o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Hradec Králové - Vítkovice (pohledem Hradce)

blog fanoušků středa, 27.11.2013 - přejít do komentářů
Když už nepadlo moc gólů, oba tábory se bavili po svém (chorea + support)
/titleImg/hradec-kralove-vitkovice-pohledem-hradce/1/5522.jpg?width=570

Rubrika Blog fanoušků & Groundhopping je určena všem, kteří se chtějí podělit s ostatními návštěvníky našeho portálu o své zážitky z cest za svým klubem, groundhoppingem, a nebo o své názory na dění ve světě fanoušků. Text a fotografie posílejte na info@supporters.cz (Blog fanoušků & Groundhopping).

Po dvaceti letech se Hradec objevuje na domácím stadionu za účasti TV kamer. Původně jsme neměli v plánu nic realizovat, nakonec jsme celou věc přehodnotili a za 5 min. 12 jsem v den zápasu začali s výrobou. Alespoň trochu adreanalinu :-) Tak jsme si pro tuto „slavnostní“ chvíli připravili pár presentaci.

Choreografie:
O 2.třetině a 2.komerční přestávce jde nad hlavu igelitová plachta o rozměru 18m x 12m.  Komentář  moderátora ČT Ondřeje Zamazala to ovšem zabil. Nápis All Colours Are Beautiful přeložil doslova a do písmene, že všechny barvy jsou nádherné krásné :-) Což překlad z AJ do ČJ je ok, ale význam byl úplně jiný :-)


O 3. třetině a druhé komerční přestávce byla naše druhá presentace. Plachta o rozměru 8m x 6m. Zde byly uvedeny dvě jména Jiřího Hölzela z ČT a Jiřího Sejkory z Pardubického Deníku. Prvně jmenovaný si neumí zapamatovat, že hokej se hraje v Hradci a ne v ČB (tento omyl vyslovil hned několikrát)! Druhý „novinář“ zase z každého zápasu Hradce mezi Pardubicemi dělá mediální bulvár a z HK fans dělá zvěř, která pojídá děti a matky! Jeho články jsou neustále aktualizovány a opravovány. Proto taky papírák s textem PROFESIONALISMUS KAŽDÝM COULEM. Vše bylo doplněno dvěma růžovými samčími znaky.

SUPPORT:
Na to, že se hrál TV zápas po 20 letech z HK a mužstvo se pohybuje dlouhodobě na druhém místě, tak by si návštěvu zasloužil mnohem vyšší.  I na tu slabou návštěvu byl support odpovídající celý zápas.

Hosté: klobouk dolů, že přijeli v úterý podvečer z destinace, která není do HK zrovna nejblíže v solidním počtu. Byli slyšet připravili si choreo (modrobílé štráfy, několik modro bílých menších vlajek, dvě větší vlajky), které bylo načasováno ve stejnou dobu jako naše plachta ACAB. Pěkná synchronizace.

ZÁVĚR:
Když už nepadlo moc gólů, oba tábory se bavili po svém (chorea + support). Další domácí zápas v TV se hraje v pátek 6.12., tak věřím, že přijde mnohem větší návštěva než tomu bylo na zápas s Vítkovicemi!

Autor: Blog

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
V Hradci se hasila nejen žíz... 10.03.2024

V Hradci se hasila nejen žíz...


Ono to jde, a ne že ne! Mobi... 13.03.2024

Ono to jde, a ne že ne! Mobi...


Mladí Chachaři poprvé na výj... 20.03.2024

Mladí Chachaři poprvé na výj...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace