o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

FK Jablonec – FK Teplice 0:0 (report Sektor 15)

středa, 20.03.2013 - přejít do komentářů
/titleImg/fk-jablonec-fk-teplice-0-0-report-sektor-15/1/4830.jpg?width=570

Rubrika Blog fanoušků & Groundhopping je určena všem, kteří se chtějí podělit s ostatními návštěvníky našeho portálu o své zážitky z cest za svým klubem, groundhoppingem, a nebo o své názory na dění ve světě fanoušků. Text a fotografie posílejte na info@supporters.cz (Blog fanoušků & Groundhopping).

Důležitý zápas, který v nás vyvolává obavy o další působení Teplic v první lize, vychází na neděli a my okamžitě po tomto objednáváme autobus. Bohužel se nám nepodařilo s takto malým předstihem sehnat větší bus než pro 25 lidí. Autobus je téměř okamžitě vyprodaný lidmi ze Sektoru 15.

Počasí vychází přímo exkluzivní a my se chvilku po dvanácté vezeme do Jablonce. Po příjezdu do Jablonce celkem v pohodě procházíme do sektoru hostí a jediný problém přichází, když nám pořadatelé nechtějí pustit do sektoru papírový transparent (že prej bysme to podpálili) a když to holt nešlo protáhnout do sektoru, tak se nám daří dostat s transparentem přímo na hřiště (resp k rohovému praporku pod sektorem hostí) a bylo pro nás důležité tento transparent na zápase za každou cenu nějak roztáhnout, protože to byl jednoznačný vzkaz pro hráče ‘‘S(15)TOJÍME PŘI VÁS!‘‘ .

V sektoru hostí se nás s dalšími fanoušky Teplic schází zhruba 40 a z S15 nechybí ani megafonista ani bubeník. Zápas rozjíždíme dobrým fanděním, ale pořád je znát, že máme po posledním debaklu se Slováckem trochu obavu z toho co nás čeká v Jablonci s fotbalově daleko lepším týmem než je Slovácko. Každopádně ale můžeme říct, že se v první půli hodně snažíme tým podpořit a zároveň vidíme obrovskou snahu o dobrý výsledek a upřímně řečeno i remízu bereme v tomto zápase jako zlatou a důležitou pro psychiku týmu a když po první půli cítíme naději alespoň na ten bod chytáme se v druhém poločase!

Zhruba někdy po 10 minutách hry, když se naše šance na bodování stupňují rozjíždíme náš oblíbený chorál a fanatickému zpěvu se věnujeme skoro až do konce zápasu. Pro někoho možná zbytečný stereotyp, ale důležitější pro nás bylo bavit se fanděním a zároveň podpořit tým a jen škoda, že naše radost ze zápasu nebyla umocněna golem, ale i vidina remízy nás v neděli držela v neskutečném tranzu, který byl zakončen vytouženým bodíkem. Na stadioně je podle oficiálního údaje 2195 diváků a zase se potvrzuje, co můžeme říkat furt dokola a stejně se bude říkat, že v Teplicích se na fotbal nechodí i když nás někdy přijde víc, když hrajeme o záchranu, než co přijde na Jablonec, který hraje de facto o titul nebo alespoň o poháry.

Za zmínku moc nestojí ani kotel domácích, kterých podle fotek nebylo o moc více než nás alespoň ne těch fandících. Je pravdou, že stadion v Jablonci je poměrně dobře akusticky vyřešený a fandění se v něm krásně rozléhá a i my občas slyšíme jablonecké fandit, ale to fandění je velmi sporadické a dost podprůměrné a rozhodně to není o počtech. Ani nás nebylo zrovna moc, ale i v 50 lidech se dá dělat dobrá atmosféra, což jsme jasně dokázali a samozřejmě potvrdili naší roli Vládce Severu, bez toho abychom si jí malovali na vlajku jako jablonecká družbička z Mostu.

Po zápase si ještě vysluhujeme děkovačku od hráčů, kteří to samé opakují i v rozhovorech, což je pro nás důkaz, že jsme opravdu pomohli. Pak už odjíždíme z Jablonce do Teplic. Po cestě ještě prokazujeme příkladný klubismus, když i přestože máme hlad a potřebujeme na záchod, odmítáme řidiče autobusu nechat zastavit na čerpací stanici Benzina, protože nehodláme stavět na červenobílé (barvy nenáviděné Slavie!) benzince a radši to ještě chvilku držíme a následně narážíme na barevně korektní žlutou AGIPku. Pak už jen Teplice, pivko a konečně usínat s klidným vědomím dobrého výsledku žlutomodrého týmu. DÍKY SKLÁŘI! LIGU ZACHRÁNÍME SPOLEČNĚ!

Autor: Blog

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
V Hradci se hasila nejen žíz... 10.03.2024

V Hradci se hasila nejen žíz...


Ono to jde, a ne že ne! Mobi... 13.03.2024

Ono to jde, a ne že ne! Mobi...


Mladí Chachaři poprvé na výj... 20.03.2024

Mladí Chachaři poprvé na výj...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace