o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

BLOG: TJ Spartak Chuchelná - SK Meteor Strahovice

úterý, 03.04.2018 - přejít do komentářů
Utkání 1.B třídy bude mít bohužel opět dohru u DK...
/titleImg/blog-tj-spartak-chuchelna-sk-meteor-strahovice/1/8346.jpg?width=570

Rubrika Blog fanoušků & Groundhopping je určena všem, kteří se chtějí podělit s ostatními návštěvníky našeho portálu o své zážitky z cest za svým klubem, groundhoppingem, a nebo o své názory na dění ve světě fanoušků. Text a fotografie posílejte na info@supporters.cz (Blog fanoušků & Groundhopping).

BLOG FANOUŠKŮ : TJ Spartak Chuchelná-SK Meteor Strahovice 1.4. 2018.

V neděli 1.4.2018 se na našem stadiónku uskutečnilo tradiční derby mezi Spartakem Chuchelná a Meteorem Strahovice v rámci I.B. třídy MSFKS. Za typicky aprílového počasí jej navštívilo cca 300-400 platících diváků.

Na toto utkání se připravila skupina místních ultras, kteří se scházejí na tribuně. Premiéru měla černá trička Spartak Ultras. Náš support jsme podpořili bubnem a množstvím pyrotechniky. Naše hlavní prezentace spočívala v choreu, kterým jsme reagovali na pokutu od disciplinárky, kterou dostal náš klub za použití pyra v podzimním zápase v Kozmicích. V I.B. třídě ???? Je vidět, že poslední zbytky soudnosti na FAČR a jeho krajských pobočkách už nenávratně zmizely. Trestat malé kluby , které většinou žijí z členských příspěvků svých členů a kde je fotbal lidovou zábavou ve své pravé podstatě, je vskutku "hrdinství". Ale jak se říká, "každá korunka dobrá" a v situaci, kdy se po loňské aféře FAČR jaksi penízků nedostává, je tedy nutností je splašit jinde, aby bylo na nekalé rejdy pánů Berbrů a spol.

Choreo jsme roztáhli ve 20. minutě zápasu a bylo podpořeno skandováním : "Český fotbal pro fanoušky" !!! Po té následovalo naprosto spontánní : "Roman Berbr nemá č****a, Damková je p**a jebaná" !!! To se nelíbilo rozhodčímu a upozorňuje  hlavního pořadatele, že nechá přerušit zápas. No comment.

Co se týká hostujících fanoušků, přijeli v hojném počtu, nefandili, pouze slavili branky svého týmu.

Naši fotbalisté nám radost neudělali, jelikož prohráli derby potupným skóre 0:5 !!!! I přes hrozivý výsledek fanoušci domácích fandili až do konce, nicméně neproběhla z logických důvodů tradiční děkovačka fanoušků z hráči, kterým bylo jasně naznačeno, že takhle teda nee !!!!

P.S. Utkání bude mít bohužel opět dohru u DK, neboť "snaživý" rozhodčí odněkud z Karviné do zápisu uvedl, že došlo " k masivnímu použivání pyrotechniky ze strany domácích fanoušků a k hrubému a vulgárnímu urážení čelných představitelů FAČR" ???!!! Je vidět, že faktického vládce svazu a agenta StB, se již nebojí jen sudí v zemích českých, ale že strach začíná obcházet i zemi Moravskoslezskou :-(. 

Fotka uživatele Marek Mára.Fotka uživatele Marek Mára.Fotka uživatele Marek Mára.Fotka uživatele Marek Mára.

 

Autor: Blog

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Mladí Chachaři poprvé na výj... 20.03.2024

Mladí Chachaři poprvé na výj...


Za Opavu! Klenot Česka v srd... 05.04.2024

Za Opavu! Klenot Česka v srd...


FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna... 08.04.2024

FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace