o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Top tři zápasy fotbalu, které jsme navštívili...

sobota, 26.05.2012 - přejít do komentářů
Finále českého poháru mělo lepší úroveň než jsme čekali...
/titleImg/top-tri-zapasy-fotbalu-ktere-jsme-navstivili/1/4125.jpg?width=570

Fotbalové ligové soutěže mají padla, a tak stejně jako začátkem týdne v hokeji, vám nyní přinášíme top tři fotbalové zápasy, které jsme od spuštění webu supporters.cz navštívili. Nakonec to vyšlo tak, že z každé země, kterou jsme navštívili, jsme vybrali jedno utkání.

3. místo: Finále českého poháru AC Sparta Praha – SK Sigma Olomouc 0:1
Na toto utkání jsme původně ani nechtěli jezdit, protože celý ročník poháru stál tak nějak za starou bačkoru. Zápasy se hrály ve všední den, mnohdy již od 15:00 hod., a tak nějak jsme nevěřili, že by to ve finále mohlo vypadat jinak. Naštěstí jsme se mýlili a utkání nás svou úrovní velmi překvapilo. I když se zápas hrál na neutrálním stadionu v Plzni, tak si do ochozů našlo, ve všední den, cestu více jak 7000 fanoušků. K vidění byl jak kvalitní support, tak i choreografie, které si s sebou přivezli olomoučtí ultras, kteří vytvořili svým hráčům domácí prostředí. Odměnou ji je zisk poháru. (celý report – zde – )

2. místo: FC Spartak Trnava – MFH Ružomberok 3:0
Ten, kdo sleduje náš web pravidelně, tak podle souhrnů jednotlivých kol Corgoň ligy ví, že u našich východních sousedů mají co zlepšovat. Výjimkou je Trnava, kde v 65 000 městě mají možná nejlepší fanoušky v Československu. Stejně jako pohárové střetnutí mezi Olomoucí a Spartou, se hraje zápas v týdnu, navíc za nevyzpytatelného počasí. I tak je v ochozech 5662 diváků a atmosféra je opravdu skvělá! Domácí kotel neúnavně fandí a repertoár chorálů se střídá jak na běžícím páse. To co se navíc dělo po zápase, nemá v našich končinách obdoby... (celý report – zde – )

1. místo: Legia Varšava – Lech Poznaň 0:1
Tady nešlo volit jinak. Návštěva tohoto zápasu byl jeden velký orgazmus. Jestli vás někdy odrazuje to, že video má víc jak 5 minut a nechcete pouštěním ztrácet čas, tak video níže si určitě pusťte. Nebudete litovat, a pokud na těchto stránkách nejste omylem, tak vám garantujeme, že si video nepustíte pouze jednou... (celý report – zde – )

T!P - Top tři zápasy hokeje, které jsme navštívili...

Autor: mr

Autor: redakce

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
V Hradci se hasila nejen žíz... 10.03.2024

V Hradci se hasila nejen žíz...


Ono to jde, a ne že ne! Mobi... 13.03.2024

Ono to jde, a ne že ne! Mobi...


Mladí Chachaři poprvé na výj... 20.03.2024

Mladí Chachaři poprvé na výj...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace