o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

ULTRAS LIGA 6-10. kolo

úterý, 29.10.2013 - přejít do komentářů
Výsledky ultras ligy za 6-10.kolo !!!
/titleImg/ultras-liga-610-kolo/1/5429.jpg?width=570

Stejně jako v prvním soutěžním kole této ankety o nejlepší choreografii, i nyní hlasovala porota patnácti „vyvolených“, sestavená z třinácti zástupců jednotlivých klubů a dvou administrátorů webu supporters.cz. Každý z oslovených seřadil svou nejlepší osmičku produkcí, která byla dle jeho mínění za dané období českými tábory vyprodukována. Princip hlasování spočívá v obodování jednotlivých míst. První místo = 8 b., poslední místo = 1b.

Rovněž jako v premiéře hlasování si to i nyní rozdali o první příčku produkce klubů z Bazalů a Edenu. Tentokráte však s rozdílným výsledkem! Pomyslnou zlatou medaili o čtrnáct bodů vybojovala produkce ostravských ke dni české státnosti. Druhé místo obsadila choreografie „Největší slávista“ z pražského derby a bronzová medaile putuje pod Ještěd za choreografii ke klubovému jubileu. Dílo libereckých uhájilo třetí příčku před chacharskou produkcí „Ostravská smetánka“ pouze díky počtu lepších umístění. Jak si sami můžete všimnou hlasování i na dalších příčkách bylo velice vyrovnané. V elitní osmičce se opět jako minule umístily 3 produkce Baníku, dva zástupce v TOP 8 mají Sešívaní a po jednom reprezentantovi Liberec, Plzeň a Slovácko.

1. BANÍK: „Nedej zahynout“ 94 b.

8x 1. místo, 2x 2., 1x 4., 2x 5., 1x 6., 1x mimo umístění.

Ondra(1.): Choreografie šitá přímo na míru sektoru v Uherském Hradišti. Díky malého počtu ostravských mohla dopadnout fiaskem, pořadatelé totiž dlouho nechtěli otevřít chacharům další část tribuny. Škoda jen, že podobně zaměřených choreografií je na našich tribunách jako šafránu.
Mira(1.): Choreo venku, kombinace kartonů s plachtou, doplněno textem, vše hezky provedeno + skvělý nápad.
Paruka(5.): Jak to Chacharům vyjde na jedničku na výjezdu je něco neskutečného. Krásný choreo, budu se opakovat, škoda nabitého období, jedna z top produkci v ČR.

vac

va2

2. SLAVIA: „Největší Slavista“ 80 b.

1x 8.místo, 5x 2., 3x 3., 3x 4., 1x 6., 1x 8., 1x mimo umístění. 

Sťuart(8.): Lesklé fólie za umělého osvětlení vypadají super. Celou prezentaci kazí fakt, že plachta s legendou je natištěná.
S.Core(2.): Top akce a jednoznačná jednička Tedy za předpokladu, že podobizna Pepiho je malovaná. Pokud se jedná o tištěnou plachtu, tak uctění památky hezké a patřičné, ale akce jiného druhu. Kvalitu velkoformátových tiskáren nehodnotíme.
*Na první místo zařadili liberečtí nápisy Baníku „Přiznejte barvu“ pozn. red. „Sice nebyla ve výběru, ale z našeho pohledu nejlepší akce období, která dokonce dokázala rozdávat radost. Dětsky šťastné tváře části sektoru hostů na Bazalech (která by údajně neměla být přítomna) byly k nezaplacení. A my navíc oceňujeme neotřelý sci-fi žánr.“
Paruka(3.): Asi bych se opakoval. Opět super choreo. Jestli tohle je lepší než choreo "100" je už podle mě otázka vkusu každého jedince.

skstisk

3. LIBEREC: „55 let“ 61 b.

4x 2. místo, 3x 3., 1x 4., 1x 5., 1x 6., 1x 7., 1x 8., 3x mimo umístění.

Sťuart(2.): Jednoduchá, ale povedená prezentace. Čísla i znak vypadají velmi kvalitně namalované. Díky tomu, že za nimi jsou bílé kartony, dobře vynikají. 
Mira(2.): Celotribunové choreo a bez nějakých velkých "děr". Dobře zvládnuto, výsledek vypadá moc hezky.
Bešťák-S15(2.): Povedená celotribunová kartoniáda, které chybí jen pyrotechnika.

lib

lib_Det

4. BANÍK: „Ostravská smetánka“ 61 b.

2x 3 místo, 4x 4., 4x 5., 3x 6., 2x 7.

S.Core(6.): Tohle choreo opticky působí trochu přesvětleně, ale jinak oceňujeme grafické provedení (postava vystupující z nápisu + vyřezávané motivy mezi kartony).
Paruka(4.): Produkce doplácí jen na to, že byla předvedena v tak nabitém období. Zaplněný sektor na venkovním špíle, všude kartony doplněné velice nápaditými obličeji. Celkově to hrozně dobře vypadá.

sme

5. BANÍK:  „Léto“ 55 b.

3x 1.místo, 1x 2., 2x 3., 2x 6., 1x 7., 4x 8., 2x mimo umístění.

Teodor (2.): Pro mě nejlepší nápad téhle sezóny.
Bešťák-S15(6.): Výtečně nakreslená produkce, která měla i originální nápad s fotoalbem z dovolené. Možná i trošku dobrá narážka na mentalitu lidí.

leto

det_brn_1

det_brn_1

6. SLAVIA „100“ 51 b.

3x 2.místo, 3x 3., 2x6., 2x 7., 2x 8., 3x mimo umístění.

Ondra(8.): Průměrné provedení kartoniády(nuly vypadají každá jinak, předpokládám, že měly být obě stejné), dobře doplněné o vystřiženou siluetu. Nelíbí se mi však celková myšlenka chorea přirovnávající Bicana ke Chuckovi. Na můj vkus docela nedůstojné vůči "Pepimu".
Paruka(2.): Na Slavii mě baví, že dokáží naplno využít svůj sektor, nebo tribunu teda podle sešívaného slangu.  Stínovaný nápis z kartónů se mě moc líbí, vyšlo to skvělé. Tak jak si legenda určitě zaslouží.

100

7. PLZEŇ: „FC Viktoria 1911“ 49 b.

2x 1. místo, 1x 3., 3x 4., 1x 5., 1x 6., 1x 7., 5x mimo umístění.

Teodor (1.): Protože se po dvou letech konečně povedlo donutit lidi zvednout karton nad hlavu a rovnou celý stadion.
Sťuart(4.): Místy sice trochu nečitelné, vchody mohly být zakryté. Ale za svůj rozsah přes tři tribuny si své umístění určitě zaslouží. Pokud si plzeňští ultras ty lidi na ostatních tribunách naučí spolupracovat, máme se v budoucnu ještě na co těšit.

plz

8. SLOVÁCKO: „Silnější než smrt!“ 23 b.

1x 3.místo, 2x 5., 2x 6., 1x 7., 1x 8., 8x mimo umístění.

Ondra(5.): Hlavně na živo výborné choreo ve spojení s pyrem, škoda jen odfláknutého nápisu. Tento typ produkcí se mi zamlouvá od Slovácka daleko více, než v Uherském Hradišti tolik oblíbené zavěšené plachty pod střechou.

slo

Autor: oo

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Mladí Chachaři poprvé na výj... 20.03.2024

Mladí Chachaři poprvé na výj...


Za Opavu! Klenot Česka v srd... 05.04.2024

Za Opavu! Klenot Česka v srd...


FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna... 08.04.2024

FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace