o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

FotoReport: LHK Prostějov - AZ Havířov

Foto report neděle, 21.12.2014 - přejít do komentářů
Fotoreport z nedohraného předvánočního utkání v Prostějově
/titleImg/fotoreport-lhk-prostejov-az-havirov/1/6614.jpg?width=570

V předvánoční čas, v sobotu 20. 12. 2014, se mělo odehrát utkání první hokejové ligy mezi AZetem Havířov a domácím Prostějovem. Utkání však bylo před třetí třetinou předčasně ukončeno...

6 autobusů vyrazilo ze slezského města Havířova na Hanou. Již při vstupu do haly však došlo k jistým problémům, když ochranka nepouštěla fanoušky do útrob stadionu. A tak povedenou prostějovskou prezentaci v úvodu utkání viděla jen část fanoušků hostí.

Havířovská Zvěř zaplnila svůj sektor. Prezentovali se oděni do černé  barvy a v druhé třetině modrými a bílými pláštěnkami a vlaječkami ve stejných barvách.

Před avizovanou třetí třetinou došlo k prolomení plotu mezi sektory domácích a hostů. Najednou se objevilo mnoho pyrotechniky a ozývaly se výbuchy dělobuchů. Na ledě, v hledišti i na stropě. Bylo jasné, že se utkání nedohraje. Dlouhotrvající konflikty s ochrankou ukončuje až náběh těžkooděnců se psy, kteří po chvíli sektor hostí vyklízejí.

Pohled Prostějova: "Support byl po celý zápas /tedy vlastně jen dvě třetiny, v tomto případě po oba poločasy :)/ na velmi dobré úrovni, my jsme se i přes početní nevýhodu drželi velmi dobře, Havířováci naopak zdaleka nevyužili svůj potenciál, i tak se ale utkání odehrálo ve velmi kvalitní atmosféře. 
Prostějováci hned v úvodu předvedli velice zdařilou prezentaci, přes naši tribunu byla roztažena plachta znázorňující modrou oblohu, po které se v popředí proháněly dvě letadla, jedno s příznivci Prostějova, druhé pak s Havířováky. Letadlo Prostějova sestřelilo to havířovské, to celé ještě vyšperkovala zapálená černá dýmovnice na místě dopadu havířovského letadla. Opravdu zdařilé a smekám před všemi, kteří se na organizaci této prezentace podíleli. Při závěrečné děkovačce se ještě v našem sektoru rozblikaly stroboskopy
. "  Vice se dočtete zde.

Pohled Havířova: "Na začátku druhé třetiny si celý sektor Zvěře obléká modré a bílé pláštěnky. Modré jsou v dolní polovině sektoru, horní polovina je pak bílá. Efekt parádní. Do toho všeho také máváme asi padesátkou modrých a bílých vlajek na tyčích, leč ty nejsou dobře rozmístěny a tak výsledný efekt není takový, jaký by být měl… I přesto, že prohráváme už 0:3, tak fandění z naší strany není tak špatné, jak by asi mnozí očekávali, nicméně, i přes porážku by mělo fandit mnohem více lidí. Spousta jich už jen mlčky pozoruje hokej, dle jejich přístupu usuzuji, že na utkání už téměř rezignovali… Škoda, že pak mnozí z těchto lidí argumentují tím, že zápas jim pokazili nějací chuligáni. Ba ne, zápas Vám pokazil vývoj skóre na ledové ploše, neboť jste to vy, kdo se přes prohru nedokáže bavit hokejem i nadále, jste kyselí, odmítáte fandit apod. Tak alespoň jste našli výmluvu!" Více se dočtete zde.

Podívejte se na připravený fotoreport z tohoto utkání, které jsme navštívili. 

Videa:

 

 

 

 

 

 

Autor: Mara & DD

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Za Opavu! Klenot Česka v srd... 05.04.2024

Za Opavu! Klenot Česka v srd...


FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna... 08.04.2024

FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna...


Baník si užíval Velikonoční ... 03.04.2024

Baník si užíval Velikonoční ...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace