o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Blog: Výjezd HC Tábor do Jindřichova Hradce

pátek, 16.01.2015 - přejít do komentářů
Výjezd HC Tábor do Jindřichova Hradce - 2. liga (Pohled fans HC Tábor)
/titleImg/blog-vyjezd-hc-tabor-do-jindrichova-hradce/1/6641.jpg?width=570

Rubrika Blog fanoušků & Groundhopping je určena všem, kteří se chtějí podělit s ostatními návštěvníky našeho portálu o své zážitky z cest za svým klubem, groundhoppingem, a nebo o své názory na dění ve světě fanoušků. Text a fotografie posílejte na info@supporters.cz (Blog fanoušků & Groundhopping).

Týden před samotným derby se scházíme na zápase s Baníkem Sokolov, který se odehrává u nás v Táboře. Po rozhodování jestli uděláme choreo na podporu našich hráčů, nebo aby jsme vyprovokovali naše ,,kamarády,, z Hradce je výsledek jednoznačný. Uděláme si s kamarádů legraci.

Ihned v úterý se scházíme na stadionu a vymýšlíme co a jak. Choreo se daří a náš plán na 14ti metrovou plachtu se naplňuje. Pokračujeme ještě ve čtvrtek a okolo 17 hodiny máme hotovo. Domlouváme se na sraz v sobotu v 15 hodin. ( 1,5 hodiny před výjezdem) V sobotu ovšem dostávám kolem oběda informaci o doplňujícím choreu proti Islámu v ČR. Jsem pro a ve 13 hodin přicházím na stadion. Po hodince času máme hotovo a začíná se spekulovat co budeme dvě a půl hodiny dělat?... No tak půjdeme na jedno.

Hospoda se postupem času začíná plnit stejně jako alkohol v naší krvi. Po nějakém pivu a hradeckém rumíčku nasedáme do busu, skládáme do uličky to čtrnáct a půl metrový ,,hovado,, ( mám na mysli choreo) a vyrážíme.

Obsazen je jeden autobus, minibus a nějaké osobní vozy. Čicháme nějaký smrad za naším autobusem ( vyjímečně to není Brko). Který se nám potvrzuje po telefonátu s borcem který vyrazil autem za námi. Za zády máme policejní doprovod v podobě dvou dodávek těžkooděnců. Problém neděláme ani my ani oni a tak po chvíli dorazíme do Jindřichova Hradce.

Koukáme po security kteří jsou tak jak jsme předpokládali velice důkladní. Náš sektor se musí podřídit nesmyslnou kontrolou a když přicházíme s choreem, tak vidíme našeho známého pana Dvořáka. Který na stadionu nechce naši optickou prezentaci za žádnou cenu. Po výměně názorů na něj slušně řečeno sereme a jdeme dovnitř.

Zákaz prodávání tvrdého alkoholu v našem sektoru už považujeme za vrchol! No nic. Vyvěšujeme nějaké vlajky. Věšíme i choreo proti Islámu v ČR. Stavíme se na značky a po chvíli je nám jasné, že v hledišti budeme vládnout my! Domácích se v jejich kotli schází asi 30. Fandíme celý zápas a náš support je více než dobrý!  

Po první periodě jdeme na kouřovou před stadion. Při cestě zpět žádná kontrola, nic! Kdyby jsme chtěli protáhneme i menšího slona... Opět kroutíme hlavou nad šacováním na začátku a ihned začínáme se supportem. V 5. minutě druhé třetiny náš tým dává třetí gól a my vytahujeme dnešní hlavní choreo. Je na něm zobrazené sídliště vajgar a pod ním nápis: kde máme začít? Do toho pořváváme klasické: Zapalte Hradec začněte na vajgaru! Fandíme celý zápas. Především se mi líbí že druhé části kotle se chopil další člověk a velice přispívá k tomu, aby fandili opravdu všichni. Zápas končí. Naši hokejisté vyhráli a my jim dáváme děkovačku. Před autobusem ještě dáváme společné foto a odpalujeme pyro. V poklidu nasedáme a vyrážíme k domovu. Na zimáku v Táboře se rozcházíme do různých putik, kde slavíme výhru a skvělý výjezd. 

Autor: Blog

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
V Hradci se hasila nejen žíz... 10.03.2024

V Hradci se hasila nejen žíz...


Ono to jde, a ne že ne! Mobi... 13.03.2024

Ono to jde, a ne že ne! Mobi...


Mladí Chachaři poprvé na výj... 20.03.2024

Mladí Chachaři poprvé na výj...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace