o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Dukla Praha - Mladá Boleslav

blog fanoušků úterý, 28.05.2013 - přejít do komentářů
8 statečných alá výjezd na Duklu
/titleImg/dukla-praha-mlada-boleslav/1/4981.jpg?width=570

Rubrika Blog fanoušků & Groundhopping je určena všem, kteří se chtějí podělit s ostatními návštěvníky našeho portálu o své zážitky z cest za svým klubem, groundhoppingem, a nebo o své názory na dění ve světě fanoušků. Text a fotografie posílejte na info@supporters.cz (Blog fanoušků & Groundhopping).

V neděli hráli naši borci své poslední utkání na hřišti soupeře,Bolce už o nic nejde a tak se to objevuje i na zájmu fanoušků. Ještě minulý pátek jelo našich 12 autobusů směr Chomutov,v neděli se nedal dohromady ani jeden.Ale teď k zápasu, poslední venkovní utkání hrajeme na pražské Julisce, tedy zápas o to,který tým se více namotivuje. Náš tým trápí už delší dobu zranění a tak nenastupujeme v plné síle, ale i tak jelo náš tým podpořit osm statečných :)) .

Možná lidi odradilo počasí, možná cena vstupenky (?Nesmyslná?). Každopádně naše čtyřčlenná posádka vyjíždí z Mladé Boleslav kolem 16:15 a za necelou hodinku cesty jsme na začátku Prahy, kde si dáváme přestávku na benzínce. Asi po 10 minutách vyjíždíme dál a řidič perfektně zvládá cestu a tak jsme před stadionem půl hodiny před zápasem.J

á jako student jsem si myslel že budu mít po předložení karty mít lístek za 80,- jak to původně mělo být, ale nic takového pan prodavač neznal a tak jsem platil plné vstupné 140,-....Cena je to šílená ale co by jsme neudělali aby jsme viděli náš tým :)). Kontroly nejsou téměř žádné a tak jdeme směr kopec, ehm směr sektor. Ze sektoru je celkem dobrý výhled a tak pověsíme vlajky a vše je připraveno :)

Bubnu jsem se ujal já a částečně jsme se snažili fandit.V sektoru k nám dorazili ještě dva fanoušci z Mělníka a dva kousek od Boleslavi. Náš tým neodehrál vůbec dobrý poločas a prohrával 2:0, i když jsme se golu dočkali ale ten nebyl uznán pro údajný ofsajd.

Druhý poločas je o něčem jiným a zaslouženě korigujeme na 2:1, kdy naše přání "Johny gol" vyslyšel Petr Johana.Boleslav v tu chvíli byla jasným pánem na hřišti a měla další mnoho šancí, které ale neproměňujeme a tak prohráváme 2:1. Jediným plusem byl konečně Adrian Rolko, který se po dlouhé době objevil na hřišti soupeře. Někteří hráči nám poděkují (né všichni!!:/) a vyjíždíme směr Boleslav.

Doma jsme za půl hodiny.Na konec jen můžu říct že i v malém počtu se to dá užít a poznalo se kdo je fanoušek a kdo ne, jelikož i kdyby někdo nejel, tak z těch 12ti busů co jelo v pátek se bus prostě musel dát..Hrdí když se vyhrává, věrní když se prohrává :) JEŠTĚ MUSÍM DODAT ŽE JSME V AUTĚ ZAVZPOMÍNALI NA STARÉ DOBRÉ ČASY A PUSTILI SI ZÁZNAM FKMB-MARSEILLE :))

Autor: Blog

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Mladí Chachaři poprvé na výj... 20.03.2024

Mladí Chachaři poprvé na výj...


Za Opavu! Klenot Česka v srd... 05.04.2024

Za Opavu! Klenot Česka v srd...


FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna... 08.04.2024

FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace