o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Klobáskový poločas - podzim 2014 (11. díl)

Klobásový poločas úterý, 30.09.2014 - přejít do komentářů
Klobáska a pivo patří k fotbalu stejně jako chorály a pyro...
/titleImg/klobaskovy-polocas-podzim-2014-11-dil/1/6408.jpg?width=570

Lahošť - Bořislav
Na tento zápas 3. třídy okresní soutěže se vydávám s očekáváním, co LA city, jak místní Lahošť nazývají přinese. Fotbal byla typická nakopávaná, co taky čekat od nejnižší soutěže okresního přeboru. Mile potěšil však pán u stánku, který měl už poslední klobásku a tu si schovával pro sebe, zbytek již prodal během utkání, ale když zjistil, že jsem z Klobáskového poločasu (sám se o něm zmínil), tak jí obětoval v můj prospěch a musím uznat, že byla velká a grilována s láskou a měla nezaměnitelnou chuť a navíc jsem jí dostal zcela zdarma jako pozornost. Asi si mne tím pán chtěl uplatit, což nemusel, protože byla fakt výborná i tak.

CENA: ZDARMA (normálně 37 Kč) 
HODNOCENÍ: 9/10
AUTOR: LB

Boleslav - Teplice
Při výjezdu do Boleslavi jsem se vždy těšil na místní klobásku, co se ovšem odehrálo tento rok, to nemělo obdoby. Na stadionu zřejmě změnili dodavatele nebo obsluha neměla svůj den. Na stadion vcházím hladový po náročné cestě a tak mé kroky vedou okamžitě k občerstvení. Velká chyba, klobása byla absolutně bez chuti, jeden chleba a navíc absolutně studená, takže jsem jí po první kousnutí vyhodil.

CENA: 45,-
HODNOCENÍ: 2/10
AUTOR: LB

SK Dubí - Modlany B
Na zápas do města prostituce jsem se vydal z důvodu, že jsem zde odehrál kdysi jako starší žák čas od času pár zápasů. Procházím areál a nestačím se divit, jako by se zde zastavil čas. Druhé hřiště, které kdysi bylo používáno jako tréninkové je zarostlé trávou a parkují na něm auta. Celkově areál je v dosti neudržovaném a zanedbaném stavu. V místní hospodě jsem si objednal klobásu, která mi spíše připomínala párek, byla malá, ale chuťově dobrá.

CENA: 35,-
HODNOCENÍ: 6/10
AUTOR: LB

Chomutov - Třebíč
Na zápase Pirátů jsem byl naposledy minulou sezónu, kdy ještě hráli extraligu a tak jsem si řekl, že je na čase se podívat na úroveň 1. ligy. Zápas byl pěkný, plný branek. Velkým zklamáním pro mne je vždy úroveň fandění na hokejových utkáních, což se ani v tomto zápase nezměnilo. Pozitivem je klobása, která zasytila a měla jemně pikantní chuť.

CENA: 50,-
HODNOCENÍ: 7,5/10
AUTOR: LB

Krupka - Litoměřice
Místní stadion a tým mám v oblibě. Stadion ve mne vždy zanechá ten krásný dojem nezkaženosti moderním fotbalem. Za tento tým jsem navíc odehrál většinu své hráčské kariéry, takže mne zde pojí i srdce. Krupka se posunula strašně kupředu, co se stadionu i týmu týče a momentálně hraje divizi. Klobása zde ovšem byla zklamání, protože odpadl dodavatel, který prý onemocněl a tak museli pořadatelé vymyslet na poslední chvíli provizorní řešení a tak to i dopadlo. Limonáda rozlejvaná z petky, klobása dělaná ve vodě.

CENA: 40,-
HODNOCENÍ: 5/10
AUTOR: LB

FC Hohenberg/Schirnding - TuS Töpen
Domácí jsou v "9.lize" beznadějně poslední a v 10.kolech nedokázali získat ani bod. Tento zápas nebyl výjimkou, hostům podlehli po úsměvných gólech 1:4. Utkání přihlíželo cca 60 diváků, minimálně třetina přijela z Töpenu. Klobásky v tomto hraničním městečku neměli pouze párky za 2 Eura a ty těžko srovnávat s klobáskami. Foto zde.

TJ Jiskra Hazlov "B" - Jiskra SU Hranice
Okresní přebor je v plném proudu a já se v neděli 28.9.2014 vydávám do Hazlova, kde místní béčko přivátalo tým Hranic. Na zápas si našlo cestu 60 fanoušků. Zápas řídí rozhodčí pocházející z Hazlova s jmenem Miroslav Buzna. Hráči Hranic v tomto zápase vidí 3 červené karty a dohrávají zápas v 8 lidech. V 75 minutě vbíhá na hrací plochu fanda z Hranic, o kterého se postarala místní pořadatelská služba. Prostě regionální derby, jak mý být. Hazlov vyhrává 3:1. Klobása ze zvěřiny za 45 korun, k tomu kozí ruhy, okurka, čerstvý chleba. Místní klobásce uděluji 7/10. Foto ze zápasu zde.

DATUM: 28.9.2014
CENA: 45 ,-
HODNOCENÍ: 7/10 
AUTOR: Groundhopping_vitajanda

Baník Habartov - Sokol Dolní Žandov
Zápas 1.B třídy na stadionu s novou tribunkou a přírodními "ochozy" sledovalo zhruba 80 diváků, vstupné bylo 20,-Kč. Vyrovnaný a poklidný mač vyhráli domácí 2:1 gólem z penalty. Fotky zde. Klobáska zklamala, ve výrobně ji úplně zapomněli ochutit. Nezachránila to ani šťavnatost a příprava na dřevěném uhlí.

Datum: 28.09.2014
Cena: 35,-
Hodnocení: 3/10
Autor: Conspi

SG Dynamo Dresden - Chemnitzer FC
Během 3 týdnů navštěvuji druhé východoněmecké derby, tentokrát mezi Dresdenem a Chemnitzem. Zápas je vyprodán na 20 hodin, sektor hostů za 3 dny, takže sehnat lístky nebylo lehké. Domácí si připravují choreo z kartonů, hosté zase z modrých a žlutých nafukovacích pytlů. Domácí vítězí po chybě golmana z 87. minuty 1:0 a posouvají se na první příčku, Chemnitz padá až na 4.
První klobásu (na obrázku) kupuji již před stadionem za klasických 2,5€. Chuťově byla stejná, jako většina německých bílých klobás, které mě nikdy nezklamou. Malinké mínus za tvrdší bagetu a velikost. Druhou kupuji o přestávku za stejnou cenu, klobása byla ale lehce připálená, což nevadí a houska byla tentokrát měkká.

DATUM: 27.9.2014
CENA: 2,5€
HODNOCENÍ: 9/10
AUTOR: KP

FK Jablonec - Dynamo České Budějovice
Utkání se hrálo od začátku na jednu branku. Hosté jsou vyloučeni hned z kraje zápasu a celou dobu se brání. Domácí buší, ale konec je 0:0, za co jsou hosté rozhodně velice rádi. Klobása byla chuťově výborná. Na zasycení by bylo ale potřeba o 4 kousnutí více, což je vlastně jediným nedostatkem klobásy. Chleba, kečupu a hořčice kolik chceš.

DATUM: 20.9.2014
CENA: 40,-
HODNOCENÍ: 9/10
AUTOR: KP

FC Viktora Plzeň "U21" - 1.FK Příbram "U21" 
V pondělí 29.9.2014 se vydávám ochutnat klobásku do Plzně, kde je na programu juniorská liga. Viktorka přivítala v čele s Pavlem Horváthem tým z Příbrami a tento zápas prohrává 1:0. Klobáska pikant za 45 korunek, neomezená množství chleba a kořčice se rovná 6,5 bodů. Více fotek zde.

DATUM: 29.9.2014
CENA:45 ,-
HODNOCENÍ: 6,5/10
AUTOR: Groundhopping_vitajanda

Litvínov - Zlín
Vzhledem k tomu, že v Litvínově je toho na výběr skutečně hodně a kolega posledně popsal jednu z nejlepších klobásek v lize, nevolím tedy tu samou a mou oblíbenou, ale jinou. Ta je chuťově také dobrá, chleba k ní kolik člověk chce, ovšem vyhlášenou klobásu z Litvínova v bagetě to předčit samozřejmě nemůže.

CENA: 50,-
HODNOCENÍ: 8,5/10
AUTOR: LB

Osek - Libotenice
Klobáska v Oseku asi nikdy nezklame a to ani pokud se změní dodavatel. Chleba tu vždy člověk dostane kolik chce a navíc zde mají i pro mne oblíbenější kremžskou hořčici a po každém zápase následuje afterpárty  

CENA: 40,-
HODNOCENÍ: 8/10
AUTOR: LB

Liberec- FKMB
V neděli vyjíždíme do nedalekého Liberce. V sektoru se nás schází asi 50 a fandění je docela na dobré úrovni. Zápas s mnoha šancemi na obou stranách končí remízou 0:0, i tak zápas musel bavit. O poločase si dávám klobásu z trouby za 45,- ,která byla chutově velice dobrá, ale na můj vkus až moc horká, každé sousto jsem musel foukat. Velké mínus je ovšem za pečivo, u kterého by mě zajímalo datum spotřeby a které také na tácku zůstává.

Datum:28.9.2014
Klobása: 7/10
Cena: 45,-
Autor: Kostič

TJ Sokol Plzeň-Letná "B" vs. SK Slavia Plzeň
V neděli 28..9..2014 se hrálo 6.kolo městské soutěže Plzeň-město. Malé plzeňské derby mezi TJ Sokol Plzeň-Letná "B" vs. SK Slavia Plzeň se začalo hrát s 15 minutovým zpožděním, kvůli čekání na rozhodčí a hráče. Po 20.minutách si soupeři dali málem do držky kvůli ostřejší hře ze strany letenských hráčů. Ačkoliv byla Letná favoritem, nakonec nastoupila pouze se 6 hráči základu a doplněna o 6 hráčů z nouze z Ačka, kteří měli v nohách už své utkání. Utkání, kdy v 83.minutě ještě Slavia vedla 1:3, skončilo nakonec 3:3. Po penaltách se radovala plzeňská Slavia z 2b. Víc fotografií ZDE.

Vstupné 0 Kč.
Cena klobásy 35 Kč.
Klobása výborná, vařená na grilu, nemastná, výborně propečená. Takovou bych si dokázal představit na prvoligových stadionech. Čerstvě nastrouhaný křen. Malé mínus za hořčici, které bylo méně. Pečivo čerstvé. Dost mě překvapilo, že jsem si mohl vzít klobásku na hřiště z hospody jak s talířem, příborem i ošatkou. Hodnocení: 8/10! 
Utkání navštívilo odhadem 60 diváků.
Groundhopping Cory

A jako bonus jsme si pro první členy vyrobili trička, zatím jde o první várku a nebudou volně k dostání.

Autor: Piotr & lb

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
V Hradci se hasila nejen žíz... 10.03.2024

V Hradci se hasila nejen žíz...


Ono to jde, a ne že ne! Mobi... 13.03.2024

Ono to jde, a ne že ne! Mobi...


Mladí Chachaři poprvé na výj... 20.03.2024

Mladí Chachaři poprvé na výj...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace