o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Fotoreport: Slavia Praha - Mladá Boleslav

Foto report neděle, 15.09.2013 - přejít do komentářů
Na Slavii další prohra, protesty po zápase...
/titleImg/fotoreport-slavia-praha-mlada-boleslav/1/5289.jpg?width=570

Bylo to zvláštní utkání. Úplně jiné, než na jaká jsou diváci v Edenu zvyklí. Domácí Slavisté vysoko prohráli a fanoušci dali najevo svou nespokojenost.

Za začátku utkání však převládala stadionem dobrá fotbalová atmosféra. Tribuna Sever se bavila a desítky minut dookola zpívala jeden ze svých chorálů. Zdálo se, jako by první gól v brance pražanů fanoušky vyburcoval k ještě větší aktivitě a snažili se dotlačit sešívané fotbalisty k vyrovnání. To se ale nepovedlo. Ba naopak, domácí inkasovali ještě třikrát.

Na zápas si slávisté připravili menší vlajkoslávu, kdy vytáhli několik zástav a také malovanou plachtu s postavičkou Tonyho Montany z filmu Scarface a nápisem „Za své chyby musíte pykat“, kterou doplnili bílými a černými kartóny.
A zatímco domácí fotbalisté velkým rozdílem prohrávali, fanoušci se na tribuně bavili po svém. Na oko oslavili několik imaginárních gólů a také dali najevo, že právě oni jsou SLAVIA!

Bylo to zvláštní, ale ve druhém poločase se objevilo několik velmi hluchých míst, kdy bylo slyšet, co na sebe volají hráči na hřišti. Na zápas Slavie nezvyklá podívaná.
Hostí z Mladé Boleslavi dorazilo přes 60. Tolik se jich sešlo v sektoru. Do fandění se ale zapojovala skupinka 30 osob, která si občas zamávala šálama a také vytáhli bílé balónky v úvodu druhého poločasu. Bylo na nich vidět, jak se fanděním baví, k čemuž samozřejmě dopomohl průběžný stav utkání. Dá se říct, že fandili po celé utkání. Odměnou jim pak byla dlouhá děkovačka s hráči.

Utkání končí, hosté slaví, domácí fotbalisté po pár okamžicích odchází do šaten. To se nelíbí domácímu kotli, na hřiště tak dopadá spoustu pivních kelímků, několik šál, dresů a dokonce i megafon.

Po zápase se skupina sešívaných chtěla potkat a vyžádat si vysvětlení přímo od hráčů. Ti proto však neměli pochopení a ani před VIP recepci, ani před výjezd z garáži nepřišli.

Zvláštní pozornost si zaslouží také počet diváků. Podle oficiálního hlášení bylo na stadionu takřka 5000 diváků. Opravdu?!

Níže krátké video z prezentací na tribunách a trochu z pozápasového dění. Nechybí klasický fotoreport.

Autor: DD

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Mladí Chachaři poprvé na výj... 20.03.2024

Mladí Chachaři poprvé na výj...


Za Opavu! Klenot Česka v srd... 05.04.2024

Za Opavu! Klenot Česka v srd...


FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna... 08.04.2024

FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace