o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Bitva v druhé lize měla v hledišti ligové parametry! V domácím sektoru nechybělo choreo a na řadu přišla i pyrotechnika. Opava si smlsla na Zbrojovce i podruhé...

čtvrtek, 05.10.2023 - přejít do komentářů
/titleImg/bitva-v-druhe-lize-mela-v-hledisti-ligove-parametry-v-domacim-sektoru-nechybelo-choreo-a-na-radu-prisla-i-pyrotechnika-opava-si-smlsla-na-zbrojovce-i-podruhe/1/10183.jpg?width=570

Bitva v druhé lize měla v hledišti ligové parametry! V domácím sektoru nechybělo choreo a na řadu přišla i pyrotechnika. Opava si smlsla na Zbrojovce i podruhé a po pohárovém postupu sledovalo 1.836 diváků i tříbodovou výhru 2:1.

DOUBLE VÍTĚZSTVÍ A LIGOVÉ CHOREO

Kdo by to byl čekal, že porazíme Zbrojovku hned dvakrát že? Marodka může zdecimovat každého, to je jasné ale na to se historie neptá. Pohárová výhra 3:2 nás posunula do dalšího kola. Ta sobotní 2:1 ztížila favoritovi návrat do ligy. Jsme šťastní. Těšíme se na los. Naši hráči makali v obou zápasech na více jak 100% a šlo to sakra vidět, že chtěli. Jste skvělí! Děkovačka neměla konce.

Před sobotním zápasem vyhlásil klub před stadionem fanzónu a popravdě to okolí i napětí mělo kouzlo. Děti střílející balóny do nafukovací branku, sličné hostesky poskakující sem a tam a v pozadí stadion s hrdými malbami v barvách SFC. Srdce plesalo. 

K samotnému sobotnímu zápasu:
Wau! Fanatismus, tak to má vypadat! Fotografů ze zahraničí jak na ligu mistrů. Doping s vysokou kvalitou po celý zápas. Atmosféra jako při postupu do ligy. Ale tak to prostě v Opavě je. Někdy nahoře, někdy dole. Ale furt věrní. Všichni jsem se v ten den chtěli předvést a udělat co nejlepší reklamu Opavě. A myslíme si, že se to povedlo na jedničku. Zápas měl absolutně všechno, co může fanoušek očekávat.  Takových utkání není v druhé lize mnoho a kdo nebyl může opravdu ale opravdu jen litovat. Na stadion se dostavilo nějakých 1800 diváků ale na to sere pes. Tentokrát jsme využili v kotli i obou spíkrů najednou a díky tomu to mělo ty pravé grády. 
Ve druhém poločase jsem si připravili celosektorovou prezentaci „SEVEROVÝCHODNÍ CHARAKTERY“. Čímž jsme chtěli vyjádřit co je nám blízké. V choreu jsme použili cca 40 žlutomodrých a červenočerných obouruček. Charaktery na banneru jsme udělali přesahující hranu  plotu. Hlavní motivem byla malba „rošťaka“ o rozměrech 14x11m. Vše doplněno o race a velké množství stroboskopů. Děkujeme všem, že nás podporujete ať už finančně či pouhým zvednutím vlajky. Máme na scéně své pevné místo. Díky!

Brno jako druhé největší město v ČR bylo pro nás ve všech hodnotících směrech velkým zklamáním. 


Sláva SFC!

Autor: redakce

z domovaFoto reportNižší soutěže

Zbrojovka BrnoSlezský FC Opava

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Za Opavu! Klenot Česka v srd... 05.04.2024

Za Opavu! Klenot Česka v srd...


FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna... 08.04.2024

FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna...


Baník si užíval Velikonoční ... 03.04.2024

Baník si užíval Velikonoční ...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace