o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

FK Teplice - 1.FC Slovácko (Sektor 15)

pátek, 15.03.2013 - přejít do komentářů
/titleImg/fk-teplice-1fc-slovacko-sektor-15/1/4818.jpg?width=570

Rubrika Blog fanoušků & Groundhopping je určena všem, kteří se chtějí podělit s ostatními návštěvníky našeho portálu o své zážitky z cest za svým klubem, groundhoppingem, a nebo o své názory na dění ve světě fanoušků. Text a fotografie posílejte na info@supporters.cz (Blog fanoušků & Groundhopping).

Po předchozích dvou zápasech, kdy žlutomodrý tým získal z dvou zápasů, kde se očekávalo plné bodování a my získali pouze jeden bod za remízu vyhlížíme tento zápas, další zápas o záchranu s velkými obavami, které se později krutě naplňují.

V hospodě před zápasem se nás schází adekvátní počet, což zmírňuje naše původní obavy a lehké překvapení nastává i těsně po příchodu na stadion, protože v Sektoru 15 nacházíme přibližně stejný počet jako při zápase s Duklou, tedy zhruba 80 lidí, což v naší současné sportovní situaci není zrovna málo a jen to dokládá, že S15 má letos opravdu formu.

Můžeme pouze spekulovat o tom, že při lepším fotbalu a umístění by se nás scházel třeba dvojnásobek nebo trojnásobek. Zápas začíná první šancí Mahmutoviče a vše vypadá nadějně, než dostáváme první gól a nervozita stoupá, přesto ale neúnavně fandíme a po chvíli roztahujeme transparenty s nápisem ‘‘ZIMA SKONČILA. VYPNĚTE FACEBOOKY A PŘIJĎTE NA STÍNADLA!‘,‘ což snad ani nepotřebuje komentář, jenže právě v moment roztažení dostáváme gol na 0:2 a obáváme se, že vypnutí facebooku a příchod na Stínadla bude asi čím dál častěji pouze doména Sektoru 15, protože je otázkou jak normálové tyhle výsledky ustojí a upřímně řečeno ani nám tohle vůbec nepomáhá.

Druhý poločas se bohužel skore v náš prospěch nemění, Slovácko přidává další dva goly a náš tým projevuje pouze snahu, tlak žlutomodrých goly nepřináší. Vidíme sice tyčku a dva nebo tři výborné zákroky hostujícího golmana, kterými zabránil dvě teplické tutovky, ale bohužel na to se nehraje a za stavu 0:4 je těžké ze sebe vydat nějaké pozitvní fandění.

Kolem 75. minuty sundáváme smutně vlajky, jako slabý projev smutku, nicméně s týmem zůstáváme až do konce na stadioně, ale na děkovačku tentokrát nemají náladu ani hráči a ani my, takže akorát smutně opouštíme stadion po dalším zápase s vědomím toho, že příště stejně zase přijdem a zase od začátku budem fandit a dokonce tým příští týden podpoříme v Jablonci!

Za zmínku stojí sektor hostí, kam přicestovaly slováckym trenérem Habancem financované dva autobusy s fanoušky Slovácka. Přes celé hřiště je ale až k nám vůbec neslyšíme. Snad se žlutomodří ještě nějak zvednou, naší podporu mají stále. Co nám zbývá, nikdo před sezonou nemohl tušit, jak to bude nakonec vypadat. Tenhle boj jsme společně začali a společně ho i dokončíme!

Autor: Blog

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Mladí Chachaři poprvé na výj... 20.03.2024

Mladí Chachaři poprvé na výj...


Za Opavu! Klenot Česka v srd... 05.04.2024

Za Opavu! Klenot Česka v srd...


FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna... 08.04.2024

FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace