o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Blog Fanoušků: HC Dadák Vsetín - AC ZPS Zlín...

blog fanoušků úterý, 11.11.2014 - přejít do komentářů
...aneb "valašské" finále po dvaceti letech + rozsáhlý FotoReport
/titleImg/blog-fanousku-hc-dadak-vsetin-ac-zps-zlin/1/6532.jpg?width=570

Rubrika Blog fanoušků & Groundhopping je určena všem, kteří se chtějí podělit s ostatními návštěvníky našeho portálu o své zážitky z cest za svým klubem, groundhoppingem, a nebo o své názory na dění ve světě fanoušků. Text a fotografie posílejte na info@supporters.cz (Blog fanoušků & Groundhopping).

Na tuto neděli 9. 11. 2014 od 16:00 připravili na Vsetíně tuto vzpomínkovou exhibici, která byla jednou z dalších akcí připomínající slavné okamžiky vsetínského hokeje. Že se místnímu VHK podařil vskutku husarský kousek svědčí to, že se na Lapači potkaly téměř totožné celky jako ve finále sezóny 94/95.  V té vsetínští získali ihned po postupu do extraligy svůj první titul právě na úkor sousedů zpoza Syrákova.

Na zápas se pravděpodobně těšily i spousty fanoušků, ať si tyto vzájemné duely pamatovaly nebo ne, a i jejich rivalita (ať už pamatovaná nebo zděděná) byla opravdová, alespoň co se léty prověřených urážek týká. Lapač byl po letech opět zaplněn do téměř posledního místa, a tak pořadatelé mohli být více než spokojeni. 

Ač hokejisté předváděli na ledě své kvality, přesto těmto retro zápasům chybí náboj, rivalita, vyhecovanost, čemuž odpovídají i reakce fanoušků. Fandění obou kotlů rozhodně nebylo stejné, a ani podobné tomu z let devadesátých, doba a styl jsou prostě jinde. Kdo by si v sezóně 94/95 dokázal představit pyrotechniku, chorea, konfety a fans kotel v dresech, což je dnes téměř standardem. A naopak komu by dnes připadaly "cool" igelitky plné natrhaných novin, prskavky a celý sektor v bombrech ;-)

No, a tak i když je dnešní doba z fanouškovského pohledu jiná, jediné, co se nezměnilo, bylo dění na ledě. HC Dadák poráží soupeře z AC ZPS 6:5, kdy kapitán Vlach sebral Kowalczykovi kotouč za brankou v kaluži vody ..... a dál už to znáte.

 

Autor: Blog

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Mladí Chachaři poprvé na výj... 20.03.2024

Mladí Chachaři poprvé na výj...


Za Opavu! Klenot Česka v srd... 05.04.2024

Za Opavu! Klenot Česka v srd...


FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna... 08.04.2024

FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace