o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

V Hradci králové dva nápisy, choreo a pyro + foto

středa, 28.03.2012 - přejít do komentářů
/titleImg/v-hradci-kralove-dva-napisy-choreo-a-pyro-foto/1/3976.jpg?width=570

Rubrika Blog fanoušků & Groundhopping je určena všem, kteří se chtějí podělit s ostatními návštěvníky našeho portálu o své zážitky z cest za svým klubem, groundhoppingem, a nebo o své názory na dění ve světě fanoušků. Text a fotografie posílejte na info@supporters.cz (Blog fanoušků & Groundhopping).

Ve 22.kole přivítali na svém hřišti Votroci Mladou Boleslav.

Zápas sledovalo 3982 diváků (po velmi špatném výkonu předchozí domácí zápas s Duklou se o mnoho víc lidí čekat nedalo, ale návštěva to je tak jako tak slabá), ovšem hradecký kotel od začátku vytrvale fandí a povzbuzuje své hráče. V prvním poločase se v hradeckém kotli objevuje vtipně myšlená plachta zobrazující dopravní značku s černou siluetou pracující postavy s lopatou na žlutém pozadí a související nápis „Na choreu se pracuje“.

Poté, co se Hradec ve 36.minutě dostal do vedení, fandění se ještě zlepšilo, až do poločasu se fandilo výborně a všichni si atmosféru užívali a oslavovali první gól po třech zápasech.

Ve druhém poločase se v oblouku za jednou z bran objevuje nejprve nápis „KDO JE PRO NOVOU ARÉNU, AŤ ZVEDNE RUCE“, doprovázený skandováním s tleskáním s rukama nad hlavou, do něhož se kromě kotle zapojila i hlavní tribuna; vzápětí je tento nápis nahrazen druhým transparentem „VOJTÍŠEK BRZDÍ VÝSTAVBU!!! NY≠HK“ reagující na Michala Vojtíška, který sice má trvalé bydliště v Liberci a bydlí v Praze, ale samozřejmě velmi dobře rozumí situaci v Hradci:). Na jisté besedě o novém stadionu srovnával urbanisticky Hradec s městy jako New York či Chicago. Jeho občanské sdružení brzdí svými odvoláními povolení stavby nového stadionu. Jakémukoli osobnímu setkání s firmou, která má stavbu na starosti, se ale brání.

Dále se ve druhém poločase v hradeckém kotli objevuje velký černobíle pruhovaný dres a sektorová plachta. Po druhém vstřeleném gólu a po skončení zápasu je odpáleno pár kusů pyrotechniky. V kotli se fandí i nadále nadprůměrně, do fandění se občas zapojuje i hlavní tribuna. V 82. minutě Hradec přidává druhý gól, v hledišti panuje euforie a fanoušci mohou brzy poté začít slavit výhru 2:0.

V sektoru hostů bylo 9 Boleslaváků; několik dalších včetně vlajky pak bylo mimo tento sektor.

Jediné, co bylo na zápase trochu negativní, byl podprůměrný počet fanoušků; ovšem v tom počtu, jaký na stadionu byl, se domácí Votroci předvedli v dobrém světle co se týče fandění i choreografií.




info: Hradec králové

 

Autor: redakce

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
V Hradci se hasila nejen žíz... 10.03.2024

V Hradci se hasila nejen žíz...


Ono to jde, a ne že ne! Mobi... 13.03.2024

Ono to jde, a ne že ne! Mobi...


Mladí Chachaři poprvé na výj... 20.03.2024

Mladí Chachaři poprvé na výj...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace