o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Evropské okénko

Foto report sobota, 31.08.2013 - přejít do komentářů
Pohled na nejzajímavější zápasy předkol LM a EL
/titleImg/evropske-okenko/1/5239.jpg?width=570

Tento týden se nesl především ve znamení odvet předkol jak Ligy Mistrů, tak Evropské ligy a nuda rozhodně nebyla. Do Florencie cestuje několik stovek fanoušků GC Curych , kteří se prezentují skvělou pyroshow.

Co však předvedla Legia v úterní odvetě proti Steaui Bukurešť, se dá nazvat vyloženou bombou. Po zavření tribuny Zyleta se tisíce Legionistů přesouvají na opačnou stranu stadionu, kde nejprve ironickým choreem vyznávají lásku k Uefě, následně celou podívanou okoření úchvatným pyrotechnickým představením.

Ve středu zajíždí Viktoriáni do Mariboru, kde se nejprve prezentují jednoduchým, leč povedeným choreem, a vytrvalým supportem ženou svůj tým do LM. Nelenili ani domácí, kteří si na začátku připravují celostadionové choreo doplněné o několik dýmů.

Celostadionové choreo si připravili rovněž i fanoušci Eintrachtu Frakfurt. Špatně si rozhodně nevedli ani fanoušci Liberce, kteří vyobrazují znak klubu, a doplňují kartóny v barvách klubu. Italů přijíždí něco přes dvě stě, a prezentují se poměrně vytrvalým supportem a několika mávačkami.

Velký šok zažili ve Stuttgartu, kdy favorizovaný VfB vypadl s chorvatskou Rijekou. Tu podporovalo zhruba 2.000 fanoušků.

V Londýně se pak o atmosféru zápasu Arsenal - Fenerbahce starají tři tisícovky Turků , nicméně turecký klub vypadává, a nezahraje si ani Evropskou Ligu, jelikož byl kvůli korupci vyřazen.

Zajímavá podívaná byla i ve Vídni, kde přicestovalo zhruba 500 fanoušků Dinama Záhřeb, ti se věnují ve městě i před stadionem Austrie potyčkám s policií, následně přerušují zápas vhozenými světlicemi na hrací plochu.

Nenudili se ani Grobari v Thunu. Prezentují se velkým množstvím pyra, během zápasu pak strhávají domacím dvě vlajky. Asi nejočekávanější zápas se sehrál v polské Wroclawi. Jak se však dalo čekat, nikdo ze Španělů nedorazil, nicméně vyprodaný stadion žene svůj tým dopředu, domácí si připravují i choreo v podobě znaku klubu.

Co se pyra týče, tak bohatý byl i zápas v Rotterdamu a v Nice, kde se o pyro starají shodně domácí příznivci. Nelze opomenout ani vzkaz Uefě Rakušanů ze Salzburgu. Tak jsme to krátce srhli, nyní si můžete evropský týden zopakovat na nejzajímavějších fotografiích.

Autor: TomášO

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Za Opavu! Klenot Česka v srd... 05.04.2024

Za Opavu! Klenot Česka v srd...


FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna... 08.04.2024

FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna...


Baník si užíval Velikonoční ... 03.04.2024

Baník si užíval Velikonoční ...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace