o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Když se slaví 40. narozeniny, pyro nesmí chybět!

Nižší soutěže pondělí, 31.08.2020 - přejít do komentářů
BLOG FANOUŠKŮ: Stěžery - obec, která žije fotbalem :-)
/titleImg/kdyz-se-slavi-40-narozeniny-pyro-nesmi-chybet/1/9523.jpg?width=570

Rubrika Blog fanoušků & Groundhopping je určena všem, kteří se chtějí podělit s ostatními návštěvníky našeho portálu o své zážitky z cest za svým klubem, groundhoppingem, a nebo o své názory na dění ve světě fanoušků. Text a fotografie posílejte na info@supporters.cz (Blog fanoušků & Groundhopping).

Stěžery - Myšteves 4:0 - Jednalo se o druhé kolo (třetí s předehrávkou) okresního přeboru Hradce Králové. Podle zápisu přihlíželo utkání "ofiko" 150 lidí, ale 200 je reálnějších.

Slavnostní výkop provedla Pavla Tomicová. Zhostila se toho, jak je jejím zvykem, s úsměvem a typickým smíchem. Chvíli před výkopem popřála ve středovém kruhu oslavenci, pusa na obě tváře, nějaký fórek. Následoval aplaus a zápas začal. 

Jednoznačná výhra domácích 4:0, po poločase 2:0. Hosté hodně utrpěli covidem, scházeli se až na poslední chvíli před soutěží, pár hráčů odešlo. Minulou sezonu za ně odehrál Marek Kulič, avšak kvůli jeho trénování v Boleslavi B to už nestíhá a do Myštěvse nedojíždí.

Důležitým momentem zápasu tedy byly 40. narozeniny domácího hráče Romana Štěpánka, jenž, jak už to bývá, přijel na zápas na sudu a se stejky na gril. Při závěrečné tradiční děkovačce Stěžer se spustilo 5 dýmovnic v klubových barvách. Ve stejný moment vyletěl oslavenec na rukou týmu do vzduchu.

Stěžery - fotbalový oddíl, který má svůj Facebook, Instagram, rozesílá info mail a mnoho dalšího

Ve Stěžerách děláme věci, které na okresní úrovni nejsou zvykem. Primárním zdrojem informací je klubový Facebook, ale lidem, kteří nejsou na FB, posíláme novinky formou Stěžerského zpravodaje do mailu. Případně jej tiskneme a necháváme ve Sportbaru na hřišti.

Každé utkání áčka, a některé zápasy béčka, popisujeme v živých komentářích na facebooku

Na domácí utkání áčka taktéž děláme tipovačku, které se běžně účastní kolem 100 lidí (50 na FB, 25 na Instagramu, 25 tipuje ve Sportbaru). Ceny jsou variabilní a záleží, kdo koho kde zná :-) Teď jsme dávali masáž za 750kč do placu, minule uzeniny, apod.

Novinkou na tuto sezonu jsou taktéž stěžerské permice, které zajišťují volné vstupy na všechna domácí utkání všech kategorií. (250 Kč)


Nedávno jsme taktéž nechali udělat 500 ks hráčských kartiček, které se prodávaly v balíčcích po 10-30 korunách. Prodaly se všechny během jednoho utkání. Výtěžek šel na stěžerskou mládež.

Autor: Mara

z domovablog fanouškůGroundhoppingNižší soutěže

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Mladí Chachaři poprvé na výj... 20.03.2024

Mladí Chachaři poprvé na výj...


Za Opavu! Klenot Česka v srd... 05.04.2024

Za Opavu! Klenot Česka v srd...


FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna... 08.04.2024

FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace