o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

FotoReport: FC Baník Ostrava - FK Ústí nad Labem

Foto report úterý, 07.03.2017 - přejít do komentářů
FNL se konečně přihlásila o slovo a Baník vyběhl k prvnímu utkání...
/titleImg/fotoreport-fc-banik-ostrava-fk-usti-nad-labem/1/7900.jpg?width=570

Report Chacharů:
"Jarní část návratu na vrchol začala utkáním se soupeřem z druhého konce republiky, s Ústím nad Labem. Očekávání byla po úspěšně zvládnuté přípravě a posílení kádru veliká. První půle byla na hřišti ze strany Baníku nervóznější, ale tu druhou už hráči zvládli dobře. Ukazatel skóre se nakonec zastavil na stavu 3:0 a v hledišti si tento výsledek nenechalo ujít 6 878 diváků.
V úvodu si svou premiéru odbývají dvě velké mávačky na prutech, které je poté možno vidět v průběhu celého zápasu (spolu s několika klasickými menšími a obouručkami). První dvě choreografie byly věnovány blížícímu se slezskému derby a šaškárně okolo vstupenek, kterých pro nás opavský klub uvolnil pouze směšných 340. Poukázáno bylo na paradoxy českého fotbalu, kdy na jednu stranu všichni brečí, jak jsou tribuny prázdné, ale na stranu druhou se vymýšlejí právě takové nesmyslnosti, aby diváka od návštěvy odradily. Chvíli na to následuje jasný vzkaz pro všechny chachary. Osmnáctého března jedeme do Opavy všichni v černém a hlavně bez lístků.
"
Kompletní report Chacharů čtěte zde.

Fotka uživatele Petr Danny Doubek.Fotka uživatele Petr Danny Doubek.Fotka uživatele Petr Danny Doubek.Fotka uživatele Petr Danny Doubek.Fotka uživatele Petr Danny Doubek.Fotka uživatele Petr Danny Doubek.Fotka uživatele Petr Danny Doubek.Fotka uživatele Petr Danny Doubek.Fotka uživatele Petr Danny Doubek.Fotka uživatele Petr Danny Doubek.Fotka uživatele Petr Danny Doubek.Fotka uživatele Petr Danny Doubek.Fotka uživatele Petr Danny Doubek.Fotka uživatele Ondra Ostravský.Fotka uživatele Petr Danny Doubek.Fotka uživatele Petr Danny Doubek.Fotka uživatele Petr Danny Doubek.

Autor: DD

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Mladí Chachaři poprvé na výj... 20.03.2024

Mladí Chachaři poprvé na výj...


Za Opavu! Klenot Česka v srd... 05.04.2024

Za Opavu! Klenot Česka v srd...


FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna... 08.04.2024

FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace