o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Fanoušci Bohemky si udělali motovýjezd

blog fanoušků středa, 07.05.2014 - přejít do komentářů
První motovýjezd klokanů, do Mladé Boleslavi...
/titleImg/fanousci-bohemky-si-udelali-motovyjezd/1/6004.jpg?width=570

Rubrika Blog fanoušků & Groundhopping je určena všem, kteří se chtějí podělit s ostatními návštěvníky našeho portálu o své zážitky z cest za svým klubem, groundhoppingem, a nebo o své názory na dění ve světě fanoušků. Text a fotografie posílejte na info@supporters.cz (Blog fanoušků & Groundhopping).

Na zápas s Boleslaví se chystá 1.  motovýjezd klokanů, který se domlouvá již několik týdnů dopředu. Sraz je určen na 14:00, ale již před 14-tou hodinou stojí v Ďolíčku 8 strojů všeho druhu. K mému překvapení jede i Darek, za což má ode mě uznání. S ubíhajícími minutami přijíždí další a další stroje a my máme radost, že i v tomto nevlídném počasí to bude stát za to.

Čas trávíme klábosením a také pozorováním našich trousících se čutálistů, kteří vypadají, jak kdyby je ten fotbal ani nezajímal. Totálně bez elánu, bez úsměvu, bez štávy….. Chlapci, chlapci, kdyby jste byli alespoň z poloviny odhodlaní, věrní, vytrvalí a zapálení jako fanoušci, tak hrajete každý rok o titul…. Ach jo, ale k výjezdu.

Je chvíli po půl třetí a nastává čas vyrazit. Zastavujeme dopravu na Vršovické a na výjezd dle mých výpočtů vyráží 17 strojů různě ozdobených našimi symboly a dvě doprovodná vozidla pro případ „úmrtí“, za což patří obrovský dík Ludvovi. Cestou přes Vršovice a Strašnice zpíváme chorály, které doprovázíme troubením, každý dle libosti. U Edenu někteří z nás dávají najevo slávistům, co si o nich myslí… Panuje skvělá nálada a před vjezdem na Jižní spojku odpalujeme zelený bengál, která však v silném větru ztrácí na efektu. K mému překvapení pokračujeme dále po dálnici a tak ztrácíme připojení dalších tří strojů čekajících u Brandýsa (omluva chlapcům, za špatnou komunikaci, příště to bude lepší), přesto se k nám na dálnici přidává ještě jeden moto-klokan.

U řidičů vzbuzujeme pozdvižení a obdiv, který nám dávají najevo troubením a máváním. Bohužel to však končí špatně pro jednoho protijedoucího motorkáře, který se věnuje tak dlouho zdravení svých „kolegů“, až nedobrzdí auto před ním stojící a posílá svou mašinu nekompromisně k zemi. Před Bolkou zastavujeme u pumpy, kde potkáváme zakuklence s auty sice stejných barev, ale fandící jinému „týmu“. Se spolujezdcem je s usměvem zdravíme vykřiknutím čtyř kouzelných písmenek A.C.A.B. :)

Zaparkujeme stroje, kecáme a většina z nás pije kávu nebo čaj na zahřátí :)  Na pumpě se vyjímá 18 „zelenobílých“ strojů a po odpočinku vyrážíme do města aut, kam dorážíme kolem 16:00. Na sjezdu z dálnice někteří z nás spouští chorály: Už jsme tady, my jsme z Prahy a něco jsme vám přivezli :),  poté si nás už přebírá policejní Passat a zavádí nás na domluvené místo. Přes město fandíme a troubíme, potkáváme hodně našich fans, se kterými se zdravíme a prostředníčky zdravíme dva opilce provolávající něco o našem městě plného kurtizán.

Na stadioně se rozcházíme, někdo fandí, někdo kouká, ale nálada je i přes nepříznivý stav dobrá. O fotbalu toho bylo už napsáno dost a tak se pomalu scházíme u strojů a čekáme na odjezd. Je zima a pro některé je čekání příliš dlouhé a odjíždějí s vidinou rychlejšího návratu. Po menších problémech se zamčenou motorkou odjíždíme asi v 10-12 kusech na dálnici, kde nás opouští další, se kterými se zdravíme a tak držíme formaci  8 strojů až do Prahy, kde se po rozloučení všichni rozjíždíme do svých domovů. Je nám všem zima, ale každý už myslí na to, že to musíme zopakovat, protože to stálo opravdu za to! Na 1. motovýjezd klokanů vyjelo celkem 20 mašin, kolik bude příště? :)
Poděkování a hluboká poklona patří všem odvážlivcům toho super výjezdu. Kluci díky.
Posádka Coudy a Marco 1905

Zdroj: sektor1905.cz

Autor: Piotr

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Mladí Chachaři poprvé na výj... 20.03.2024

Mladí Chachaři poprvé na výj...


Za Opavu! Klenot Česka v srd... 05.04.2024

Za Opavu! Klenot Česka v srd...


FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna... 08.04.2024

FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace