o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Klobásový poločas - jaro 2017 (37. díl)

Klobásový poločas čtvrtek, 04.05.2017 - přejít do komentářů
Klobáska a pivo patří k fotbalu stejně jako chorály a pyro...
/titleImg/klobaskovy-polocas-jaro-2017-37-dil/1/7983.jpg?width=570

Dynamo Drážďany vs. SV Sandhausen
Po sobotním zápase na Slovácku máme v plánu navštívit hned v neděli Drážďany. Kupujeme vstupenky za 24 euro naproti domácímu kotli. K-Block pocelý zápas předvádí kvalitní doping a často se také přidává zbytek tribun. Domácí vítězí 2:0. Už před zápasem si dáváme klasický bratwurst, který byl velice dobrý, i když na něj byla celkem dlouhá fronta, na to že se platilo Arenou Card.
Datum: 19.3.2017
Cena: 3 eura 
Hodnocení: 8,5/10
Autor: Kostič
Fotka uživatele Chachar Chebák.
Dresdner Eislowen vs. ESV Kaufbeuren 
Hned po fotbalovém Dynamu máme naplánován zápas play off druhé nejvyšší německé ligy. Domácí museli vyhrát, jelikož prohrávali 0:2 na zápasy. V zápase byli lepší a za dobré atmosféry, i díky hostům, vyhráli 3:0. Bratwurst nám přišel i díky housce o trošičku lepší, než ten na Dynamu. 
Datum: 19.3.2017
Cena: 2,5 euro
Hodnocení: 9/10
Autor: Kostič
Fotka uživatele Chachar Chebák.

TJ Viktoria Sedlec-TJ Sokol Družba Suchdol
Klobása v Sedleci za 40 kč,připravená na plynovém grilu,špekovitá a zespodu dost spálená. Ze studeného nealka pouze birell grep za 30 kč. Občerstvení v Sedleci celkem 4/10 Přítomna asi 10ti členná skupina fanoušků Suchdola v šálách s trumpetami a bubnem. Na OP dost nevídaný jev.
Datum: 1.4.2017
Cena: 40 ,-
Hodnoceni: 3/10
Autor: Martin Stranský/ULTRA WEEK
Fotka uživatele Chachar Chebák.

FK Sklaná - TJ Jiskra Plesná
V sobotu dopoledne vyrážíme na derby v I.B Třídě karlovarského kraje mezi domácí Skalnou a hostující Plesnou. Na zápas si za hezkého počasí našlo cestu kolem dvou stovek diváků. Domácí vítězí 3:1. Na klobásku se musí čekat delší dobu, neboť paní v místním gastrookýnku nestíhá nápor lidí  🙂. Jinak klobása dělaná na elektrickém grilu, chuťově dobrá, ogrilovaná taktéž, dva krajíce chleba a hořčice.
Datum: 1.4.2016
Cena: 35,-
Hodnocení: 7/10
Autor: groundhopping_vitajanda & groundhopping RM
Fotka uživatele Chachar Chebák.

HC Moravské Budějovice vs. BK Havlíčkův Brod 
V play off druhé hokejové ligy jedeme podpořit naše brodské přátele do Budějovic. Domácí vítězí 6:3, o první pauze dáváme klobásu, která patří mezi ty nejlepší, co jsem kdy jedl. Masitá, dělaná na grilu, chrupavky žádné, hořčice, kečup i křen automaticky, chleba čerstvý kolik kdo chtěl, velikostně také super a pouze 45,-
Datum: 25.3.2017
Cena: 45,-
Hodnocení: 9/10
Autor: Kostič
Fotka uživatele Chachar Chebák.

TJ Sokol Malín : Fotbal Hlázov 2:9 
Na okresní přebor klobása za 45 je děsná cena kort když se jednalo o odpornou klobásu z elektrickýho grilu od umolousanýho dědka. Samotná "klobása" byla přesolená a samej špek a flaksa. Po prvním kousnutí už měla jít do koše a nakonec se tak stalo až po třetím přemáhaném kousnutí - 2/10 dva body za dva krajíce čerstvého chleba.
Datum: 1.4.2017
Cena: 45 ,-
Hodnocení: 2/10
Autor: Martin Stranský/ULTRA WEEK
Fotka uživatele Chachar Chebák.

FK Dukla Praha - Mladá Boleslav 
Občerstvení na Dukle nabízí tři druhy klobásek-bílá,obyčejná a pikantní. Zvolil jsem poslední jmenovanou a zvolil jsem dobře. Klobáska byla krásně propečená, voňavá, masitá, silně pikantní a bez flaks. Kečupu i hořčice si každý může nandat co ráčí ale není to klasická plnotučná (bohužel). Za 50 Kč dostanete pouze krajíc chleba,druhý byl na požádání a bohužel byl dost starý a skoro tvrdý. Díky starému chlebu dávám 8/10.
Datum: 8.4.2017
Cena: 50 ,-
Hodnocení: 8/10
Autor: Martin Stránský/ULTRA WEEK
Fotka uživatele Chachar Chebák.

TJ Jiskra Hazlov- TJ Strunal Luby 
Klobása za 55 korun byla masitá, dělaná na elektrickém grilu. Na výběr kečup i hořčice, dva krajice měkkého chleba. Pivo za 27 korunek, limo o dvě koruny levnější. Jen diváci tu nejsou.
Datum: 8.4.2017
Cena: 55kc
Hodnocení: 5/10
Autor: groundhopping_vitajanda
Fotka uživatele Chachar Chebák.

FC Hradec Králové - FC Viktoria Plzeň
V páteční večer mířím do Hradce Králové na Malšovický všesportovní stadion, kde je na programu 23. ligové kolo ePojisteni.cz Ligy. Na stadion si našlo cestu v ne moc příznivém počasí více jak 2 000 diváků. Domácí ultras stále bojkotují a v jejich sektoru visí nápis, hosté se prezentovali ovlajkovaným sektorem a choreografií a pyrem. Klobásku si dávám před skončení prvního poločasu, klobáska nezklamala a je výborná. Masitá, chuťově dobrá, hořčice i křenu dostatek, chleba čerstvý. Kdyby nebyla na jednom konci vlažnější, dostala by o půl bodíku více:).
Datum: 7.4.2017
Cena: 55,-
Hodnocení: 8/10
Autor: Groundhopping RM
Fotka uživatele Chachar Chebák.

Slavoj Koloděje-Sokol Dolní Počernice "B" (II. Třída, skupina B.)
Klobáska servírovaná na talíři, pálivá, propečená, s hořčicí a křenem, který byl tak silný až sem slzel. Nechyběl ani potřebný chléb. Pivo Master-special velikonoční 14°. A to vše za 86,- Za klobásku 7/10, za celkovy servis 10/10.
Datum: 9.4.2017
Cena: 50 ,-
Hodnocení: 7/10
Autor: Trevor
Fotka uživatele Chachar Chebák.

Dukla Praha vs. FK Mladá Boleslav
Na Dukle hrajeme v pátek od 18:00 a vítězíme po ubojovaném zápase 2:1. O poločase si dáváme klobásku, jsou na výběr tři druhy- pikantní, klasická a bavorská. Já dávm bavorskou a určitě jsem neprohloupil, chutnala skvěle, kolega si dávál obyčejnou a ta ho moc neoslovila, chleba byl jeden a docela tvrdší, na výběr hořčice i křen.
Datum: 7.4.2017
Cena: 50,-
Hodnocení: klasická 6/10, bavorská 8/10
Autor: Kostič
Fotka uživatele Chachar Chebák.

HC Energie Karlovy Vary - Motor České Budějovice 
Motoráků dorazilo zhruba 300. Domácích v kotli 100, připravují si jednu prezentaci a odpalují na konci zápasu stroboskop. Celkově 3950 diváků. Klobása dělaná na grilu za 55. Na výběr bud klasik, či bavorská. Volím obě. Klobása klasik byla masitá, bez chrupavek, ideální velikosti, měkký chleba - kolik hrdlo ráčí, hořčice, křen. Bavorská taky nebylašpatná, ale už jsem jedl i lepší. Klasik - 8,5/10 a Bavorská 6,5/10.Nutno podotknout že venku byli dva stánky jeden u "pizzerky" a druhý u bazénu, ja volil ten první. Plus je možnost občerstvení uvnitř haly - na výběr klobasa, parek v rohlíku, hranolky, a tuším že snad i bramborák a náka pizza.
Datum: 09.04.2017
Cena: 55 ,-
Hodnocení: 
Klasik - 8,5/10 
Bavorská - 6,5/10 
Autor: groundhopping_vitajanda
Fotka uživatele Chachar Chebák.

1.FC Karlovy Vary - FC Rokycany
V páteční sváteční den mířím do Karlových Varů na zápas Divize A, kdy domácí hrají proti hráčům z Rokycan. Zápas celkem vyrovnaný, avšak karlovarští vítězí 2:1. Diváků 150, domácí kotel o cca 20 lidech jen první poločas, jedna vlajka, na konci poločasu 2 ohně a jeden zelený dým. Klobásku ochutnávám v prvním poločase, na výběr mezi klasickou paprikovou a bílou. Volím červenou paprikovou, která byla chuťově průměr, ogrilovaná dobře, hořčice či kečupu dostatek. Škoda menší velikosti. 
Datum: 14.4.2017
Cena: 40,-
Hodnocení: 6/10 
Autor: Groundhopping RM
Fotka uživatele Chachar Chebák.

HC Vlci Jablonec- VHK Vsetín
Rozhodující zápas o postup do 1.ligy pro hosty (ti vyhráli 3:7 a udělal se postup). Klobáska připravená jakoby z udírny, jen nemusela býti tolik mastná, ale i tak šmakovala, dostatek hořčice, krajíc chleba za 55,- Pro mě více než slušné, tudíž 7,5/10
Datum:13.4.2017
Cena: 55 ,-
Hodnocení: 7,5/10
Autor: Trevor
Fotka uživatele Chachar Chebák.

Polaban Nymburk vs. SK Štětí 
Ve sváteční den navštěvujeme divizní utkání v Nymburce, který je se Štětím jasný favorit, tuto roli ovšem nenaplňuje a nakonec vítězí až po penaltách. O poločase si dáváme klobásu, která byla sice menší, ale chutnala dobře, byla papriková, bez chrupavek. Na výběr také kečup, hořčice a křen. Ke klobáse dvě půlky chleba. 
Datum: 14.4.2017
Cena: 40,-
Hodnocení: 7/10
Autor: Kostič
Fotka uživatele Chachar Chebák.

SK Poříčany vs. SK Rejšice 
V neděli navštěvujeme zápas středočeského přeboru, kde se čeká vyrovnaný zápas. To se také potvrdí a domácí vítězí až po penaltách. Stadionu v Poříčanech je příjemný, tak si v poločase dáváme klobásu, která je dělaná na grilu, je šunková a chuť je průměrná, ale zasytila. K dostání jeden chléb.
Datum: 16.4.2017
Cena: 50,-
Hodnocení: 6/10
Autor: Kostič
Fotka uživatele Chachar Chebák.

SK Slavia Praha - FC Hradec Králové 
Na velikonoční pondělí se vydávám do hlavního města na zápas Slavie s Hradcem Králové. Už od samého začátku je jasné, kdo má na hřišti značnou převahu. Sešívaní zápas ovládají s výsledkem 4:0, k čemuž pomohla pěkná atmosféra téměř deseti tisíc diváků.
O poločase si dávám klobásu, ve stánku je pouze jeden druh. Klobása byla pikantnější, což bylo super, ale zklamala mě velikostně a tím, že bylo skoro studená. Jako doplněk klasicky chleba a hořčice s kečupem. Chuťově tedy skvělá, ale za velikost a teplotu hodnotím průměrně.
Datum: 17.4.2017
Cena: 55,-
Hodnocení: 5/10
Autor: Kuksič
Fotka uživatele Tom Romanescu.

SK Libuš - Sokol Stodůlky 
Konečně se mi podařilo vyrazit na fotbal v sobotu dopoledne!
Na nedalekém hřišti SK Libuš se odehrálo zajímavé utkání se Sokolem Stodůlky. V utkání vítězí domácí, brankou z penalty. Vstupné 30,- 0,5 , malinovky za 18,-, klobáska za 45,-, teplo, slunečno, bylo fajně.
Klobása velká, postačila jako snídaně, chutnala výborně, dělána přímo přede mnou na dřevěném uhlí, správě křupavá a k tomu dostatek chleba, na výběr hořčice plnotučná, kremžká či kečup a křen.
Datum: 1. 4. 2017
Cena: 45,-
Hodnocení: 8,5/10
Autor: dalibor.durcak

Autor: DD & VíťaJ & RadekM

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Mladí Chachaři poprvé na výj... 20.03.2024

Mladí Chachaři poprvé na výj...


Za Opavu! Klenot Česka v srd... 05.04.2024

Za Opavu! Klenot Česka v srd...


FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna... 08.04.2024

FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace