o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Chachaři do Jablonce? Všichni v neviditelném!

Komuniké DK čtvrtek, 22.08.2019 - přejít do komentářů
DK LFA rozdávala pokuty a uzavřela Baníku sektor v Jablonci a na Spartě...
/titleImg/chachari-do-jablonce-vsichni-v-neviditelnem!/1/8982.jpg?width=570

Disciplinární komise na svém dnešním zasedání nerozdávala jen peněžité tresty, ale Chachaři mají zavřený sektor na utkání v Jablonci a zakázaný výjezd mají i na další utkání na půdě pražské Sparty...

Komuniké z jednání Disciplinární komise ze dne 22. 8. 2019

  • Disciplinární komise potrestala klub FK Mladá Boleslav za porušení povinností pořádajícího klubu (pronesení a použití pyrotechniky a vhazování předmětů na hrací plochu) v utkání proti AC Sparta Praha peněžitou pokutou ve výši 20 tisíc korun.
     
  • Disciplinární komise potrestala klub AC Sparta Praha za nesportovní chování fanoušků (pronesení a použití pyrotechniky) v utkání proti FK Mladá Boleslav peněžitou pokutou ve výši 30 tisíc korun.
     
  • Disciplinární komise potrestala klub FC Baník Ostrava za porušení povinností pořádajícího klubu (pronesení a použití pyrotechniky a nevhodné pokřiky fanoušků) v utkání proti Bohemians Praha 1905 peněžitou pokutou ve výši 30 tisíc korun.
     
  • Disciplinární komise potrestala klub AC Sparta Praha za porušení povinností pořádajícího klubu (pronesení a použití pyrotechniky) v utkání proti FC Baník Ostrava peněžitou pokutou ve výši 40 tisíc korun.
     
  • Disciplinární komise potrestala klub FC Baník Ostrava úhrnným trestem za nesportovní chování fanoušků v utkání proti Slezský FC Opava (pronesení a použití pyrotechniky a vhazování pyrotechniky do prostoru hřiště) a v utkání proti AC Sparta Praha (pronesení a použití pyrotechniky, výtržnosti fanoušků, napadení člena pořadatelské služby a poškození zařízení stadionu) peněžitou pokutou ve výši 150 tisíc korun, proměněním podmíněného trestu z minulého soutěžního ročníku v podobě odehrání utkání bez přítomnosti diváků hostujícího klubu v sektoru vymezeném pro fanoušky hostujícího klubu na jedno venkovní soutěžní utkání a současně trestem odehrání utkání bez přítomnosti diváků hostujícího klubu v sektoru vymezeném pro fanoušky hostujícího klubu na nejbližším soutěžním utkání proti AC Sparta Praha na stadionu AC Sparta Praha.

Komentář předsedy DK LFA p. Richarda Bačka: „Disciplinární komise LFA se v případě klubu FC Baník Ostrava rozhodla uložit úhrnný trest peněžité pokuty ve výši 150 tisíc korun a dále DK LFA rozhodla, že došlo k porušení podmínky uložené rozhodnutím DK LFA a následně i OK FAČR, čímž byl uložen trest zákazu výjezdu fanoušků FC Baník Ostrava na příští ligové utkání. Dále DK LFA rozhodla o uložení dalšího trestu zákazu výjezdu fanoušků klubu FC Baník Ostrava, a to na příští mistrovské utkání (ligové nebo pohárové) konané na stadionu klubu AC Sparta Praha.
Chování fanoušků klubu FC Baník Ostrava na obou venkovních utkáních bylo nepřijatelné. Použití a vhození pyrotechniky, ale především brutální napadení pořadatelské služby na utkání s klubem AC Sparta Praha, které vyústilo ve vážné zranění jednoho z pořadatelů, nebude ze strany DK LFA tolerováno a trest za takové chování se musí dotknout i fanoušků samotných.“

Komuniké z jednání Disciplinární komise ze dne 15. 8. 2019

  • Disciplinární komise potrestala klub 1.FC Slovácko za porušení povinností pořádajícího klubu (pronesení a použití pyrotechniky) v utkání proti FC FASTAV Zlín peněžitou pokutou ve výši 20 tisíc korun.
     
  • Disciplinární komise potrestala klub FC FASTAV Zlín za nesportovní chování fanoušků (pronesení a použití pyrotechniky) v utkání proti 1.FC Slovácko peněžitou pokutou ve výši 20 tisíc korun.
     
  • Disciplinární komise potrestala klub Slezský FC Opava za porušení povinností pořádajícího klubu (pronesení a použití pyrotechniky) v utkání proti FC Baník Ostrava peněžitou pokutou ve výši 30 tisíc korun.

 

Tabulka pokutovaných klubů:

  1. SK Slavia Praha - 250.000 Kč
  2. FC Baník Ostrava - 180.000 Kč
  3. AC Sparta Praha - 130.000 Kč
  4. Bohemians Praha 1905 - 40.000 Kč
  5. SK Dynamo České Budějovice - 40.000 Kč
  6. FC FASTAV Zlín - 40.000 Kč
  7. SFC Opava - 30.000 Kč
  8. 1.FC Slovácko - 20.000 Kč
  9. FK Mladá Boleslav - 20.000 Kč

celkem vybráno: 750.000 Kč

Nejvyšší jednorázová pokuta pro klub: 250.000 Kč (SK Slavia Praha v domácím zápase se Sigmou Olomouc)

Nejvyšší celková pokuta v jednom utkání: 250.000 Kč (SK Slavia Praha - SK Sigma Olomouc)


HISTORIE:

Celkem v sezoně 18/19: 6.464.000 Kč

Nejvyšší jednorázová pokuta pro klub: 500.000 Kč (Viktoria Plzeň na půdě Sparty Praha)

Nejvyšší celková pokuta v jednom utkání: 850.000 Kč (AC Sparta Praha - FC Viktoria Plzeň)

Autor: Maxx

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Mladí Chachaři poprvé na výj... 20.03.2024

Mladí Chachaři poprvé na výj...


Za Opavu! Klenot Česka v srd... 05.04.2024

Za Opavu! Klenot Česka v srd...


FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna... 08.04.2024

FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace