o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Fanoušci Sparty chtějí pomoci dětem

z domova úterý, 03.11.2015 - přejít do komentářů
Při pohárovém utkání se Schalke proběhne velká sbírka...
/titleImg/fanousci-sparty-chteji-pomoci-detem/1/7217.jpg?width=570

Po prvním domácím pohárovém utkání zaplatila Sparta za každého návštěvníka 1 Euro do společného příspěvku všech klubů, hrajících EL na pomoc imigrantům.

Sparťanským fanouškům se nelíbí, že se z této pomoci vytrácí princip solidarity a naopak přichází striktní nařízení, kam vybrané peníze půjdou. Proto před dalším pohárovým zápasem přichází s vlastní finanční a materiální sbírkou.

Vyjádření fanoušků Sparty:
Jak již všichni víte, fanoušci, kteří přišli na domácí zápas s kyperským celkem, byli nuceni nedobrovolně přispět na umělou migrační vlnu, která zaplavuje Evropu. Nikoho nezajímalo, zda chtěji nebo nechtějí přispět, prostě to bylo nařízení mafie z UEFY. Jsme přesvědčení, že pomoc je opravdu potřeba, ale někde úplně jinde. Po republice jsou stovky našich českých dětí, které tráví většinu svého času na nemocničním lůžku, místo toho, aby si hráli se svými kamarády na hřištích.

A proto jsme se rozhodli tyto děti podpořit a zpříjemnit jim tento nucený pobyt v nemocnici. Na domácí zápas se Schalke již nejaktivnejší fans připravují chorea, kartoniádu či nové grafity. Ale i Vy máte možnost se zapojit do dění. Na tento zápas vyhlašujeme mobilizaci sparťanských fanoušků v projektu PODPOŘME NAŠE DĚTI. Na tomto zápase bude u každého vchodu u našich slečen možno přispět na sbírku PODPOŘME NAŠE DĚTI a to buď finančním příspěvkem,nebo formou hraček či plyšáků. Počínaje dnešním dnem bude možno přispět i převodem na tento účet 2300693805/2010, a to až do neděle 15.11.2015. Přehled přispívajících bude veden na stránkách Spartaforever.cz Naším cílem je překonat čásku, která byla nuceně vybrána na domacím zápasem s Apoelem. I Vy tedy můžete přispět na dobrou věc a učinit tak naše děti šťastné. Návštěvou stadionu Sparty nasajete atmosféru zápasu a odejdete s pocitem, že jste tentokrát přispěli na dobrou věc. Výše příspěvku není stanovena, ale každý z nás oželí to jedno dvě piva a tak by příspěvek ve výši 50 či 100 Kč neměl být přece pro nikoho z nás problém. Jsme si vědomi, že Sparta nemá fanoušky jen v Praze či středních Čechách, ale i v ostatních koutech Čech a Moravy. Proto bude výtěžek sbírky rozdělen do všech krajů, odkud naši fanoušci pocházejí. Po ukončení sbírky bude zveřejněna vybraná částka a přehled jejího využití.

Tuto akci podporuje : ULTRAS SPARTA, O.S. 12. hráč, Spartaforever.cz,

Autor: DD

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Mladí Chachaři poprvé na výj... 20.03.2024

Mladí Chachaři poprvé na výj...


Za Opavu! Klenot Česka v srd... 05.04.2024

Za Opavu! Klenot Česka v srd...


FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna... 08.04.2024

FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace