o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Klobásový poločas - jaro 2015 (18. díl)

Klobásový poločas úterý, 07.04.2015 - přejít do komentářů
Klobáska a pivo patří k fotbalu stejně jako chorály a pyro...
/titleImg/klobasovy-polocas-jaro-2015-18-dil/1/6844.jpg?width=570

FK Dukla Praha - FC Viktoria Plzeň
V neděli mířím na Julisku na další kolo Synot ligy, kde se představily týmy Dukla Praha a Viktoria Plzeň. Stadion se pozvolna plní a oficiální návštěva zní přes 5 tisíc fanoušků (realita je ale jinde). Hosté vyhrávají 3:2 gólem z 90. minuty. Domácí fanoušci se prezentují choreografií a po skončení utkání dýmovnicí, po které jsou dva fanatici vyvedeni ze sektoru. Hosté se prezentují pouze fanděním a výživnou červenou dýmovnicí. Před zápasem ochutnávám klobásku, která stojí 50 korunek, chuťově lepší průměr - nenadchne ani neurazí, velikost super. Škoda jednoho krajíce chleba, známka mohla být vyšší. 7/10.

Datum: 15.3.2015
Hodnocení: 7/10
Cena: 50,-
Autor: Groundhopping RM

FC Cheb - SV Poppenreuth 
Na Agru změna dodavatele klobás! To se musí využít...a tak krásnou slunečnou sobotu volím přátelské utkání v rámci zimního poharu mezi FC Cheb a týmu SV Poppenreuth. Domácí Agro utrpělo porážku 6:2. Klobás za 45 korun, pouze jeden krajíc chleba. Klobáska celkem výrazné chuti, bohužel škoda, že byla ohřáta pouze ve vodě a ne na grilu. I tak bych hodnotil dnešní klobásu lépe než je na Agru zvykem a uděluji 7 bodíků. Více fotek zde.

Datum: 8.3.2015
Hodnocení: 7/10 
Cena: 45 ,-
Autor: Groundhopping_vitajanda

FK Hvězda Cheb - FC Zličín
V sobotu 14.3. se vydávám na utkání do Františkových Lázních, kde je na programu druhé jarní kolo divize A. Terén na stadionu Lokomotiva, kde obvykle hraje své domácí utkání právě Hvězda je pro tento zápas nepřizpůsobiví a proto dnes musí své utkání odehrát právě v azylu ve Františkových Lázních. Utkání přihlíží 100 diváku v tom 3 hosté a zrhuba 15 fanoušků Chebu za vlajkou "Eger4ever". V místní hospodě dostávám slušně vypadající klobásku za 50. Bohužel zdání klame. Klobása syrová, nedovařená a polovinu klobásy ani nedojídám. Plus jsou 3 krajíce chleba. Dnes nemůžu udělit lepší známku jak 1,5.

Datum: 14.3.2015
Hodnocení: 1,5/10
Cena: 50 ,-
Autor: Groundhopping_vitajanda

HC Slavia - HC Olomouc
O přestávce hokejového utkání Slavia - Olomouc samozřejmě hledáme nějaké občerstvení. Přímo v hale jsou dva menší bufety s klasickou nabídkou, tenké párky, pivo, limo, tyčinky, brambůrky…Jdeme ven na klobásku. Stojí 45,- a na výběr je klasická, bílá – vídeňská, hovězí a papriková. Volím tu bílou, chleba dostanu kolik chci, kečupu a hořčice taktéž. Je výborná. Bílá klobása mne ještě nikdy nezklamala. Report z utkání zde.

Datum: 13.3.2015
Hodnocení: 7/10
Cena: 45,-
Autor: dalibor.durcak

HC Hradec Králové - HC Sparta Praha
Po fotbalovém zápase, kde jsem se nestihl občerstvit, jsem vyrazil na play off hokeje. O první přestávce jsem byl bez šance, jelikož byli fronty až do aleluja. Vyrazil jsem tedy před koncem druhé třetiny a už se na mne usmálo štěstí. Za klobásku jsem zaplatil 50 korun, byla celkem studená, hodně mastná to mě doslova vytočilo. Špatnou teplotu klobásy nezachránila ani hořčice s kečupem a kyselá okurka, a tak jsem byl celkem zklamán a hodnotím 4,5 z 10.

Datum: 15.3. 2015
Hodnocení: 4,5/10 
Cena: 50 kč
Autor: Kuksič

SK ZČE Plzeň - FK Holýšov 
Do sobotního, v celku mrazivého dopoledne, se vydávám nevyspalý a ještě decentně přiožralý na souboj prvního s pátým týmem tabulky krajského přeboru. Pro mě nepochopitelně hraje Dynamo své domácí zápasy pokaždé v sobotu dopoledne a tato skutečnost je vidět i na "domácích" domorodcích, kterých se schází maximálně po 60 kusech. Ač počasí není moc přívětivé, rychle se probouzím a střízlivím. Naštěstí hospůdka jede v plném proudu a tak si dávám pivko na spravení. Jelikož první celek tabulky v prvním jarním kole nesmyslně zaváhal na půdě posledních Horažďovic, těším se na pořádnou jízdu. Brzy jsem však velmi zklamán. V počasí ideálním na fotbal se domácí na hřišti motají bez většího zápalu a chuti a tak jsem svědkem ne příliš povedeného mače. Korunku tomu všemu dávají tři pánové oděni v černém, kteří předchozí večer měli natuty divočejší než já. Dynamo prohrává zaslouženě po penaltách a i druhý jarní zápas neboduje plnotučně. Na klobásku jsem se velice těšil, nejenže se mastný pořádně hodí, ale také proto, že na podzim byla fantastická. Bohužel sobotní mě proti loňské zklamala. Ač zasytila, na můj vkus byla až moc připálená a vůbec nebyla pikantní. Pikantní by měla být každá klobáska, alespoň trošku. Plus ale dávám za super obsluhu, čerstvý chleba a správnou porci hořčice. 

DATUM: 14.3.2015 
CENA: 45,- 
HODNOCENÍ: 6,5/10 
AUTOR: Kylda13

FC Viktoria Plzeň - SK Slavia Praha 
Jak s oblibou říkám jdu "do práce", tak tentokrát jsem povolán na službu již ve středu. Ještě že mě tahle práce baví. 18.3 je na programu duel Plzeň - Slavia a tam nesmím chybět. Slušná kulisa, super atmosféra, jen klobáse v Plzni prostě nemůžu přijít tak nak víc na chuť. Pro tento duel volím klobásu pikant, hořčice a kečupu neomezeně, 3 krajíce chleba, pivo teplý jak chcanky. Klobása za 50 korun mě zasytila, splnila tak svůj účel a uděluji rovných 6 bodů.

Datum: 18.3. 2015
Hodnocení: 6/10 
Cena: 50 kč
Autor: Groundhopping_vitajanda

Mladá Boleslav - FC Baník Ostrava
V páteční večer hrál ve středočeské Mladé Boleslavi hrdý slezský klub z Bazalů. Krom 208 chacharů byla na stadioně i má maličkost a byl by hřích nevyzkoušet místní gastronomickou nabídku. 
Alespoň za sebe musím konstatovat, že snad poprvé, co jezdím do Boleslavi s Baníkem, tak se jim wurst povedl. 
Měl jsem ji středně propečenou, pěkně křupavou, lehce paprikovou. K tomu nezbytný krajíc chleba a milá, blonďatá obsluha nezapomněla dát ani dostatek hořčice. Takže u mě dobrý, dávám 8/10 
Ale do TOP 3 mých klobáskových favoritů to nemá. Aby byla úplně šmrnc, tak tomu něco chybělo. Tudíž českou, fotbalovou, fanouškovskou gastronomickou tradici z Julisky, Hradce Králové a ze Žižkova zatím nic neohrozilo.

Datum: 21.3.2015
Hodnocení: 8/10
Cena: 45,-
Autor: Trevor20

FC Marianské Lázně - FK Hvězda Cheb 
V Chebu už slovo výhra neznáme. V Mariánských Lázních se dnes hraje o šest bodů a o případný sestup. Zápas jara pro oba manšafty. Na zápas si našlo cestu přiblyžně 180 fanoušků, z toho 15 kusů z Chebu za vlajkou "Egerland". Tento divizní zápas končí lépe pro domácí, kteří vyhrávají toto utkání díky brance v 86. minutě 1-0. Klobása za 35 korun, pouze jeden krajíc chleba a dnes jen hořčice. Klobása byla zlehka připálená a celkově mne klobása svou chutí neoslovila, jelikož v ní bylo na můj vkus velké množství chrupavek. 

Datum: 21.3.2015
Hodnocení: 5/10
Cena:35,-
Autor: Groundhopping_vitajanda

FC Vysočina Jihlava - FC Hradec Králové
Díky notné dávce alkoholu si už nepamatuji, zda byla cena 45 nebo 50 vočí, ale každopádně rozhodně jedna z nejlepších klobásek, na kterou jsem narazil během cestování po ligových stáncích. Dělo slušného průměru, lehce pikantní, optimální teplota, takže 7,5 z 10. Body dolů za páteční chleba a hořčici od naproti z Lídlu. Celkově převládaly pozitivní pocity.

Datum: 21.3. 2015
Hodnocení: 7,5/10
Cena: 45-50 kč
Autor: Lukas22

FK Viktoria Žižkov - FK Baník Sokolov
V neděli dopoledne navštěvuji zápas Fotbalové národní ligy FK Viktoria Žižkov - FK Baník Sokolov, ve kterém mohlo 1156 platících diváků vidět celkem 6 branek. Pro mě však byl fotbal jen záminka. Můj cíl byl jasný, po celé fotbalové scéně vyhlášený stánek s klobáskami, kam jsem zamířil ihned po zakoupení vstupenky. V nabídce byla klobása papriková, bavorská a cigáro do bagety. Já zvolil první možnost a nelituji. Úžasná chuť, dobře propečená, ogrilovaná, tak akorát mastná a lehce pikantní. K dispozici hořčice, křen a chléb dle libosti. Nejlepší nedělní snídaně, kterou jsem za poslední dobu měl. Posilněn touto lahůdkou jsem sledoval vítězství domácích 4:2. 

Datum: 22.3.2015
Hodnocení: 9,5/10
Cena: 45,-
Autor: JC

FK Baník Sokolov - FC Fastav Zlín
V sobotu dopoledne je na programu další kolo druhé nejvyšší ligy - FNL. Sokolovský Baník přivítal ve výborně formě hrající Zlín. Hosté vyhrávají 2-0 a zápasu přihlíží 720 lidí. V prvním poločase ochutnávám bavorskou klobásu, která byla výborná. Chutná, propečená, teplá, hořčice dostatek a na požádání i kečup či křen. 7,5/10. Jelikož mám hlad, stihnu v druhém poločase i druhou klobásu - klasik. Ta už tak dobrá jako bavorská nebyla. Chuťově nic moc, propečená dobře, ale.... něco tomu chybělo. 5,5/10.

Datum: 28.3.2015
Bavorská klobása: 7,5/10 
Klasik klobása: 5,5/10
Cena: 38,- bavorská, 45,- klasik
Autor: Groundhopping RM

Rozlučka Davida Jarolíma
Z Mladé Boleslavi jsme se jeli podívat na rozlučku Davida Jarolíma, která se konala na stadionu HSV. Hrálo se v klidném, tréninkovém tempu a výběr Davida porazil bývalé hvězdy Hamburgu 7:5. O poločase si dávám klasický bratwurst a byl opravdu skvělý.

Datum: 28.3.2015
Cena: 3€
Hodnocení: 9/10
Autor: Kostič

Wismut Gera - FSV Martinroda
Domácí klub z téměř stotisícového města, jenž v minulosti odehrál 6. sezon v nejvyšší východoněmecké DDR Oberlize, nyní živoří pouze v Duryňské lize (6.liga). Nepřekvapilo tak že se klub přesunul na malé předměstské hřiště a největší stadion ve městě pro 16000 diváků opustil. Na utkání si našlo cestu pouze dvě stovky lidí. Sympaticky působil kotel 30-40 dobře fandících osob. Bratwurst - německá klasika... Fotky zde. Video zde.

Datum:04.04.2015
Cena: 1,80 Eur
Známka: 6/10
Autor: Conspi

HC VERVA Litvínov - HC Kometa Brno
Po dlouhé době jsem se konečně dostat do Litvínova na hokej, na vyhlášený Maxi HotDog jsem se dlouho těšil a musím říct, že to stálo za to. Na klobásku sice byla dlouhá fronta, ale to se dalo na rozhodujícím zápase čekat. Klobáska teplá, dobře dochucená, není co vytknout, takže 9,5 bodů z 10ti. Doporučuju všem.

Datum: 3.4. 2015
Cena: 65 kč
Hodnocení 9,5/10
Autor: pm

Fk Baník Most 1909 - FK Ústí nad Labem
Po večerním zápase Sparty v Jablonci se ještě na otočku stavím v práci a poté na poslední chvíli vyrážím do Mostu na derby. Začátek jsem stihl tak akorát a tak jsem se odměnil klobáskou, klobáska nebyla špatná, ale nějak extra neohromila, navíc jen jeden chleba, takže 7/10.

Datum: 15.03.2015
Cena: 45 kč
Hodnocení: 7/10
Autor: pm

FK Kolín - Fk Baník Most 1909
Z Mostu jedeme do Kolína na duel, od kterého každý očekává výhru. V sekotu hostí se objevilo asi 30 lidí a gril byl hned vedle. Obsluha byla v pohodě a obsluhovala přes okýnko v kleci. Zajímavá byla akce na bilé klobásky, kde 4 stály 30kč a 6 bylo za 60kč :) Bohužel jsem si musel plnotučnou hořčici vybojovat, bylo jí prý už málo a bílé klobásky byly nedodělané, sice kvůli náporu lidí v sekotru hostí, ale i tak se to na hodnocení musí projevit.

Datum: 5.4. 2015
Cena: červená - 45 kč, bílá 30kč
Hodnocení: červená 6/10, bílá 6/10
Autor: pm

Autor: DD & Piotr

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
Za Opavu! Klenot Česka v srd... 05.04.2024

Za Opavu! Klenot Česka v srd...


FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna... 08.04.2024

FAMÓZNÍ PŘEDSTAVENÍ! Tribuna...


Baník si užíval Velikonoční ... 03.04.2024

Baník si užíval Velikonoční ...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace