o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

DK LFA potrestala Baník pokutou 50.000 Kč a dvouměsíční podmínkou uzavření sektorů D3 a D4 na 1 soutěžní utkání...

Komuniké DK pátek, 10.03.2023 - přejít do komentářů
/titleImg/dk-lfa-potrestala-banik-pokutou-50000-kc-a-dvoumesicni-podminkou-uzavreni-sektoru-d3-a-d4-na-1-soutezni-utkani/1/10099.jpg?width=570

Disciplinární komise potrestala klub FC Baník Ostrava za porušení povinností pořadatele (pronesení a masivní použití pyrotechniky) v utkání 21. kola F:L proti FC Hradec Králové peněžitou pokutou ve výši 50 tisíc korun a trestem podmíněného uzavření sektorů D3 a D4 na 1 soutěžní utkání se zkušební dobou v délce trvání dvou měsíců.

Komentář předsedy DK LFA p. Richarda Bačka: „Vnímáme, že fanouškům Baníku se opakovaně daří pronášet na stadion velké množství pyrotechniky. V poslední době jsme u ostravských fanoušků zaznamenali dokonce použití vystřelovacího typu pyrotechniky, které může vést k velmi vážnému ohrožení zdraví samotných diváků i aktérů utkání. Právě v posledním domácím utkání Baníku se jednalo o velmi nebezpečnou pyrotechniku a disciplinární komise se rozhodla tentokrát přikročit k trestu podmíněného uzavření sektorů s tím, že podmínka platí již od následujícího víkendu na nejbližší dva měsíce.“

  • Disciplinární komise potrestala klub FC Viktoria Plzeň za porušení povinností pořadatele (pronesení a použití pyrotechniky a vhazování pyrotechniky na hrací plochu) v utkání 21. kola F:L proti FC Slovan Liberec peněžitou pokutou ve výši 50 tisíc korun.
     
  • Disciplinární komise potrestala klub FC TRINITY Zlín za porušení povinností pořadatele (nevhodné projevy fanoušků, pronesení a použití pyrotechniky a výtržností fanoušků) v utkání 21. kola F:L proti AC Sparta Praha peněžitou pokutou ve výši 40 tisíc korun.
     
  • Disciplinární komise potrestala klub AC Sparta Praha za nesportovní chování fanoušků (použití pyrotechniky a nevhodné pokřiky fanoušků) v utkání 21. kola F:L proti FC TRINITY Zlín peněžitou pokutou ve výši 20 tisíc korun.
     
  • Disciplinární komise zahájila disciplinární řízení s klubem FK Pardubice za porušení povinností pořadatele (pronesení pyrotechniky a jiných nebezpečných předmětů a výtržnosti fanoušků) v utkání 22. kola F:L proti FC Baník Ostrava.
     
  • Disciplinární komise zahájila disciplinární řízení s klubem FC Baník Ostrava za nesportovní chování fanoušků (použití pyrotechniky, výtržnosti fanoušků a rasistické projevy fanoušků na adresu hráče domácích) v utkání 22. kola F:L proti FK Pardubice.
     
  • Disciplinární komise zahájila disciplinární řízení s klubem AC Sparta Praha „B“ za porušení povinností pořadatele (nevhodné pokřiky fanoušků) v utkání 17. kola F:NL proti SK Slavia Praha „B“.
     
  • Disciplinární komise zahájila disciplinární řízení s klubem SK Slavia Praha „B“ za nesportovní chování fanoušků (nevhodné pokřiky fanoušků a poškození zařízení stadionu) v utkání 17. kola F:NL proti AC Sparta Praha „B“

Autor: redakce

z domovaKomuniké DK

FC Baník Ostrava

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Britská nemoc – díl první (A... 05.01.2012

Britská nemoc – díl první (A...


Britská nemoc – díl druhý (N... 07.01.2012

Britská nemoc – díl druhý (N...


Britská nemoc – díl třetí (I... 09.01.2012

Britská nemoc – díl třetí (I...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace