o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Fanoušci SFC zaslali otevřený dopis vedení

středa, 18.06.2014 - přejít do komentářů
Reagují tak na zvolený hrací den - pátek
/titleImg/fanousci-sfc-zaslali-otevreny-dopis-vedeni/1/6133.jpg?width=570

Zde si můžete přečíst Otevřený dopis zaslaný zástupci fanoušků SFC Vedení SFC Opava, kde se poukazuje na nespokojenost se zvoleným pátečním termínem domácích zápasů.

Vážené vedení SFC,

jako zástupci fanoušků SFC Vám píšeme otevřený dopis, ve kterém Vás žádáme, aby jste začali konečně komunikovat. Vaše nepochopitelné rozhodnutí hrát domácí zápasy v pátek v 18:00 je v krátké době již třetí bota, kterou jste provedli. Jak můžete bez rozvahy učinit takové nařízení? Kontaktovali jste nějaké fanoušky? Ptali jste se na jejich názor co si o tom myslí? Udělali jste nějakou anketu, kde byste dali fanouškům možnost se k dané problematice vyjádřit? Pro koho tedy ten fotbal děláte? Stačí se jen podívat na diskuze k příspěvkům či článkům k této problematice, které se na internetu objevily (ať už se jedná o oficiální stránky, stránky opavského Deníku, fanouškovské stránky, nebo články a příspěvky na sociálních sítích). 90% fanoušků s tímto rozhodnutím nesouhlasí.

Vy chcete nalákat více lidí na stadion? Děláte ale naprostý opak. Možná se Vám podaří dostat do Městských sadů nějaké jednotlivce, kteří třeba o víkendu hrají svá utkání v nižších soutěžích na Opavsku, ale už vůbec si neuvědomujete, že přijdete o spoustu diváků, kteří si nebudou moci dovolit přijít na fotbal ve všední den, protože budou třeba na odpolední v práci a nebo se budou chystat na noční směnu. Spousta lidí do Opavy na fotbal dojíždí z okolních vesnic i měst. A myslíte si, že tito lidé budou mít po náročném týdnu ještě chuť a kolikrát i čas spěchat v pátek večer do Opavy na fotbal?

Na posledním setkání zástupců fanoušků s Vámi jsme Vám dali spoustu nápadů a impulzů, jak přivést na stadion do Městských sadů nové příznivce. Využili jste některou z těchto rad? Uvedli jste jí třeba do praxe? Nebo uvažovali jste aspoň nad tím?

Těmito Vašimi postoji dokazujete jediné, a to je to, že fanoušek pro Vás není rovnocenný partner. Kde jsou sliby, které jste nám dali, že s námi chcete komunikovat a zlepšit vztah mezi fanoušky a zástupci klubu? Děláte naprostý opak a začínáte proti sobě stavět i lidi, kteří Vám věřili a stáli dlouho za Vámi. NEVÁŽÍTE SI FANOUŠKŮ!!!

Uvědomte si, že SFC Opava není nějaký průměrný druholigový klub, který má jen pár diváků, se kterými byste mohli zametat jak se Vám zlíbí. Tady máte proti sobě obrovskou masu lidí, kteří se nebojí říci svůj názor. Opavský fotbal se už dlouhá léta topí v neustálé krizi, ale fanoušky neztrácí. Ti na svůj klub nikdy během této doby nezanevřeli. Neustále Vás podporují v desítkách, někdy i stovkách na hřištích soupeřů. Kdo takové fanouškovské zázemí má? Spousta klubů Vám toto může závidět a vy si toho nevážíte!

Proto opakujeme, začněte už konečně s námi komunikovat a tento nesmysl s pátečním termínem domácích zápasů ihned zrušte. Vyzýváme Vás také ke komunikaci a my zástupci fanoušků Vás žádáme o brzkou schůzku.

S pozdravem
nespokojení fanoušci SFC

Autor: Piotr

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
V Hradci se hasila nejen žíz... 10.03.2024

V Hradci se hasila nejen žíz...


Ono to jde, a ne že ne! Mobi... 13.03.2024

Ono to jde, a ne že ne! Mobi...


Mladí Chachaři poprvé na výj... 20.03.2024

Mladí Chachaři poprvé na výj...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace