o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Brno a Sigma stěhují kotel, změny jsou i na Spartě

z tisku středa, 19.08.2020 - přejít do komentářů
Do nové sezóny v novém sektoru a na Spartě zmenšili i sektor hostí...
/titleImg/brno-a-sigma-stehuji-kotel-zmeny-jsou-i-na-sparte/1/9493.jpg?width=570

Již před časem oznámili fanoušci brněnské Zbrojovky, že po dohodě s klubem se sektor aktivních fanoušků přesune do sektoru M¨.

FB ZBROJOVÁCI.CZ

Podařila se skvělá věc. Od nové sezóny budeme mít kotel v jiném sektoru, v sektoru M. Již několikrát v minulosti se stalo, že náš pobyt v sektoru L jsme na rizikové zápasy být nemohli, vznikaly bojkoty a vlastně celkově bylo nepříjemné, že na nejlepší zápasy jsme nemohli být klasicky po střechou a fandit jak umíme nejlépe. To se ovšem tímto přesunem změní.

Po domluvě s klubem se přesouváme tedy do sektoru M (o jeden sektor vedle dál od středu hřiště). Zůstáváme tak tedy pod střechou a HLAVNĚ již nehrozí žádné nesmyslné přesuny do jiných částí stadionu.

 

V tomto týdnu pak proběhla změna i na stadionu olomoucké Sigmy. Kotel se přesune ze sektoru S do sektorů T-U.

FB ULTRAS SIGMA

My, fanoušci v poslední době vnímáme úpadek našeho kotle a celkově aktivit spojených s fanouškovstvím. Je to částečně zaviněno situací okolo Covid-19 (tím to tedy vše vyvrcholilo) a částečně to je dáno vztahy s klubem a frustrací všech z dané situace. Ovšem nikdo z nás s tím nebyl spokojen. Nejedna noc fanouška byla zkrácena přemýšlením, co změnit. A změna přišla tak nějak sama.

Do vedení se dostali David Rozehnal a Jakub Beneš. Jeden pro nás velmi známý, druhý spíše neznámý. Ale vyvolalo to v nás naději, že může dojít k lepším zítřkům, jak uvnitř klubu, tak i na tribunách. Na základě toho došlo ke dvěma schůzím aktivních fanoušků, jež se dohodli na 16 bodech, které chtějí prosazovat. Body byly představeny na schůzce s klubem, která proběhla v minulém týdnu. Při té příležitosti byla domluvena schůzka další, která proběhla v úterý, kde se již měly řešit konkrétní body. Musíme říct, že ze strany vedení klubu cítíme snahu vrátit fanouškovský ruch na stadion.

Proto jsme se rozhodli vyjít klubu vstříc a přesunout se zpět do jednoho z původních kotlů do sektorů T-U (roh stadionu). KOTEL SE PŘESUNUJE DO PŮVODNÍHO umístění na SEKTORY T-U!!! My jej však i přesto budeme nazývat Sektor S – je to sektor Sigmáků.

Změna nastala i na Letné, kde bude kotel nově umístěn za brankou v dolní části sektoru. Na celou horní část se tak mohou vejít ostatní fanoušci a díky tomu bude navýšena kapacita stadionu. Kotel bude ohraničen plexisklem. Od nového umístění se očekává i lepší akustika. 

Další navýšení kapacity zajistí plexiskla i u kotle hostí. Díky tomu nemusí být mezi sektory velká mezera, jako tomu bylo doposud. Samotný sektor hostí bude ovšem výrazně snížen, a to na necelých 1 000 míst.

Autor: Mara

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Retro výjezd Tribuny Sever s... 19.04.2024

Retro výjezd Tribuny Sever s...


Britská nemoc – díl čtvrtý (... 18.01.2012

Britská nemoc – díl čtvrtý (...


Britská nemoc – díl druhý (N... 07.01.2012

Britská nemoc – díl druhý (N...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace