o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Dva fanatici Žižkova si pohár na Slovácku užívali

rozhovory čtvrtek, 07.11.2019 - přejít do komentářů
Výjezd na tajňačku + rozhovor nejen o cestě na pohárové utkání na Slovácko...
/titleImg/dva-fanatici-zizkova-si-pohar-na-slovacku-uzivali/1/9161.jpg?width=570

Včerejší pohárové utkání mezi Slováckem a Viktorkou Žižkov sledovali ze sektoru hostí i dva fanatici, kteří na sebe poutali pozornost, protože se prostě bavili... Nám se s jedním z nich podařilo spojit, a tak vám níže přinášíme i menší rozhovor.
 
Můžeš přiblížit, jak jste na Slovácko cestovali? 
Cestovali jsme vlakem, všechno naprosto v pořádku, zase jelo víc alkoholu než lidí, na žižkovských výjezdech klasika.😁 Já osobně jsem si udělal volno ve škole a místo toho jsem vyrazil na pohárový duel. Nikdo z rodiny nemá o mém výjezdu ani tucha a myslí si, že jsem byl v Praze u kamaráda. 

Museli jste ze zápasu odejít dříve, jaký byl důvod? 
Bohužel je to tak, jelikož poslední vlak jel z Uheráku už v 19:30... Stejně nám to bylo k prdu, protože jsme ve vedlejší stanici nastoupili do špatného vlaku a místo cesta do Břeclavi a pak přímým vlakem do Prahy jsme vyrazili směr Olomouc, odtamtud vyrazíme do Brna s domněnku, ze stihneme poslední vlak z Brna. Ale ani to se nepodařilo, tak jsme čekali na noční autobus do Prahy. Při čekání na opožděný bus, přijíždí autobus  s pár fanoušky Slavie jedoucí z Barcelony a dochází na menší potyčky. Naštěstí jsme oba dva dojeli v pořádku a při příjezdu do Prahy není ani čas na spánek a hurá rovnou do školy.

Trenér Žižkova po zápase říkal, že by vás vzal autobusem společně s hráči. Využili byste toho?
Tuto informaci jsme taky dostali, ale nepotvrzenou. Nechtěli jsme být zbytečně vlezlí a tím chceme Hášovi moc poděkovat za nabídku a hezké gesto, Hášu bereme jako našeho Boha, co nás dostal z těch největších sraček a díky němu můžeme hrát aspoň tu druhou ligu. Hášo díky!!!

Jak dlouho fandíš Žižkovu?
Žižkov mám v srdíčku už od čtyř let, kdy jsem za ní kopal celých 12 let. Pak už jsem od cca 15let jezdil výjezdy a nyní ve svých 20let mám za sebou všechny druholigové stadiony a půlku prvoligových stánku. Odjakživa žiju na Žižkově a podporuji, že MY NEJSME PRAHA, MY JSME ŽIŽKOV!

Takže Žižkov je srdcovka a netáhlo tě to k jiným klubům, kterým se v Praze daří víc?
Osobně nesnáším lidi, co fandí pouze týmům, kterým se daří v lize nebo v pohárech.. vezmou na sebe klubové tričko a myslí si, ze jsou vládci ČR, přitom nevyšli ani na domácí zápas natož na nějaký výjezd. Já jsem rád, že se nemusím považovat za fanouška úspěchu, páč náš největší úspěch za poslední dobu bylo udržení se ve druhé lize 😁 

Na který zápas rád vzpomínáš?
Vzpomínám jako by to bylo včera. Píše se datum 3.9.2014  a pod Žižkovským vysílačem se naše Viktorka utkala v pohárovém duelu se Slavii. V těch největších dluhových problémech pod vedením trenéra Trpišovského, kteří nedostávali několik  měsíců výplaty rozhodujeme zápas v 90. minutě. Neskutečná euforie, co si budem, slavilo se celé týdny!

Jak je to vlastně nyní na Žižkově? Kolik lidí tam chodí do kotle a v jakém počtu se jezdí ven?
Průměrná návštěvnost je okolo 1400 a v kotli nás chodí cca 30 hlav. Na venkovní zápasy jezdíme průměrně v patnácti lidech. Krom našeho legendárního výjezdu do Třince, kdy se vyráží vlakem o půlnoci a příjezd do Třince je v 9 hodin ráno. To se jezdi tak ve třech lidech. Ale nikdy výjezdová nula!!! Snad se to jednou všechno zlepší a Viktorka bude zase hrát tu nejvyšší ligu, kam patří! 

Autor: VíťaB

z domovarozhovoryFoto reportNižší soutěže

1.FC SlováckoFK Viktoria Žižkov

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Mladí Chachaři poprvé na výj... 20.03.2024

Mladí Chachaři poprvé na výj...


Za Opavu! Klenot Česka v srd... 05.04.2024

Za Opavu! Klenot Česka v srd...


FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna... 08.04.2024

FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace