o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Zbrojovka Brno - Zlín

sobota, 29.10.2011 - přejít do komentářů
/titleImg/zbrojovka-brno-zlin/1/3625.jpg?width=570

Fotbalisté a fanoušci Brna vyhlásili mobilizaci na podporu svého klubu, který se zmítá v problémech a namísto okamžitého návratu mezi elitu se krčí v dolních patrech druhé ligy.

Nemalé haló kolem mobilizace, vstupné 10,- Kč, soupeřem ambiciózní Zlín a zlepšená forma v posledních zápasech. Kdy jindy by měli fanoušci přijít na stadion když ne nyní. Nakonec si cestu na Srbskou našlo něco málo přes 3300 fanoušků, kteří se snažili domácí tým dotlačit k výhře, ale všichni zúčastnění odcházeli domů po bezbrankové remíze 0:0.

Samotné utkání začalo minutou ticha za zesnulého bývalého hráče Brna, Kukletu, jenž v týdnu náhle zemřel a kterému fanoušci připravili samostatné choreo, které bylo roztaženo po celou dobu utkání.

Stadion byl celkem solidně obvěšený vlajkami a transparenty na povzbuzení klubu. Domácí fanoušci měli na začátek zápasu připravené choreo v podobě znaku zbrojovky v srdíčku, pod kterým na plotě visel nápis „Nadšeni při vítězství, věrni při porážkách.“ Na tribuně byli k vidění rovněž mávací vlajky a nafukovací balónky.

Atmosféra jako taková byla docela vlažná. Nepřispěli k ní ani hostující fanoušci, kterých ze Zlína přicestovalo jenom osmnáct. Je škoda, že nepřišla branka, která by to všechno určitě posunula celé někam jinam, protože když se v závěru tlačilo Brno do zakončení, tak o sobě tribuny dávaly znát a neznělo to vůbec špatnmě. Na závěr byla v domácím sektoru k vidění solidní pyrošou.

Na utkání 2. ligy to bylo velmi solidní představení a některé kluby v první lize můžou jenom závidět. Na druhou stranu byla to přeci mobilizace...
 

Autor: redakce

Fotogalerie připojená k tomuto článku: Brno - Zlín - první 3 fotografie

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Za Opavu! Klenot Česka v srd... 05.04.2024

Za Opavu! Klenot Česka v srd...


FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna... 08.04.2024

FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna...


Baník si užíval Velikonoční ... 03.04.2024

Baník si užíval Velikonoční ...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace