o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Fans Dynama a jejich sledovačka zápasu s Plzní

z domova neděle, 29.11.2020 - přejít do komentářů
Nejprve přivítali hráče pyrem a následnou pohodičku narušila nehoda a policie...
/titleImg/fans-dynama-a-jejich-sledovacka-zapasu-s-plzni/1/9647.jpg?width=570

Utkání mezi Dynamem České Budějovice a Viktorií Plzeň se stejně jako ostatní zápasy muselo odehrát bez diváků. I tak si fanoušci Dynama našli cestu, jak si utkání zpestřit. Vše narušila až nehoda, přivolaná sanitka a tradičně policie...

FB DYNAMOFANS
Již týden dopředu se domlouváme s Ivem Táborským na uvítací pyroshow pro hráče. Vše probíhá dle dohody a hráči tak při příjezdu ke stadionu vidí naší podporu a můžou si tak uvědomit, že za nimi stojíme i v této blbé době !!
Před začátkem zápasu se scházíme na místě kde je nejlépe vidět na hřiště asi ve 35ks. S sebou máme pojízdný gril, klobásy, zásoby piva a dobrou náladu. Nepřišli jsme rozhodně dělat problémy, ale naopak ukázat že jsme fanoušci kteří umí fandit ať se děje co se děje. Těsně před výkopem jeden z našich členů posilněný kapkou rumu nešikovně upadne a jsme nuceni zavolat záchranku, z důvodu našich obav o možné následky.
Po příjezdu sanitky se svolají na místo fízlové snad z celého kraje... Během chvilky se tam vyrojilo 11 aut a asi 40 ACABŮ... V tu chvíli začala klasická nesmyslná buzerace a provokování z jejich strany. Nutno podotknout, že do té doby nebyl sebemenší problém jak se security tak s vedením klubu. Ale vše změnil přístup těchto 40 nedomrdlých individuí, vytažením obušků si dokázali opět obhájit svojí demenci.
Místo poklidného sledování zápasu a grilování tak musíme po celý zápas držet rozestupy po 6 lidech a poslouchat jejich urážky. Přitom oni sami stojí pospolu a nedodržují rozestupy... Kde je spravedlnost ?? Asi se spláchla i s jejich rozumem.
Zápas je plný šancí ale náš tým se nedal a získal tak důležitý 1 bod po remíze 0:0... Děkujeme hráčům za poslední tři zápasy a získané body. Stále věrní a stále s vámi !
Ultras Budweis

VIDEO: FANOUŠCI DYNAMA VÍTAJÍ HRÁČE PŘED ZÁPASEM S PLZNÍ

Autor: VíťaB

z domovasvět hooligans

SK Dynamo České Budějovice

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Mladí Chachaři poprvé na výj... 20.03.2024

Mladí Chachaři poprvé na výj...


Za Opavu! Klenot Česka v srd... 05.04.2024

Za Opavu! Klenot Česka v srd...


FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna... 08.04.2024

FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace