o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Blog fanoušků: Pelta ven! A co takový Berbr?

blog fanoušků úterý, 06.05.2014 - přejít do komentářů
Revoluce? Pak by se nemělo zapomínat ani na ostatní špínu!
/titleImg/blog-fanousku-pelta-ven-a-co-takovy-berbr-/1/5997.jpg?width=570

Rubrika Blog fanoušků & Groundhopping je určena všem, kteří se chtějí podělit s ostatními návštěvníky našeho portálu o své zážitky z cest za svým klubem, groundhoppingem, a nebo o své názory na dění ve světě fanoušků. Text a fotografie posílejte na info@supporters.cz (Blog fanoušků & Groundhopping).

Doslova hysterii vyvolalo nesmyslné zavedení přerušování utkání za vulgarity v hledišti. Přitom vulgarit se na stadionu do té doby vyskytovalo relativně málo, respektive tolik, co ve většině fotbalových zemích a dovoluji si tvrdit, že ve většině států je laťka nenávistných pokřiků ještě mnohem výš.

Nechci tady hájit Peltu, ani nikoho v českém fotbale, protože všichni máme tak nějak představu, jak to asi každé jaro bylo cinklý...

ALE! Zamysleme se všichni nad situací. Proč nikde není upřesněno, jak se to vlastně stalo, že se najednou trestají vulgarity? Kluby se od toho distancují, že jim to bylo jen oznámeno a o ničem se vlastně nehlasovalo. Proč? Protože toto pravidlo je ve směrnicích už dávno, akorát bylo benevolentní a sudí zápasy nepřerušovali.

Najednou je však všechno jinak, ale stojí za tím skutečně Pelta? Vždyť nám všem ten přitloustlý pán může být vlastně ukradený. Vyjadřovat se neumí a nějaké jeho komentáře, názory a rozhodnutí slýcháme minimálně.

Nabízí se však jedna otázka, pro někoho konspirační teorie, ale pro další skupinu lidí fakt, o kterém se nemluví. Není celá tato „akce“ řízenou popravou předsedy FAČR? To, že má rozhodčí pod kontrolou pár Berbr + Damková je známá věc. Kdo tedy stál za zpřísněním těchto pravidel? Berbr nebo Pelta?

Pokud bychom se na to podívali z hledisko toho, co kdo získá, tak nynější stav musí 100% vyhovovat právě lidem kolem Berbra. Tedy STBákům, kteří jsou stejné svinstvo jako Pelta samotný a možná ještě horší!

Při představě, že fanoušci teď vlastně bojují za Berbra to není vůbec příjemný pocit. Pro mě osobně, je v této dvojici mnohem menší zlo právě Pelta, ale ideální by bylo, kdyby z českého fotbalu odešly všechny kontroverzní postavy. Otázka však je, kdo by ten fotbal vůbec dělal...

Ať je to jak chce, při vyjadřování vlny nevole na stadionech, by se nemělo zapomínat na ostatní zlo které tady je. Nechme švába švábem, ale pokud to nemá být revoluce někomu na míru, tak by se mělo ruku v ruce bojovat jak proti Peltovi, tak i Berbrovi!

Adam.

Autor: Blog

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Mladí Chachaři poprvé na výj... 20.03.2024

Mladí Chachaři poprvé na výj...


Za Opavu! Klenot Česka v srd... 05.04.2024

Za Opavu! Klenot Česka v srd...


FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna... 08.04.2024

FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace