o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

FotoReport: AC Sparta Praha - Bohemians Praha 1905

Foto report pondělí, 11.02.2019 - přejít do komentářů
Do jarní části soutěže vstoupila Sparta a Bohemians
/titleImg/fotoreport-ac-sparta-praha-bohemians-praha-1905/1/8703.jpg?width=570

Posledním zápasem prvního jarního kola bylo pražské derby. Na Letné se utkala domácí Sparta s hosté z Bohemians Praha 1905.

K utkání, které začínalo v 17:00 se fanoušci Bohemky vydali společným pochodem za vlajkou "SEKTOR 1905". Bohužel již tradičně se z toho stal především policejní pochod a hlasité chorály byly často přehlušovány výzvami POLICIE ČR a fanoušci byli tradičně obestoupeni policejními těžkooděnci.

Bohemáci si také připravili prezentaci vně stadionu a to v 10. minutě, kdy realizovali vzpomínku na Lukáše Přibyla. Klokani fandili celý zápas a přispěli měrou vrchovatou k fotbalové atmosféře na stadionu.

Domácí fanoušci se sešli v naplněném kotli a hned na úvod utkání si připravili choreo. Poprvé, dle infa na fb stránce "Letenští" se jednalo o malůvku vytvořenou pouze pomocí sprejů. V pozdějším průběhu zápasu nechyběla ani tradiční pyroshow, tentokrát se světlejšími světlicemi.

No a stejně jako rozpačitě sparťané zakončili podzimní část, podobně navázali i v tomto prvním jarním utkání. V průběhu druhé části hry se začal ozývat pískot a skandování "Ščasný ven".

Utkání přihlíželo 11.625 diváků.


Na obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí a venkuNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, dav, strom, obloha a venkuNa obrázku může být: 1 osoba, dav, strom a venkuNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, stojící lidé, strom, obloha a venkuNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, dav a venkuNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, jdoucí lidé, stojící lidé a venkuNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidíNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí a venkuNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí a venkuNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí a venkuNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí a venkuNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí a venkuNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, sedící lidé a venkuNení k dispozici žádný popis fotky.Na obrázku může být: stadión a venkuNa obrázku může být: 2 lidé, bradka a uvnitřNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí a baskebalové hřištěNení k dispozici žádný popis fotky.Na obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí a stadiónNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, sedící lidé, noc a oheňNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, stadión a venkuNa obrázku může být: 1 osoba, dav a venkuNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, dav a textNení k dispozici žádný popis fotky.Na obrázku může být: davNa obrázku může být: 1 osoba, venkuNa obrázku může být: textNení k dispozici žádný popis fotky.Na obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, dav a venkuNa obrázku může být: stadión a davNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí a stadiónNení k dispozici žádný popis fotky.Na obrázku může být: nocNa obrázku může být: 2 lidé, čepiceNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, dav, stadión a textNa obrázku může být: venkuNa obrázku může být: venkuNa obrázku může být: noc a venkuNa obrázku může být: venkuNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí a davNa obrázku může být: nocNa obrázku může být: stadión, dav a venkuNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, dav, stadión a venkuNa obrázku může být: 1 osoba, záběr zblízka

Autor: DD & RadekM

clbanner



Videa

Tribuna Sever: 312. derby pražských S


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG: Výjezd busem za Sparti... 24.08.2024

BLOG: Výjezd busem za Sparti...


BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Britská nemoc – díl první (A... 05.01.2012

Britská nemoc – díl první (A...


Britská nemoc – díl třetí (I... 09.01.2012

Britská nemoc – díl třetí (I...


Britská nemoc – díl čtvrtý (... 18.01.2012

Britská nemoc – díl čtvrtý (...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace