o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

FK TEPLICE - SK SLAVIA PRAHA 1:1 (0:0)

čtvrtek, 04.04.2013 - přejít do komentářů
/titleImg/fk-teplice-sk-slavia-praha-1-1-0-0/1/4857.jpg?width=570

Rubrika Blog fanoušků & Groundhopping je určena všem, kteří se chtějí podělit s ostatními návštěvníky našeho portálu o své zážitky z cest za svým klubem, groundhoppingem, a nebo o své názory na dění ve světě fanoušků. Text a fotografie posílejte na info@supporters.cz (Blog fanoušků & Groundhopping).

Velký a očekávaný zápas s ‘‘oblíbenou‘‘ Slavií. V Sektoru 15 se scházíme již hodinu před utkáním v počtu cca 120 lidí, takže oproti předchozím utkáním jara se nás schází poněkud více, avšak počet by na tento zápas mohl být i tak vyšší. Na druhou stranu (i když možná bohužel) opět ukazujeme, že jsme nejzaplněnější teplický sektor na Stínadlech.

Hned na začátku utkání roztahujeme choreografii s pověšeným Bartem Simpsonem , tradičním symbolem Slávistů a s číslem 10 a píčou na dresu adresováno našemu srdcařovi Feninovi, který vždycky tvrdil, jak se vrátí do Teplic a v době kdy měl možnost Teplicím pomoc, tak radši zvolil pomoc Slavii v obdobných problémech, jako jsme my. Problémem není, že přestoupil do jiného českého týmu než do Teplic.

Problémem není, že dal přednost vlastní kariéře. Problémem je, že přestoupil do Slavie! A to nemluvíme o jeho pozápasových provokacích směrem k teplickým divákům na východní tribuně. Po stažení tohoto chorea odpalujeme několik ohňů a užíváme si zpěvem zápas, ale má to své slabší okamžiky, kdy musíme více hnát v kotli lidi, kteří ještě nejsou zvyklí na vytrvalé fandění celý zápas. V poločase si všímáme, že naše výborná pořadatelská služba pustila na stadion desítky slávistů s klubovými symboly, což se nelíbí jak nám, tak fanklubu ale i normálům. V druhém poločase pozvolna navazujeme na první půli.

Bohužel hra není příliš vábná a nám to v naší situaci příliš ve fandění nepomáhá a do toho všeho přichází gól slávistů na 0:1 a Vošahlík jde provokovat přímo před Sektor 15 s jeho dresíkem a zdvihlými prostředníčky. Naštěstí na něj padá několik piv, zapalovačů a kelímků s horkým čajem, takže tímto Vošahlíkovi děkujeme za živý terč. Pak se na následujících 5 minut buď nefandí nebo řve proti Slavii. Když stahujeme vlajky z plotu, Vondrášek vyrovnává a nám padá kámen ze srdce, že máme alespoň bod a neprohrajeme doma další zápas s těma největšíma nekopama z Edenu.

Pak už moc nezbývalo a mohli jsme v závěru ještě otočit, bohužel se tak nestalo, ale ani to nám nebránilo hráčům za výsledek poděkovat. Ti ale důvod ke křepčení před našim sektorem ani před ostatními sektory neměli. Hradec vyhrál a my se opět propadli na předposlední místo. My ale za týmem stojíme, což jsme v neděli opět dokázali a věříme, že tu záchranu společně vybojujeme. Fanklub FK Teplice se prezentoval nápisem "Žlutomodré srdce nikdy nebo navždy".

Na zápas dorazily ze slavné čtyřtisícičlenné tribuny sever celé dva autobusy a evidentně ještě lidi, co jeli po vlastní ose z Prahy a nebo různí vidláci z okolí. Do našeho sektoru hosté ale slyšet nejsou, akorát si připravili choreografii se Šmoulou ve žlutomodrých barvách a nějaké červené a bílé vlaječky a pyro.

Popravdě jsme všichni od Slavistů a jejich supportu očekávali poněkud víc vzhledem k jejich možnostem a počtům, ale bohužel trošku poostáli za svými standartem a naším očekáváním. Po zápase se nic zvláštního neděje a tak se rozbíháme směr hospody a domovy.



Autor: Blog

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
V Hradci se hasila nejen žíz... 10.03.2024

V Hradci se hasila nejen žíz...


Ono to jde, a ne že ne! Mobi... 13.03.2024

Ono to jde, a ne že ne! Mobi...


Mladí Chachaři poprvé na výj... 20.03.2024

Mladí Chachaři poprvé na výj...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace