o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Vlajkonoši v Jablonci

Foto report úterý, 11.09.2018 - přejít do komentářů
FotoReport z dalšího úspěšného vystoupení Vlajkonošů ČR
/titleImg/vlajkonosi-v-jablonci/1/8535.jpg?width=570

Po delší době se VLAJKONOŠI opět sešli a napsali společně další kapitolu. Stalo se tak v Jablonci, kde Česká reprezentace do 21 let nastoupila v kvalifikačním utkání proti Řecku.

Zápas na jablonecké Střelnici sledovalo 2.038 diváků a Vlajkonoši ostudu rozhodně neudělali.
V prvním poločase jsme se prezentovali jednoduchým, leč efektním choreem "ČESKO". V tom druhém pak fanatismus v sektoru stoupal. Čím víc se blížil závěr utkání, tím nadšení a elán v sektoru stoupal. Všemu pomohla ještě pyrotechnická vsuvka, při které dosahoval náš support maxima.

Lvíčata bohužel prohrála 2:1 a postup na šampionát je tak ztracen. Přesto po utkání proběhla sympatická děkovačka a poděkovat fanouškům přišel (po televizním rozhovoru) i trenér Vítězslav Lavička. To od něj bylo sympatické.

Další štací Vlajkonošů je utkání v Chomutově. To se hraje bohužel opět v pondělí, termín je znám, je to 15. 10. 2018. Pište si termín do diářů a kalendářů, sejdeme se v Chomutově. A bude to stát za to! (Děkujeme těm, kteří včera zakoupili suvenýry z dílny Vlajkonošů).

Díky, Vlajkonoši!


Na obrázku může být: 1 osoba, venku  Na obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, dav a venkuNa obrázku může být: 2 lidé, lidé na pódiuNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidíNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí a venkuNa obrázku může být: stadión a venkuNa obrázku může být: 17 lidí, smějící se lidé, sedící lidéNa obrázku může být: venkuNa obrázku může být: venkuNa obrázku může být: 6 lidíNa obrázku může být: 7 lidíNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí a davNa obrázku může být: 5 lidíNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidíNení dostupný žádný alternativní text.Na obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidíNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidíNa obrázku může být: noc a venkuNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, dav a venkuNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, lidé na pódiu, dav a venkuNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, dav a venkuNa obrázku může být: 7 lidí, smějící se lidé, sedící lidéNa obrázku může být: obrazovkaNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidíNa obrázku může být: 1 osoba, davNa obrázku může být: 5 lidí, noc a oheňNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidíNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidíNa obrázku může být: 1 osobaNa obrázku může být: 1 osobaNa obrázku může být: 1 osobaNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí a nocNa obrázku může být: 1 osoba, na pódiuNa obrázku může být: 2 lidé, dav a venkuNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí a venkuNa obrázku může být: 1 osoba, stojí

Autor: Mara & DD & Vlajkonoši & oo & NikolK

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Mladí Chachaři poprvé na výj... 20.03.2024

Mladí Chachaři poprvé na výj...


Za Opavu! Klenot Česka v srd... 05.04.2024

Za Opavu! Klenot Česka v srd...


FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna... 08.04.2024

FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace