o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Zlín - Most (report Ševců)

neděle, 12.05.2013 - přejít do komentářů
/titleImg/zlin-most-report-sevcu/1/4939.jpg?width=570

Rubrika Blog fanoušků & Groundhopping je určena všem, kteří se chtějí podělit s ostatními návštěvníky našeho portálu o své zážitky z cest za svým klubem, groundhoppingem, a nebo o své názory na dění ve světě fanoušků. Text a fotografie posílejte na info@supporters.cz (Blog fanoušků & Groundhopping).

V sobotu bylo na zlínské Letné k vidění něco, co bohužel není příliš obvyklé.

Jak v sektoru domácích, tak i hostů se sešlo několik nejvěrnějších, kteří celý zápas neúnavně fandili. Navíc bylo na obou stranách odpáleno nemalé množství pyrotechniky, u domácích i s choreem.

Zlínským fotbalistům se v poslední době daří. Očekával se příjezd hostujících fans,kteří nám měli co vracet a tak přípravy na toto utkání začínají již v týdnu. Na zápas je připravena plachta s rokem založení klubu a nějaká pyrotechnika.

V den utkání se scházíme v jedné hospodě, rozdělujeme pyro a míříme do sektoru.

Zde se schází asi 40 lidí, kteří předvádí na naše poměry kvalitní support. V 60. minutě roztahujeme plachtu s rokem založení klubu (1919). Při stažení plachty odpalujeme velké množství ohňů a stroboskopů. Díky špatným knotkům zůstává část nepoužita, ale i tak vzniká myslím dobrý efekt.

To vše je umocněno brankou na 1:1 ve chvíli, kdy ohně dohoří. Ve stejné době hoří pyro i v hostujícím sektoru, které končí i na hřišti a zápas je na nějakou dobu přerušen.

Za zmínku stojí hlášení místního hlasatele o kamerových záznamech a nevpuštění fans,kteří odpalovali pyro na příští utkání. Jako reakce přichází oboustranné skandovačky jako pyro není zločin apod. Do konce utkání se kromě přesunutí těžkooděnců k hostujícímu sektoru nic zajímavého neděje.

Hostujících fans se sešlo pod jabloneckou vlajkou "nordic comando" 13. I přes hustý déšť celý zápas neúnavně fandili a přidali i nějakou tu pyrotechniku. Na konci utkání jim policie bere tři lidi (údajně za propagaci).

Po utkání se s hosty snažíme ještě něco domluvit, ale ti jsou v obležení čertů, bez lístků a hlavně bez svých nejdůležitějších lidí, a tak se jim do ničeho moc nechce. Proto jim jen ukazujeme, kde je policejní stanice, kam míří pro své zadržené.

Autro: Mlaďas

Autor: Blog

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Za Opavu! Klenot Česka v srd... 05.04.2024

Za Opavu! Klenot Česka v srd...


FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna... 08.04.2024

FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna...


Baník si užíval Velikonoční ... 03.04.2024

Baník si užíval Velikonoční ...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace