o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

FotoReport: Hradec Králové - České Budějovice

Foto report čtvrtek, 08.10.2015 - přejít do komentářů
15 let fanklubu VOTROCI 2000...
/titleImg/fotoreport-hradec-kralove-ceske-budejovice/1/7168.jpg?width=570

V neděli 4. 10. 2015 došlo ve Fotbalové národní lize k zajímavému souboji exprvoligových účastníků. Do Hradce zavítaly České Budějovice.

Utkání navštívilio 1 311 diváků včetně 17 fanoušků Budějovic.

Pohled Budějovic: Do Hradce půlhodiny před zápasem přijždíme jedním autem a čekáme na zbytek, který na výjezd jel již o dvě hodiny dřív vlakem. Zápas začíná, a v pěti lidech, zhruba co dvě minuty, sázíme na úderné pokřiky. Na rozlehlém stadionu jsme nejspíš alespoň trochu slyšet.
O poločase přijíždí dvanáctka fanoušků z vlaku, kterým se po cestě moc nevedlo a vypráví mi, celkem nasraní, kde byly jaké výluky a zpoždění.
V druhém poločase je nás na tribuně tedy 17. Snažíme se fandit. Stále se víc držíme úderných pokřiků, které byly dle mě slyšet už docela dobře, ale přidáváme i pár chorálů. Na konci zápasu je odpáleno několik strobáčů a dým.

Pohled Hradce: Na tribuně vládla absolutně pohodová atmosféra, které přispělo i několik hostů. Nejprve jich bylo pět, ale o poločase dorazili další, přivezli si vlajku, místy fandili a ke konci zápasu odpálili nějaké ty dýmy.
V domácím sektoru se nás schází více než na pohárové utkání s Bohemians, přesto není počet bůhvíjak vysoký. Ovšem i s takovýmto počtem se dá vytvořit skvělá atmosféra. Důkazem toho je “Argentina”, která se jela bezmála 20 minut a nakonec ji musel utnout speaker, jinak by se řvala ještě teď. :)  
Fanklub VOTROCI 2000 v tomto zápase slavil 15 let svého založení a hradečtí ultras připravili choreo, které se skládalo ze dvou částí. Nejprve byla roztažena malůvka se znakem klubu a číslo 2000 – 2015, poté šly nad hlavy kotelníků lesklé fólie v barvách klubu. Fandilo se tedy po celý zápas a snažili jsme se zapojit i tu nejvěrnější “tisícovečku” na hlavní tribuně.

 

Autor: DD

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Mladí Chachaři poprvé na výj... 20.03.2024

Mladí Chachaři poprvé na výj...


Za Opavu! Klenot Česka v srd... 05.04.2024

Za Opavu! Klenot Česka v srd...


FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna... 08.04.2024

FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace