o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Blog fanoušků: Návštěva derby pohledem chachara

blog fanoušků neděle, 21.09.2014 - přejít do komentářů
pohled návštěvníka extraligového utkání HC Oceláři Třinec x HC Vítkovice
/titleImg/blog-fanousku-navsteva-derby-pohledem-chachara/1/6361.jpg?width=570

Rubrika Blog fanoušků & Groundhopping je určena všem, kteří se chtějí podělit s ostatními návštěvníky našeho portálu o své zážitky z cest za svým klubem, groundhoppingem, a nebo o své názory na dění ve světě fanoušků. Text a fotografie posílejte na info@supporters.cz (Blog fanoušků & Groundhopping).

Před příchodem na stadion potkáváme menší skupinku fans Vítka, po krátkých vulgaritech okamžitě tratí 2 své šály a utíkají se úkryt mezi blízký dav a dá se také čekat, že utíkali žalovat. 

V průběhu zápasu vytahují oba tábory své choreografie, nebudu hodnotit, které je lepší - ale můžu říct, že se mi líbily oba - na druhou stranu oba tábory mají stále co zlepšovat! 

Co se týče fandění, v první půlce utkání jsou na tom o dost lépe domácí, hosté jsou spíše potichu a čekají co se bude dít. Změna přichází zhruba v polovině, když hokejisté Vítkovic otočí zápas, jde to vidět i v jejich táboře, oproti tomu domácí to velice utiší a po celý zbytek zápasu už nedokážou udělat atmosféru jako v první půlce utkání. 

Po konci utkání čekáme poblíž Vítkovických zda-li se něco bude dít. Nakonec jen opět slyšíme pár nadávek na domácí fans, ale co mě vůbec nepřekvapilo, slyšíme nadávky i na nás, Baníkovce, takže "Mega Ultras Fans Vítkovic" opět nezklamali a mají se na co těšit :-)) 

Ještě přidám svůj zážitek, když se rozhodnu zajít si pro pivko a slyším před sebou bavící se Třinečáky, kteří nejspíš sedí poblíž Vítkovických a jsou velice překvapení, že když vyzvou "Vítkovické Ultras" kteří polili pivem staršího pána, který má na sobě Třinecký dres a sedí hned vedle hostujícího kotle, aby si o tom šli s němi popovídat ven, tak Vitkovíčti ještě víc zalezou do svého 'území', které nadevše odmítají opustit a doslova se třepou strachy. Ikdyž jsem toto neviděl na vlastní oči, musel sem se zhluboka zasmát Vítkovickým :-)) 

Jejich uvažování a machrování ve skupinkách je opravdu dojemné, ještě k tomu, když si troufnou na pána v důchodu, ovšem kdyby měli jít ven a 'popovídat' si o svých problémech, tak raději utečou a schovají se za přivolanou černou stráž, což známe z vlastní zkušenosti :-)) 

Na druhou stranu palec nahoru pro Třinecké, u kterých v kotli bylo vidět několik Baníkovských šál, čepic a hlavně žádné vulgarity proti Baníkovcům, což nejspíš jen potvrzuje, že Třinec také patří k městům, které podporují milovaný Baníček! 
Jebat Vítka, king Baník!

Autor: Blog

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
V Hradci se hasila nejen žíz... 10.03.2024

V Hradci se hasila nejen žíz...


Ono to jde, a ne že ne! Mobi... 13.03.2024

Ono to jde, a ne že ne! Mobi...


Mladí Chachaři poprvé na výj... 20.03.2024

Mladí Chachaři poprvé na výj...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace