o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Blog fanoušků: Brněnské Hrušky

blog fanoušků neděle, 16.11.2014 - přejít do komentářů
Cesta na fotbal do Hrušek přes Hrušky a bez fotbalu.
/titleImg/blog-fanousku-brnenske-hrusky/1/6547.jpg?width=570

Rubrika Blog fanoušků & Groundhopping je určena všem, kteří se chtějí podělit s ostatními návštěvníky našeho portálu o své zážitky z cest za svým klubem, groundhoppingem, a nebo o své názory na dění ve světě fanoušků. Text a fotografie posílejte na info@supporters.cz (Blog fanoušků & Groundhopping).

Cesta na fotbal do Hrušek přes Hrušky bez fotbalu.

Reprepauza a víkend bez fotbalu? Ještěže naša Zbrojovka hraje aspoň v těch Hruškách v rámci akce Kopeme za fotbal – jedeme se podívat, snad uvidíme dnes i góly když máme mizernou sérii bez vstřelené branky.

Domluva jasná ve 14 hodin vyrážíme od hotelu Grand. Mám na starosti řízení tak dávám do navigace Hrušky…. a jedeme… ještě se stavujeme v Lidlu pro kilo hrušek ať máme nějaké pyro a po slabé půlhodince se fotíme u cedule HRUŠKY: hurá už jsme tady… míjíme ještě hasičárnu, proto nemůže chybět foto u nápisu HASIČI HRUŠKY (pochopitelně hrušky máme na hlavě) a vydáváme se hledat místní San Siro. Po marných pokusech se ptáme dvou myslivců, kteří nesou zastřelené bažanty z místní onanie (honitby) na cestu ke stadionu. Odpověď nás dost rozesmála, protože jsme zjistili, že jsme v jiných Hruškách.

Jelikož svůj klub milujeme, vypočítáme že stihneme ještě druhý poločas: JEDEME! Do navigace dnes dávám opět Hrušky tentokrát v Hruškách a z Hrušek jedeme do Hrušek. Rychlost vozu je závratná… ale nešlo si nevšimnout v jedné dědině, že tam mají kolotoče a naše milovaná autíčka, plán z fotbalu je jasný – půjdeme na AUTÍČKA!!!

No nic, dojíždíme do Hrušek tentokrát do těch správných, jedné dříve narozené slečny se ptáme na cestu na hřiště a dorážíme v právě včas…. Ano právě včas, fotbal skončil…. Začátek nebyl ve tři, jak jeden z nás myslel a obecně nebyl důvod mu nevěřit, ale ve dvě. Po nezadržitelném smíchu nás ani nezajímá výsledek.

Nacházíme malý balón, tak jdeme zablbnout na hřiště a parodujeme naše fotbalisty. Hitem se stal vlastní gól pana Košťála, tak byla natočena rekonstrukce tohoto krásného vlastní gólu z Mladé Boleslavi. Video zde.

Po sezení v místním sklípku a ochutnání domácí tlačenky, škvarků a vína dávám opět do navigace Hrušky, abychom se vrátili stejnou cestou a mohli zajít na autíčka. Bereme ještě jednoho fandu, takže nás je pět.
Bohužel navigace vybere jinou cestu a opět končíme v Hruškách nicméně to nevzdáváme a pátráme dál, opět do navigace dávám Hrušky a po pár kilometrech je jasné, že jedeme už správnou trasou a po mnoha kilometrech v dálce vidíme kolotoče. HURÁ! Nadšení nezná mezí, za autíčka utraceno celkem 1200 Kč, které opravdu stály za to.
Když jsem byl malý, nemohlo se do nikoho narážet, zde to „asi“ nevadilo. Vedle ještě byly místní hody, tak jsem je taky navštívili, ale po pár vodkách a fotek s místníma se jelo raději domů, protože místním chlapcům v nepadnoucích oblecích se moc nelíbilo, že místní koc chodí za námi, za borcama z města. Násedlovice byly super!

Takže nejsou Hrušky jako Hrušky! Nejlepší výjezd!

Prostě Idiots Fanatikos


 

Autor: Blog

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Mladí Chachaři poprvé na výj... 20.03.2024

Mladí Chachaři poprvé na výj...


Za Opavu! Klenot Česka v srd... 05.04.2024

Za Opavu! Klenot Česka v srd...


FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna... 08.04.2024

FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace