o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Chacharky a Chachaři v Karviné!

Foto report sobota, 30.03.2019 - přejít do komentářů
Fotoreport z utkání MFK Karviná - Baník Ostrava
/titleImg/chacharky-a-chachari-v-karvine!/1/8769.jpg?width=570

V páteční předehrávce 26. kola FORTUNA:LIGY se utkala Karviná s Baníkem Ostrava. A jak již jsme Vás infomorvali v tomto článku, Chachaři se rozhodli zůstat před branami stadionu a na sektor hostí tak putovaly pouze ženy a děti (kvůli nedostatečnému počtu vstupenek, které by neuspokojily všechny zájemce).

A jak se rozhodli, tak se i stalo. V sektoru hostí jen ženy a děti, spoustu dalších baníkovců však bylo rozeseto po celém stadionu. A největší několikasetčlenná skupina fanoušků si připravila párty před stadionem. Na té nechyběl improvizovaný přímý přenos utkání na televizi na štaflích, nechyběl ani stánek s občerstvením, toi-toiky, pyrotechnika. A také si Chachaři před stadionem pořádně zafandili, zazpívali.

Na stadionu byla atmosféra zajímavá. Ze svého pohledu jsem ji viděl jako vyrovnanou, občas za kratší pilku tahali domácí příznivci, občas zase ženský kotel Baníku.

Utkání sledovalo 4.883 diváků, bylo vyprodáno.


Na obrázku může být: obloha a venkuNa obrázku může být: stojící lidéNa obrázku může být: 5 lidí, stojící lidé a venkuNa obrázku může být: 2 lidé, sedící lidé a venkuNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, dav a venkuNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, dav a venkuNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, stojící lidé, dav a venkuNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, dav, stadión a venkuNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, stadión a venkuNa obrázku může být: obloha a venkuNa obrázku může být: obloha a venkuNa obrázku může být: venkuNa obrázku může být: 1 osoba, stadión a venkuNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, stadión a venkuNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, stadión, dav a venkuNa obrázku může být: 18 lidí, venkuNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, stadión a venkuNa obrázku může být: stadión a venkuNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, auto a venkuNa obrázku může být: noc, auto a venkuNa obrázku může být: 1 osobaNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, stojící lidé a venkuNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, stojící lidé a venkuNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí a venkuNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, dav a venkuNa obrázku může být: 1 osoba, stojí, dav a venkuNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, stojící lidé, dav a venkuNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí a venkuNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidíNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, stojící lidé, noc a venkuNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, stojící lidé, noc a venkuNa obrázku může být: 1 osobaNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, stojící lidé, oheň a textNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí a nocNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí a venkuNa obrázku může být: stadión a venkuNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, stadión, dav a venkuNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, stadión a venkuNa obrázku může být: 8 lidí, smějící se lidé, davNa obrázku může být: 1 osobaNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí a venkuNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidíNa obrázku může být: 1 osobaNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí a venkuNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidíNa obrázku může být: 13 lidí, smějící se lidéNa obrázku může být: 15 lidí, davNa obrázku může být: 1 osoba, směje se, stojí a venku

Autor: DD

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
V Hradci se hasila nejen žíz... 10.03.2024

V Hradci se hasila nejen žíz...


Ono to jde, a ne že ne! Mobi... 13.03.2024

Ono to jde, a ne že ne! Mobi...


Mladí Chachaři poprvé na výj... 20.03.2024

Mladí Chachaři poprvé na výj...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace