o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Západočeské derby (report Carlsbad Ultras)

úterý, 25.09.2012 - přejít do komentářů
Karlovy Vary přivítaly v Extraligovém zápase Indiány z Plzně
/titleImg/zapadoceske-derby-report-carlsbad-ultras/1/4394.jpg?width=570

Rubrika Blog fanoušků & Groundhopping je určena všem, kteří se chtějí podělit s ostatními návštěvníky našeho portálu o své zážitky z cest za svým klubem, groundhoppingem, a nebo o své názory na dění ve světě fanoušků. Text a fotografie posílejte na info@supporters.cz (Blog fanoušků & Groundhopping).

Los nám jako druhého soupeře nadělil rivala z Plzně. Jak fanoušci, tak hráči měli parádní možnost zvednout si reputaci po nepovedeném domácím utkání z minulého týdne proti Třinci. Opět se ukázalo, že i přes bídnou návštěvu z minulého týdne, tak derby prostě táhne. Vyprodáno sice nebylo, ale 5086 je na naše poměry nadprůměrná návštěva. Nezbývá než doufat, že většina z těchto "derby fanoušků" přijde i v pátek na ropáky.

O atmosféru se staral plně zaplněný kotel, který pomocí vlajek na tyči hnal Energii po celý zápas kupředu. Nebojím se říct, že to byl nejlepší výkon kotle od přesunu do KV arény a vyzývám tím všechny, aby do kotle chodili i na ostatní utkání! Po utkání přišla sms od Venci Skuhravého, že nám celý tým děkuje a naše podpora byla skvělá.

Ultras si připravili choreo přes čtyři sektory 104,105,106 a 107. V sektorech za brankou (105 a 106) byla roztažena plachta o velikosti 17x5m, na které byl nápis CARLSBAD ULTRAS. V rohových sektorech byli umístěny zelené a bílé lesklé fólie.

Plzeňských fanoušků přijelo zhruba 200. Oproti minulým rokům jich přijela zhruba polovina. Nutno podotknout, že Plzeň v tu dobu hrála v Teplicích fotbal a momentálně asi táhne víc Viktorka... Hosté se přivezli pár vlajek na tyči a během zápasu nafoukly pár modrobílých balónků. Kvůli malému počtu však neudělali balónky potřebný efekt.

T!P - Získejte pro svůj tábor vlajku 12x1,5m nebo 30 ks šál zdarma!

Hokejisté odčinili nepovedené utkání s Třincem a i díky štěstí utkání zvládli. Utkání přineslo snad vše, co k hokeji patří a každý divák na stadiónu se musel bavit. Po utkání hráči předvedli novou děkovačku a opět po letech vylezli ze šatny jako za starých časů v Plecharéně. Proto doporučuji všem, kterým se tato děkovačka líbila, aby neopouštěli halu ihned po konci a chvilku si počkali.



Autor: Blog

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Za Opavu! Klenot Česka v srd... 05.04.2024

Za Opavu! Klenot Česka v srd...


FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna... 08.04.2024

FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna...


Baník si užíval Velikonoční ... 03.04.2024

Baník si užíval Velikonoční ...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace