o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Vyprodaný zápas Komety přinesl skvělou atmosféru

navštívili jsme sobota, 31.03.2012 - přejít do komentářů
/titleImg/vyprodany-zapas-komety-prinesl-skvelou-atmosferu/1/3982.jpg?width=570

V pátek jsme navštívili hokejové play off v Brně, kde domácí Kometa hostila Indiány z Plzně. Utkání je beznadějně vyprodáno a více jak dvě a půl hodiny před zápasem už u vstupů na stadionu stojí netrpěliví fanoušci, aby si chytli „své“ místo za brankou, kde jsou tribuny na stání.

V místech, kde je domácí kotel už jsou rozmístěny kartony a v horní části tribuny je přichystaná plachta s choreografií. Na ocelových opěrkách jsou navázány šály fanoušků, kteří si označili své místo a vyrazili se posilnit do hospody.

„Jsou tu tři typy fanoušků. Vazači – kteří si označí své místo a jdou si klidně na pivo. Nechčící – kteří dojdou a z místa se do konce zápasu nehnou a potom ti ostatní,“ říká s úsměvem jeden z domácích fanoušků.

Do Brna vyrazili i fanoušci z Plzně, kterých se v sektoru schází 115 včetně autobusu, který v Brně zůstává až do soboty.

„Nemá smysl se po zápase vracet do Plzně, a tak se náš autobus ubytoval tady v jednom hotelu,“ říká organizátor zájezdu.

Před zápasem byl oceněn doživotní permanentkou fanoušek Lachtan, který „pronásleduje“ Kometu již 36 let v nemoci i ve zdraví.

Hned na úvod zápasu si domácí připravili choreo s nápisem „Všichni společně bojujeme za Brno“ a pak již následovala hymna České republiky a dokonalý support odpovídající utkání o finále play off Extraligy.

Snahu nelze upřít ani fanouškům Plzně, kteří vytrvale povzbuzovali svůj tým po celou dobu utkání avšak vzhledem k mnohonásobné přesile domácích nemají šanci.

Nemá smysl atmosféru popisovat, protože vše podstatné je ve videu... Z hokeje jsme movc neviděli, ale výsledek 1:0 pro Kometru asi mluví za vše. Stav serie je 3:0 pro Kometu, která je zápas od finále.

Autor: mr

Autor: redakce

Fotogalerie připojená k tomuto článku: Komet - Plzeň - první 3 fotografie

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
V Hradci se hasila nejen žíz... 10.03.2024

V Hradci se hasila nejen žíz...


Ono to jde, a ne že ne! Mobi... 13.03.2024

Ono to jde, a ne že ne! Mobi...


Mladí Chachaři poprvé na výj... 20.03.2024

Mladí Chachaři poprvé na výj...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace