o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

FotoReport: SFC Opava - Slavia Orlová Lutyně

úterý, 10.06.2014 - přejít do komentářů
Vstupenky na OP a místo oslav protest kvůli změně termínu posledního zápasu...
/titleImg/fotoreport-sfc-opava-slavia-orlova-lutyne-/1/6117.jpg?width=570

Poslední domácí utkání Opavy bohužel neproběhlo v atmosféře, kterou by si toto utkání zasloužilo. Fanoušci, kteří museli, kvůli rekonstrukci hrací plochy opavského stadionu, cestovat do Krnova, se na toto utkání dostali pouze na občanský průkaz.

„Na tento zápas si mohli fanoušci koupit lístek pouze na občanky a ten, kdo neměl trvalé bydliště na Opavsku nebo na Bruntálsku, tak se na zápas nemohl dostat. Opavský klub má ovšem své příznivce i mimo tyto destinace. Podle prohlášení na oficiálních stránkách SFC, se ale stejně jedná jen o jednotlivce. Takže to vlastně nevadí. Toto vyjádření nás opravdu namíchlo. Klub dal tímto najevo, že mu tito fanoušci jsou naprosto lhostejní,“ píše se na stránkách fanoušků Opavy sfcopava.com.

Dalším důvodem nevole fanoušků bylo přeložení posledního utkání MSFL v Mikulovicích, kam se chystala početná skupina fanoušků oslavit postup zpět do 2. ligy.

„Na náš poslední výjezd jsme se velmi těšili. Do Mikulovic jsme totiž měli vyrazit v hojném počtu a navíc nás měla podpořit spousta našich přátel z Wroclawi. Tento zápas jsme chtěli pojmout jako oslavu postupu zpět do druhé ligy. Připravovali jsme různá chorea a opravdu se na tento závěr sezony moc těšili. Toto vše nakonec bohužel padlo. Je to smutné loučení se sezonou,“ stojí dále na fanouškovských stránkách Opavy (celé prohlášení si můžete přečíst zde)

Fanoušci Opavy tak v prvním poločase nefandili vůbec a až ve druhé půli část fanoušků nedokázala skousnout hrobové ticho a na stadionu se tak začalo fandit. V tomto nevisely na plotě žádné vlajky a k vidění nebyla žádná choreografie. Na plotě visí po celé utkání pouze nápis Fanoušci jsou Vám pro legraci? … Pro Vás delší dovolená, pro nás nutné volno v práci! Mimo to je k vidění nápis pro zesnulého fanouška.


foto: sfc.4fan.cz, sfcopava.com

Autor: VíťaB

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Mladí Chachaři poprvé na výj... 20.03.2024

Mladí Chachaři poprvé na výj...


Za Opavu! Klenot Česka v srd... 05.04.2024

Za Opavu! Klenot Česka v srd...


FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna... 08.04.2024

FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace