o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Klobáskový poločas - léto 2014 (2. díl)

Klobásový poločas úterý, 05.08.2014 - přejít do komentářů
Klobáska a pivo patří k fotbalu stejně jako chorály a pyro...
/titleImg/klobaskovy-polocas-leto-2014-2-dil/1/6229.jpg?width=570

TJ PROBOŠTOV - TJ SOKOL HORNÍ JIŘETÍN
V rámci svých víkendových hladových podvečerů se vydávám v červnu na zápas krajského přeboru mezi Proboštovem a Horním Jiřetínem. Stadion v Proboštově navštěvuji zhruba po 8 letech a nevidím na něm žádnou známku změny, jako by se tu zastavil čas. V poločase po pár vinných střicích se vydávám okusit i místní klobásu, která přišla vhod a byla chutná.

DATUM: 7.6.2014
KLOBÁSA: 6/10
CENA: 30 Kč
AUTOR: LB

TJ BANÍK OSEK - TJ HROB
Derby těchto znepřátelených sousedních měst je vždy vyhrocené a plné srandy a tak tomu bylo i v případě této návštěvy, kdy se Osek prezentoval pyrem a následnou oslavou s hráči přímo na hřišti. To vše v duchu alkoholu a degustací pochutin, které stály za to.

DATUM: 5.7.2014
KLOBÁSA: 8/10
CENA: 27 Kč
AUTOR: LB

FK Dukla Praha - FC Baník Ostrava
První utkání nové fotbalové sezóny, které jsem navštívil se odehrálo na Julisce. Před koncem prvního poločasu mne kolega vyzval k návštěvě bufetu za účelem ochutnání místní klobásy. Přiznám se, že jsem příliš chuť neměl, ale naštěstí jsem se nechal přesvědčit. Klobása na Dukle je totiž ta nejlepší, kterou jsem kdy ochutnal. Opravdu výborná. Je šťavnatá, přímo bych řekl, že je tak chutná, že její chuť rozlévá na jazyku :-) Lepší jsem neměl.

Dobře jsem udělal, že jsem se nechal přesvědčit, utkání se pak kvůli výpadku proudu neskutečně protáhlo.
Když budete někdy na Dukle, vyzkoušejte ji! Stojí za to.

DATUM: 25.7.2014
KLOBÁSA: 9,5/10
CENA: 45 Kč
AUTOR: dalibor.durcak

AZ Havířov - HC Vítkovice
Konečně se po půl roce volna opět rozjel hokej a můj oblíbený tým AZ Havířov si připravil na úvod slavnostní zahájení. No a klobása na úvod musí být. Počasí nám ten den moc nepřálo a na gril pršelo. To přítomní kuchaři řešili držením deštníku. Na kvalitě klobásy se to ale neprojevilo. V Havířově jsou již tradičně dobré a kvalitní klobásky. Sympatická prodávající přidá krajíc chleba, více horčice. Není co vytknout.

DATUM: 31.7.2014
KLOBÁSA: 8,5/10
CENA: 45 Kč
AUTOR: dalibor.durcak

SK Slavia Praha - FC Baník Ostrava
Slavie - po vyborne klobase na Dukle jsem byl zvedavy co nabidne stanek na Slavii. Klobasa vypadala dobre, ale jen vypadala. Dve pulky chleba, pri dotazu zda bych mohl dostat jeste, za pulku uctovano 4kc.... Klobasa bez chute, mastna 100% vim ze si ji tam uz nedam. Moje hodnoceni 4,5 max
DATUM: 1. 8. 2014
KLOBÁSA: 4,5/10
CENA: 55 Kč
AUTOR: DANNY

SK Slavia Praha - FC Baník Ostrava 3:1
V pátek 1.8.2014 se vydávám na druhé kolo, opět do Prahy, opět na Baník - tentokrát však do Edenu. Hráče Baníku přijelo podpořit 902 fanoušků. Domácí i hosté se prezentuji nadstandarntím supportem, k vidění jsou na obouch stranách kvalitní choreografie a také naká ta pyrotechnika. Celkově si našlo cestu do Edenu 7612 fanoušků a fandové SKS se mohli radovat z výhry 3:1. Ted už ale k hodnocení...klobáska o něco menší (jak minulý týden na Dukle) a chuťově se mi zdála také o něco horší - proto 8,6 bodů.

DATUM: 1.8.2014
KLOBÁSA: 8,8
CENA: 55 ,-
AUTOR: Groundhopping_vitajanda

FC Cheb - TJ Spartak Chodov 2:2 
V sobotu 2.8.2014 od 18:00 vyrážím na přípravný duel do Chebu. V přípravném zápase se střetávají tým FC Cheb (krajský přebor) s týmem Chodova (I. A třída). V příjemném fotbalovém areálu  "Na Agru", se nachází jedno hřiště s umělým povrchem a jedno klasické travnaté - na krajský přebor slušný plácek. Domácí tahají celý zápas za slabší konec, ale nakonec končí zápas remízou 2:2. Na fotbal si našlo cestu zhruba 40 fanoušků. Klobásku zde také ochutnovám. Klobásce z "Agra" bych dal 7,3 bodíku, jelikož nebyla dělána na grilu, ale pouze ve vodě. Točený Gambrinus zde mají však výborně chlazený a za pivečko mají pochvalu  [:-)] Omlouvám se, že nepřináším více fotek, ale z technických důvodů nebyla možnost - aspon o důvod více, ukázat se zde ještě jednou. 

DATUM: 2.8.2014
HODNOCENÍ: 7,3
CENA: 45 ,-
AUTOR: Groundhopping_vitajanda

Více fotek:
dalibor.durcak
Groundhopping_vitajanda

a samozřejmě náš web....

Autor: DD & Piotr

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
V Hradci se hasila nejen žíz... 10.03.2024

V Hradci se hasila nejen žíz...


Ono to jde, a ne že ne! Mobi... 13.03.2024

Ono to jde, a ne že ne! Mobi...


Mladí Chachaři poprvé na výj... 20.03.2024

Mladí Chachaři poprvé na výj...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace