o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

FotoReport: Slovan Liberec - Baník Ostrava

Foto report neděle, 31.08.2014 - přejít do komentářů
Chachaři vyrazili v hojném počtu a udělali si domácí atmosféru....
/titleImg/fotoreport-slovan-liberec-banik-ostrava/1/6300.jpg?width=570

Fanoušci z Ostravy vyrazili na poslední prázdninový výjezd na sever čech, do Liberce, doplnili je i Chachaři z okolí a z Chebu. Po příjezdu do Liberce se fanoušci rozdělili, protože bylo několik hodin do zápasu, ve městě byla na každém kroku policie nebo tajná kriminálka aneb klasický výjezd Chacharů. Několik fanoušků nebylo vpuštěno, hlavně kvůli "podnapilému stavu". 

V úvodu zápasu si domácí sektor připravil transparent, který poukazoval na zákaz chorea hostů od PČR. Pak už ale spustili baníkovci a udělali si domácí atmoféru, s přibývajícími góly fandění nebylo tak intenzivní, ale když spustili, nešlo slyšet nic jiného. Domácí sektor se také snažil fandit, ale na hlavní tribuně to šlo dobře slyšet, jen když se přidaly okolní tribuny. Chaotix fandili po celý zápas.

Chachaři společně s Chaotix vytáhli své další transparenty a poté oba kotle spustili "Český fotbal pro fanoušky", dále následovalo i "Pelta ven" a přidal se i domácí sektor, po chvíli se přidaly i ostatní tribuny a poté celý stadion zatleskal.

Jeden fanoušek hostí se nedostal na fotbal, takže si sedl na skálu a zápas sledoval. Po chvíli ho však hlavní securiťák objevil a odvedl, fanouškovi se však za potlesku podařilo utéct na druhou stranu a zmizel v houšťí, securiťák běžel za nim, ke konci poločasu se vrátil s PČR, kteří si fotili skálu (asi místo činu :D ).

I přes výsledek si hosté udělali domácí atmosféru a po zápase na ně před stadionem a po celém městě čekala armáda těžkooděnců.

Autor: Piotr

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
V Hradci se hasila nejen žíz... 10.03.2024

V Hradci se hasila nejen žíz...


Ono to jde, a ne že ne! Mobi... 13.03.2024

Ono to jde, a ne že ne! Mobi...


Mladí Chachaři poprvé na výj... 20.03.2024

Mladí Chachaři poprvé na výj...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace