o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Aktivní fans Bohemky odmítli vstupenky do Bolky

úterý, 30.06.2020 - přejít do komentářů
Problémem je seznam s citlivými daty a nechtějí zbytek nechat před branami...
/titleImg/aktivni-fans-bohemky-odmitli-vstupenky-do-bolky/1/9454.jpg?width=570

Fanoušci Bohemians Praha 1905 s díky odmítli vstupenky do Mladé Boleslavi na finále skupiny o Evropské poháry. Aktivním fanouškům se nelíbil jednak jmenný seznam s citlivými daty, ale taky fakt, že toto číslo by stejně nechalo většinu přátel před branami stadionu.

VYJÁDŘENÍ - SEKTOR1905.CZ

Děkujeme klubu za první oficiální nabídku lístků výhradně pro aktivní fanoušky, a to na sobotní výjezd do Mladé Boleslavi, kam Bohemka dostala od domácích 50 vstupenek výměnou za 50 vstupenek pro hosty na odvetu do Ďolíčku. Nabídky na 42 lístků si upřímně vážíme, nicméně ji s díky musíme odmítnout, byť nám fotbal a přítomnost na stadionech neskutečně chybí. Fanouškovská mentalita nám ale nedovoluje přistoupit na stanovené podmínky pro vstup na stadion, a to konkrétně na nutnost jmenného seznamu včetně dat narození všech vpuštěných účastníků a současně fakt, že bychom museli za branou nechat naše kamarády a další aktivní výjezďáky, kteří bez ohledu na výsledky, postavení v tabulce či vzdálenost podporují náš klub a kterých je určitě více než 42. Klub jsme již s naším stanoviskem prostřednictvím SLO obeznámili, včetně dodatku, že nemáme sebemenších námitek proti, aby lístky byly poskytnuty jiným fanouškům z našeho tábora. Teda vlastně kromě jedné.

Dotyční, kteří přistoupí na výše zmíněné podmínky, nesmí poskytnuté možnosti využít pouze na to, aby viděli osobně fotbal na stadionu, ale musí zodpovědně přistoupit k fandění a hlasitě podporovat Bohemku, stejně jako tak budeme činit my ostatní za branami stadionu! Tímto se zároveň obracíme na všechny klokany, aby v sobotu „lístek-nelístek“ vyjeli do Boleslavi a osobně byli přítomni utkání. Deset z nás tak učinilo při nedávném výjezdu na Slovácko, teď nás čeká cesta do nedaleké Bolky, tedy o poznání kratší vzdálenost, kam se dá pohodlně za 45 minut přijet autem, nebo stejně tak vyrazit vlakem případně busem. V sobotu nás tak ve městě automobilů musí být mnohem více, aby kluci viděli, že v tom stejně jako v předešlých zápasech zase nejsou sami!

Současně vzhledem k tomu, že na poslední domácí zápas se Slováckem již měli možnost jít všichni permanentkáři, a dokonce i fanoušci na volný prodej (a stejně tak tomu bude pro „boleslavskou“ odvetu), v úterý vyrazíme na poslední domácí zápas sezóny a místo podpory za stadionem budeme fandit klukům přímo v kotli.

Pojďme Bohemians – na hřišti, na tribunách, za stadionem, všichni společně – bojovat o Evropu! #VždyckyJsmeSVáma

zdroj:  www.fb.com/sektor1905

Autor: JirkaC

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna... 08.04.2024

FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna...


Pražské derby nabídlo zeleno... 16.04.2024

Pražské derby nabídlo zeleno...


Svatostánek na obláčcích pos... 16.04.2024

Svatostánek na obláčcích pos...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace