o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

FotoReport: ŠK Slovan Bratislava - ŠKF Sereď

neděle, 26.05.2019 - přejít do komentářů
Slovan má za sebou sezonu jako víno - 100 let, Nový stadion a titul...
/titleImg/fotoreport-sk-slovan-bratislava-skf-sered/1/8857.jpg?width=570

Slovenská fotbalová liga má za sebou poslední kolo a fanoušci bratislavského Slovanu mohli na Tehelném poli oslavit mistrovský titut. Samozřejmě u této příležitosti nemohla chybět ani pyrotechnika :-)

Pohled Slovanu:

V piatok bolo na programe posledné kolo slovenskej sútaže a tým aj slávnostné prevzatie trofeje majstra ligy. V tomto zápase sa lúčil s kariérou Robko Vittek, odchovanec a legenda nášho klubu, žiaľ túto správu sa dozvedáme príliš neskoro a preto nebolo čas pripraviť nejaké zaujímavé choreo. Ešte pred výkopom mu odovzdávame pamätné tričko. V prvom polčase bol náš support na slušnej úrovni, kde opäť zapájame aj množstvo vlajočiek.

V druhom polčase odpalujeme v 50. minúte približne 50 wroclavských ohňov, fanatizmus sa s pribúdajúcimi minútami stupňuje a napomáha k tomu aj naša nová oslavná muzika po každom vstrelenom góle. 😎

V 75. minúte nastupuje na ihrisko historicky najlepší strelec slovenskej reprezentácie a pozdĺž všetkých tribún odpalujeme červené ohne v počte cca 100ks a spoločne s celým štadiónom skandujeme meno nášho srdciara.

V 88. minúte ešte odpalujeme 100 stroboskopov a po odpískaní sa menšia časť vydáva na ihrisko osláviť titul (osláv už bolo až až 😅 ).
Tento zápas si napokon nenechalo ujsť niečo vyše 11 300 divákov, v kotly sa zišlo približne 1600 aktívnych fanúšikov, v sektore hostí do 10?ks.
Chceme poďakovať všetkým zúčastneným a aktívnym fanúšikom, našim bratom z Brna za podporu, taktiež slušný počet priateľov z Austrie a 2 autá priateľov z Ruchu/Wisly.

Titul je náš!

Na obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, dav a stadiónNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí a davNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidíNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí a baskebalové hřištěNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, stadión a davNa obrázku může být: 2 lidéNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, sportující lidé, stadión a davNa obrázku může být: 1 osoba, dav a venkuNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, stadión, dav a venkuNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, dav a stadiónNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, dav, stadión, tráva a venkuNa obrázku může být: 2 lidé, stadión a venkuNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidíNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, stadión, dav a venkuNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, stadión a venkuNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí a stadiónNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, stojící lidé a davNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, stadión a davNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, dav, stadión a venkuNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, sportující lidé, stadión, dav a venkuNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, sportující lidé, stadión a venkuNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, sportující lidé, stadión a venkuNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, dav, stadión a venkuNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí, stadión, dav a venkuNa obrázku může být: 3 lidé, smějící se lidé, dav a venkuNa obrázku může být: sportující lidé, stadión a venkuNa obrázku může být: dav, stadión a venkuNa obrázku může být: jeden člověk nebo víc lidí a dav

Autor: Mara

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Retro výjezd Tribuny Sever s... 19.04.2024

Retro výjezd Tribuny Sever s...


Britská nemoc – díl čtvrtý (... 18.01.2012

Britská nemoc – díl čtvrtý (...


Britská nemoc – díl druhý (N... 07.01.2012

Britská nemoc – díl druhý (N...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace