o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Blog Fanoušků: Sigmácký výšlap na Kosíř

blog fanoušků neděle, 11.05.2014 - přejít do komentářů
V sobotu se vydalo asi 40 olomouckých ultras a hools na nejvyšší horu Hané
/titleImg/blog-fanousku-sigmacky-vyslap-na-kosir/1/6011.jpg?width=570

Rubrika Blog fanoušků & Groundhopping je určena všem, kteří se chtějí podělit s ostatními návštěvníky našeho portálu o své zážitky z cest za svým klubem, groundhoppingem, a nebo o své názory na dění ve světě fanoušků. Text a fotografie posílejte na info@supporters.cz (Blog fanoušků & Groundhopping).

V sobotu se společně vydalo asi 40 olomouckých ultras a hools na nejvyšší horu Hané – Velký Kosíř. Jak známo, tak Haná kopci příliš neoplývá, a tak se jednalo o pohodovou procházku, dlouhou cca 15 km. Šlo se v rámci 41.ročníku Mánesovy stezky, pořádané místním turistickým klubem.

Cesta probíhala v humorném duchu, někteří popíjeli, jiní by nahoru dojeli nejradši autem a další se snažili krátit cestu přes včelí roj. Nutno dodat, že plnohodnotnými členy výpravy byly taktéž naše drahé polovičky, děti a hned několik čtyřnohých miláčků.

Na vrcholu kopce se nachází nedávno otevřená rozhledna, kde spouštíme menší pyroshow, něco málo zahulákáme a pak už se kocháme parádním výhledem na celou Hanou. Samozřejmě ohně se nelíbily některým trempům dole, kterým zeshora padal bordel na buřty. Jinak vše proběhlo ale bez problémů, rozhledna stojí, dokonce ani nikdo neuhořel. Dole si většina opéká na místním ohništi nejrůznější pochutiny a pomalu sbírá síly na cestu dolů.

Zpáteční cesta je nejprve poznamenaná lehkým zaváháním vůdce naší výpravy, který je sice domorodec, ale podle jeho slov „v tomhle místě vždycky zabloudím.“ Chvíli to vypadá, že si nejspíš střihneme dvojnásobnou porci kilometrů, nakonec však nacházíme správnou cestu a hurá dolů. Tady už se v plné kráse projevila fyzická připravenost některých sportovců, někteří se koupou ve vlastní šťávě, jiní už se rovnou vidí na neschopence. Stezku nakonec bez úhony zdoláváme. V cíli dostáváme diplomy za úspěšné zdolání stezky, chleba se sádlem, čaj a dokonce i medaili! :-)

Akce možná předčila naše původní očekávání, užil si to snad každý člen, byla prdel, počasí vyšlo na jedničku. Místní nás hned pozvali na další ročník. Zkrátka vydařená akce!

Autor: Blog

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Za Opavu! Klenot Česka v srd... 05.04.2024

Za Opavu! Klenot Česka v srd...


FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna... 08.04.2024

FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna...


Baník si užíval Velikonoční ... 03.04.2024

Baník si užíval Velikonoční ...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace