tribunu za bránou a prezentovali mimo jiné transparentem „Fanoušci neúspěchu“.
Fotka uživatele Dalibor Durčák.
8. 4. 2018
Velmi slavnostní utkání bylo na programu v neděli. Do Ďolíčku přijela Viktoria Plzeň. A poprvé mohl domácí hlasatel ohlásit, že se hraje na Městském stadionu v Ďolíčku. Magistrát hl. m. Prahy totiž stadion odkoupil a s majiteli Bohemky je podepsaná dohoda o pronájmu na deset let dopředu. Snad už je to tečka za dlouhým příběhem a táhlými boji o stadion.
K tomu všemu se ještě přidal famózní výkon Klokanů, vyprodaný Ďolíček a výsledek 5:2 pro domácí. Neskutečný večer.
Fotka uživatele Dalibor Durčák.
9. 4. 2018
Ve 23. kole první ligy nikde neklesla návštěva pod tři tisíce. Nejmenší návštěva kola dorazila na Andrův stadion na zápas s Jihlavou (3 471 diváků). Nejvíc diváků přišlo na Letnou, tam malé derby proti Dukle sledovalo 11 123 diváků.
13. 4. 2018
Disciplinární  komise opět úřadovala. Sparta to má za 70 tisíc, Teplice za 50, a Baník rovněž za 50 tisíc.
14. 4. 2018
Fanoušci Baníku se na sobotní utkání s Klokany vydali pochodem z vítkovického nádraží. Klokani přijeli převážně pendolinem a dovezli si transparenty, které ocenili i domácí fanoušci. Chachaři chtěli hráčům vrátit zabavené dresy z utkání v Jablonci (protože se vrátily kvalitní výkony fotbalistů), ti si je ale odmítli převzít. Později se kapitán Baníku Milan Baroš s fanoušky domluvil, že se tak stane, až se Baník zachrání v 1. lize.
Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.
15. 4. 2018
Sledované utkání v Plzni s pražskou Spartou končí remízou 2:2. A přitom Sparta vedla již 2:0. Podle P. Vrby ale Viktoria ukázala charakter a rozdíl ve skóre srovnala. Během zápasu se na obou stranách objevilo mnoho pyra...
Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.
17. 4. 2018
Majitel pražské Dukly Petr Paukner potvrdil, že jedná o prodeji klubu. Má dva zájemce. Vše se údajně dohodne v létě za předpokladu, že Dukla uhájí svou pozici v první lize.
17. 4. 2018
Hrálo se první semifinále MOL cupu. SK Slavia Praha v něm narazila na FK Mladou Boleslav. Sešívaní se po vítězství 2:0 raduji z postupu do finále poháru po dlouhých letech. Tribuna Sever se o poločasu utkání změnila a přesunula na Tribunu Jih, odkud hnali své fotbalisty za postupem. Zápas v úterý večer od 20. hodin sledovalo na stadionu přes 7 tisíc diváků.
20. 4. 2018
Sparta porazila Jablonec 2:0. A utkání navštívilo 12. 289 diváků. Těžký návrat na Letnou pro trenéra Petra Radu.
Fotka uživatele Dalibor Durčák.
21. 4. 2018
Fanoušci Baníku vyrazili do Olomouce, kde obsadili obloukovou tribunu. K utkání vyrazili pochodem z centra města, kde probíhal tvarůžkový festival. Na Andrově stadionu měl Baník domácí prostředí.
Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.
22. 4. 2018
Slavisté vyrazili do Liberce, sešli se v centru a na stadion vyrazili rovněž pochodem. Utkání na stadionu U Nisy sledovalo takřka 10.000 diváků. Kolik z toho bylo Slavistů?
Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.
23. 4. 2018
Nejvyšší návštěva 25. kola byla zaznamenána na Spartě (12.289 diváků), naopak nejmenší v Mladé Boleslavi (2.573). Jinak to bylo velmi zajímavé kolo. Chachaři v Olomouci, Slavisté v Liberci, utkání na Spartě, Plzeň v Brně, choreo bylo k vidění i v Karviné, stejně jako v Ďolíčku.
Fotka uživatele Dalibor Durčák.
25. 4. 2018
Ve Zlíně se hrálo druhé semifinále poháru MOL cup mezi domácími Ševci a hosty z Jablonce. 1:0 zvítězili hosté a postupují tak do finále, kde se střetnou s pražskou Slavií. Trapně však působí v následujících dvou dnech hledání vhodného neutrálního stadionu. Nejprve se hovoří o pražské Spartě, následně o teplických Stínadlech, až je z toho nakonec stadion v Mladé Boleslavi. Finále je na programu 9. 5. 2017 od 20:15 na stadionu s kapacitou 5.000 diváků.
26. 4. 2018
Následující ligové kolo se bude hrát bez videoasistenta rozhodčího. Proč? Protože O2 jediný schopný přenosový vůz zapůjčila někam na Slovensko...Absurdní?
27. 4. 2018
Rozlučka Tomáše Rosického s kariérou se uskuteční na pražské Letné exhibičním zápasem týmu světa proti Rosického spoluhráčům z repre. Hrát se bude 9. 6. Vstupenky si s předstihem mohli zajistit sparťanští pernamentkáři, dnes šly do volného prodeje ostatní lupeny. Po sedmi minutách volného prodeje bylo vyprodáno. Bude se hrát před takřka zaplněnou Letnou. Několik tisíc vstupenek je však pro sponzory a partnery akce, tak snad jich příjde, co nejvíce.
Fotka uživatele Dalibor Durčák.
28. 4. 2018
Po čtyřech letech se během utkání Baník – Sparta objevily v hledišti obě fanouškovské skupiny. Utkání rozhodně stálo za to a bylo se na co dívat. A po závěrečném hvizdu propukla v Ostravě obrovská euforie!
Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.
28. 4. 2018
Borat se objevil v Plzni. Během utkání Viktorky s Karvinou se na hrací plochu vydala osoba, která se oblékla do typických „boratovských“ zelených plavek.
Fotka uživatele Dalibor Durčák.
29. 4. 2018
Na co koukat bylo i během „Podještědského derby“ v Jablonci. Liberečtí dorazili společně vlakem, vytáhli ultras deštníky a na stadionu to taky stálo za to.
Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.Fotka uživatele Dalibor Durčák.

30. 4. 2018
V 26. kole první ligy byly jen na dvou stadionech návštěvy přes deset tisíc. Na stadion ve Vítkovicích přišlo 15 020 diváků, do Edenu si našlo cestu 13 118 lidí. Nejnižší návštěvy kola byly Na Julisce (2 527 diváků) a v Jihlavě (3 049 diváků).
Fotka uživatele Dalibor Durčák.
30. 4. 2018
Slavia vznesla požadavek, aby se finále poháru MOL cup hrálo za asistence video rozhodčího. Těch procedur, kterými musí tato žádost projít, jen neskutečné množství. Navíc finále vysílá ČT, nikoliv O2, které patří přenosový vůz, schopný asistovat rozhodčímu. No ještě uvidíme, jak to dopadne.

Naviděnou u květnového DENÍKU.

Autor: DD

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Za Opavu! Klenot Česka v srd... 05.04.2024

Za Opavu! Klenot Česka v srd...


FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna... 08.04.2024

FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna...


Baník si užíval Velikonoční ... 03.04.2024

Baník si užíval Velikonoční ...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace