o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

100. zápas Hanspaulky

neděle, 16.06.2013 - přejít do komentářů
Choreo v 8. Hanspaulské lize - tedy nejnižší lize v pražském malém fotbalu.
/titleImg/100-zapas-hanspaulky/1/5025.jpg?width=570

Rubrika Blog fanoušků & Groundhopping je určena všem, kteří se chtějí podělit s ostatními návštěvníky našeho portálu o své zážitky z cest za svým klubem, groundhoppingem, a nebo o své názory na dění ve světě fanoušků. Text a fotografie posílejte na info@supporters.cz (Blog fanoušků & Groundhopping).

Fanoušci ULTRAS GEKAD dokázali, že láska ke klubu a k fotbalu nemusí kvést jen v nejvyšších patrech tohoto sportu. Jejich nejoblíbenější klub GEKAD odehrál na začátku června 100. mistrovský zápas v 8. Hanspaulské lize - tedy nejnižší lize v pražském malém fotbalu.

ULTRAS si připravili jako překvapení velkolepé (na úrovni Hanspaulky určitě) choreo. Choreu vévodí žlutá "100" uprostřed, první nula je zároveň znakem GEKADu. Kolem této stovky je zaznamenáno 99 absolvovaných utkání. Barevně odlišeny jsou prohry, remízy a výhry. Spodní část patří seznamu hřišť, kde GEKAD odehrál svoje utkání. Choreo doplňují modro-bílé balonky a modré pochodně.  Hráči po zápase poděkovali fans sestaveným nápisem DĚKUJEME, který ukrývali pod dresy.

I přes povodňovou situaci a nejisté počasí si do diváckého svahu našlo cestu 52 fanoušků a zároveň zhruba deset náhodných diváků, kteří byli zaskočeni tak velkým supportem na "obyčejném" zápase v malém fotbale. Byl tak překonán nejmenší počet diváků na Gambrinus ligu 2003/2004 v zápase Blšany - Jablonec (konaný v Příbrami). Všem, kteří se na tomto nejen sportovním zážitku podíleli, patří velký dík!

Autor: Blog & Vojťas

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
V Hradci se hasila nejen žíz... 10.03.2024

V Hradci se hasila nejen žíz...


Ono to jde, a ne že ne! Mobi... 13.03.2024

Ono to jde, a ne že ne! Mobi...


Mladí Chachaři poprvé na výj... 20.03.2024

Mladí Chachaři poprvé na výj...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace