o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

FotoReport: ŠK Slovan Bratislava - MŠK Žilina

středa, 15.05.2019 - přejít do komentářů
Výhru 6:2 sledovalo 12.533 diváků, nechybělo choreo a dýmovnice...
/titleImg/fotoreport-sk-slovan-bratislava-msk-zilina/1/8844.jpg?width=570

Utkání Slovanu a Žiliny přihlíželo 12.533 diváků, kteří viděli výhru domácích 6:2. Domácí si připravili choreografii a nechyběly ani dýmovnice...

Oslavy 100 ročnice + zápas zo Žilinou

V sobotu nás čakalo pokračovanie oslavy storočnice nášho klubu v domácom zápase proti Žiline.

Na štadióne sa stretávame už skoro ráno. Chystáme choreo na Béčku, pripravujeme vlajočky,  atď.

Jedna časť z nás sa rýchlo premiestňuje k belasím, kde ste mohli prispieť na našu podporu kúpou tričiek k tomuto jubileu, záujem bol obrovský, čiže sa ešte budú dorábať.
Na štadióne sa stretávame s predstihom a čaká nás tu nemilé prekvapenie, na podnet polície sa musia odstrániť z Céčka fontány (75ks), ktoré boli pripravované a rozmiestnené na prvé choreo.

Všetko sa začína slávnostným ceremoniálom, kde z jednej i druhej strany stojí pár mladých ľudí od nás a púšťajú na striedačku biele a modré dymovnice.
Ihneď na začiatku zápasu strielame gól, ktorý kotol nakopol k vynikajúcemu supportu počas prvého polčasu a hráči sa nám odmeňujú ešte jedným streleným gólom.
Kartoniáda na béčku nevyšla úplne podľa predstáv, keďže nebolo úplne vypredané. Nápis 100 bol zobrazený na vrchnom poschodí a dole  SLOVAN, bolo to prvý krát, čo sme niečo takéto skúšali na béčku a aspoň si z toho zoberieme ponaučenie do ďalších prác.

V druhom polčase sa roztrhlo vrece s gólmi a náš support bol pre nás zatiaľ suverénne najlepší na novom Tehelku. V prvom a najmä v druhom polčase často zapájame celý štadión do povzbudzovania a najmä vzájomná prekrikovačka mala grády. Teší nás, že si už ľudia v kotly pomaly zvykajú nosiť a používať šály a mávať vlajkami, ktoré im tam vždy prichystáme. V 80. minúte ešte odpalujeme 30 modrých dymovníc, ktoré vytvorili pekný vizuálny efekt. 

Víťazíme 6:2 a a hneď po konci zápasu sa naši najmenší chuligáni a chuligánky rozhodnú vybehnúť na ihrisko za hráčmi. Tu je jasný dôkaz, že sa nemusíte báť prísť na štadión s vašimi deťmi. 😊 Otázka znie, kto ale pochybil, PZSR, alebo usporiadateľská služba? 😅

Druhú ďakovačku MY SME SLOVAN BRATISLAVA... rozkrikuje z nášho stupienku Domino Greif a ešte aj dlho po  odchode hráčov do kabín vedieme náš support.
V kotly sa napokon zišlo 1700-1800 aktívnych fanúšikov.

Poďakovať sa chceme aj našim bratom z Brna, ktorí nás v peknom počte prišli podporiť a taktiež našim priateľom z Austrie (3 autá) a Wisly s Ruchom (1 auto). 
V sektore hostí som zaznamenal 2-3 osoby? Sklamanie....

Na tento zápas si napokon našlo cestu vyše 12 500 divákov, ďakujeme všetkým, ktorí prišli a povzbudzovali náš milovaný klub.

Na obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, stadión a davNa obrázku může být: 3 lidé, smějící se lidéNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, dav a venkuNa obrázku může být: 3 lidé, venkuNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, obloha a venkuNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidíNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidíNa obrázku může být: 2 lidé, smějící se lidé, sedící lidé, dítě a venkuNa obrázku může být: 7 lidí, smějící se lidéNa obrázku může být: 4 lidé, sedící lidé, dav a venkuNa obrázku může být: 16 lidí, davNa obrázku může být: 3 lidé, davNa obrázku může být: 3 lidé, dav a venkuNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, stojící lidé a venkuNa obrázku může být: 1 osoba, stadión, dav a venkuNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, stadión a davNa obrázku může být: stadión a venkuNa obrázku může být: dav a stadiónNa obrázku může být: 2 lidé, davNa obrázku může být: 3 lidé, davNa obrázku může být: 1 osoba, na pódiu, stojí, obloha a venkuNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidíNa obrázku může být: mrak, obloha a venkuNa obrázku může být: stadión, dav, tráva a venkuNa obrázku může být: venkuNa obrázku může být: venkuNa obrázku může být: oblohaNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, sportující lidé, stadión, dav a venku

zdroj: www.ultrasslovan.eu

Autor: Mara

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Britská nemoc – díl první (A... 05.01.2012

Britská nemoc – díl první (A...


Britská nemoc – díl druhý (N... 07.01.2012

Britská nemoc – díl druhý (N...


Britská nemoc – díl třetí (I... 09.01.2012

Britská nemoc – díl třetí (I...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace