o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

VIDEO DNE: OPAVO, POJĎME!

středa, 25.12.2019 - přejít do komentářů
Video věnováno fanouškům Opavy
/titleImg/video-dne-opavo-pojdme/1/9221.jpg?width=570

VIDEO DNE: OPAVO, POJĎME!


Přímo na Štědrý den, takže jako vánoční dárek bylo na youtube kanálu PROJEKTU1907 zveřejněno video, které mají na svědomí a navíc v něm vystupují fanoušci SFC Opavy. Nechybí v něm záběry fanoušků, choreí, pyrotechniky, nechybí ani děti či hezké holky. Ostatně podívejte se sami. 

Líbí se vám opavské video? Informace o tom, jak video vznikalo najdete níže.
 


"S myšlenkou nějaké písničky o našem milovaném klubu už si pohráváme několik let,vždy ale zůstalo jen u teorií a vizí a dál to už nedošlo. Když nás pak v průběhu září, oslovil jeden známý opavský muzikant,zda-li bychom se s ním nesešli, tak ještě pořád netušíme, o co jde. Na dané schůzce nám pak sděluje, že dostal impuls a složil píseň, jejíž demo verzi nám na místě pouští a musíme říct, že nás hned napoprvé všechny zaujala a oslovila, a tak dáváme vývoji této písně zelenou a sami se i podílíme mimo jiné i na nazpiváním sborů.Když je po několika dnech píseň úplně hotová, tak ti nejaktivnější z nás, fanoušků SFC, spolu s hlavním tvůrcem této skladby,probíráme, co dál. Jestli to nechat jen tak a zveřejnit jen píseň nebo k ní rovnou udělat i videoklip.Do této chvíle tu skladbu mělo možnost slyšet opravdu jen naprosté minimum fanoušků a u toho jsme i chtěli zůstat, aby se to od někoho nedostalo ven v nedůstojné roli a ještě si pak k tomu někdo dal třeba nějaké obrázky a dílo by bylo znehodnoceno i na různých kanálech.

Naše volba tedy byla jasná a v podstatě hned jsme se shodli na tom,že pokud chceme píseň dát ven na veřejnost, tak ať už to stojí za to a tudíž rovnou jako vudeoklip.Začíná domlouvání na formě scénáře, shánění režiséra, kameramanů apod. Až máme všechny tyto body vyřešeny, tak už jen ladíme vhodný termín. Jakmile už ho máme domluvený, tak vzniká plán natáčení a mobilizace lidí na samotné natáčení. Nutno ještě podotknout, že píseň a hlavně pak klip,vzniká v jednom z nejhorších období SFC,které započalo válkou s vedením a pokračovalo špatnými výsledky našich fotbalistů, které zapříčinily to, že jsme se ocitli až na posledním místě a celková atmosféra kolem SFC byla v podstatě na bodu mrazu. I proto jsme byli pozitivně zaskočeni, jaký byl o samotné natáčení zájem a kolik dorazilo lidí a to ze všech front našich fanoušků, kteří navíc naprosto perfektně spolupracovali, což ocenil i režisér, že se s něčím podobným ještě nesetkali.

Myslím, že samotné natáčení jsme si všichni svým způsobem užili. Pro hlavní organizátory to sice bylo dost náročné, ale ta vidina dobrého výsledku byla správným hnacím motorem. Když se pak k nám dostala od rejži první verze,tak jsme si řekli, že to opravdu stálo za to.Samozřejmě nacházíme ještě nějaké nedostatky a dochází tak k několika úpravám a množství verzí, než někdy začátkem prosince máme k dispozici finální verzi včetně všech doladěných detailů. Poslední věcí před zveřejněním tak zůstává samotná propagace tohoto videoklipu,kterou jsme provedli tak,že jsme vytvořili projekt, skupinu a odkaz,který jsme se rozhodli vypustit ven stylově 24.12. v 19:07. 😉

Náš PROJEKT 1907 je tedy na světě, dá se stáhnout i jako mp3 a my jsme teď zvědaví, jak se bude líbit ostatním fanouškům. Samozřejmě počítáme i s negativními recenzemi hlavně z táboru našeho největšího rivala,které budou často asi více o antipatiích než o objektivitě,ale to je nám jedno. My jsme hlavně rádi, že se nám v ne zrovna nejlepším období povedlo vytvořit něco, co nás zase více spojí, namotivuje,na co mužeme být hrdí a pyšní a zanechá to za námi nějakou stopu a pomůže v celkové propagaci SFC jako celku."

 

Autor: DD

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Pražské derby nabídlo zeleno... 16.04.2024

Pražské derby nabídlo zeleno...


Svatostánek na obláčcích pos... 16.04.2024

Svatostánek na obláčcích pos...


Britská nemoc – díl druhý (N... 07.01.2012

Britská nemoc – díl druhý (N...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace