o supporters | registrovat | přihlásit se
vyhledat rss
z domova ze světa foto reporty groundhopping blog rozhovory hooligans video

Klobásový poločas - jaro 2016 (28. díl)

Klobásový poločas středa, 25.05.2016 - přejít do komentářů
Klobáska a pivo patří k fotbalu stejně jako chorály a pyro...
/titleImg/klobasovy-polocas-jaro-2016-28-dil/1/7556.jpg?width=570

TJ Košutka Plzeň - TJ Žichovice
Po zápase juniorské ligy mezi FCVP a SKS mířím na Košutku, kde se hraje zápas I.A Třídy mezi Košutkou a Žichovicemi. Zápasu přihlíží na 8 desítek fanoušků, domácí vítězí 3:1. Klobáska z místního občerstvení výborné chuti i velikosti, k dispozici dva druhy hořčice, křen či kečup. 

Datum: 27.3.2016
Cena: 45,-
Hodnocení: 9/10
Autor: Groundhopping RM

HC Jaroměř - HC Dvůr Králové
Na derby dvou velkých rivalů se vydávám akorát na čas. Vzhledem k postavení týmů v tabulce se dalo očekávat, že Jaroměř bude dirigovat tempo hry. Ovšem bylo tomu naopak, dařilo se právě dvorským hokejistům, které hnalo za vítězstvím okolo šedesáti fanoušků. Dvoráci se dostali na začátku třetí třetiny do tříbrankového trháku. Domácím se ale nakonec podařilo srovnat krok a také skóre, a tak zápas rozhodovaly nájezdy, ve kterých byli úspěšnější hráči ze Dvora a zvítězili 5:6sn. 
V první přestávce jsem zkusil v místním stánku Dunajskou klobásu na grilu. Vyšla na 40 korun, byla papriková, trochu pikantnější, k tomu hořčice a chlebu, kolik bylo jen libo. Absence křenu. Hodnotím 7,5 body.

Datum: 11.11.15
Cena: 40,-
Hodnocení: 7,5 / 10
Autor: Kuksič

HC Sparta Praha - HC Hradec Králové
Na tento hokejový výjezd jsem se těšil už dlouho dopředu. Z Hradce do Prahy vycestovalo na devět autobusů a spousty dalších fanoušků vyjelo po vlastní ose. Pražskou arénu navštívilo přes deset tisíc diváků a celý zápas doprovázela skvělá atmosféra. O jedné z přestávek jsem zavítal do jednoho z občerstvení, kde jsem si dal "menu klobásky" (klobásky, americký brambory a fantu), za což jsem zaplatil 125 korun. Kečup nebo majonéza za příplatek 10 korun. Chuťově klobásky super, brambory přesolené, cena napálená. Nezbývá mi než hodnotit průměrnou známkou, přeci jen jsem zvyklý na něco jiného.

Datum: 28.12.15
Cena: 125,- + 10,-
Hodnocení: 5/10
Autor: Kuksič

HC Litvínov - HC Hradec Králové
První klobásu v roce 2016 jsem se vydal zhodnotit do Litvínova na hokej a protože jsem zde už hodnotil MAXI HOT - DOG, chtěl jsem zkusit něco jiného. Před hokejem bylo poměrně dost času, a tak jsem okusil jednu pikantní krasavici. Byla masitá, opravdu hodně pikantní, doslova podle mého gusta. Vyšla na 65 korun, což mi přišlo dost vzhledem k tomu, že chyběl křen, možnost vzít si více chleba, a tak musím hodnotit "pouze" osmičkou.

Datum: 31.1.16
Cena: 65,-
Hodnocení: 8/10
Autor: Kuksič

Stadion Vrchlabí - Vlci Jablonec n/N
V pondělí jsme vyrazili na "čumendu" do Vrchlabí, které hraje 2. ligu - západ. Domácí Stadion hostil na svém ledě Vlky z Jablonce. O atmosféru zápasu se starali převážně domácí, ale i hosté měli svůj "kotlík", který se nakonec mohl radovat z výhry svého týmu 2:4. Hned o první přestávce jsme zašli na klobásku XXL, chtěli za ni 49 Kč. Než jsme jeli na hokej, tak jsem se doma přežral čokoládou, takže jsem "klobys" ani nedojedl. Klobása nebyla nijak excelentní, ani nejhorší, takovej lehkej průměr, hodnotím hlavně to, co jsem dostal na tácek, o chuti klobásy se moc mluvit nedá.

Datum: 7.3.16
Cena: 49,-
Hodnocení: 6/10
Autor: Kuksič

HC Lomnice nad Popelkou - HC Dvůr Králové
Velká bomba nás čekala v Lomnici, kam jsme se vyrazili podívat na kvalifikaci o 2. ligu. Hala, která připomínala seník byla téměř do posledního místa zaplněna, oba týmy byly povzbuzovány svými fankluby, načež můžu říci, že hostující byl početnější a o dost hlasitější. Hala vypadala podivně, úzké kluziště, kvalita ledu šílená, a tak jsem měl celkem strach, jaká bude nabídka u stánku s klobáskami. Nutno říct, že jsem byl velmi překvapen, takový komfort se nevidí ani na zápasech extraligy. Na výběr jsem dostal ostravskou, paprikovou, sýrovou nebo se zeleným pepřem, zvolil jsem paprikovou a byla opravdu vynikající. Další skvělá věc, na výběr kremžská a plnotučná hořčice, k dospozici také kečup, kolik si kdo vzal na tácek, tolik měl. Stejně tak to bylo i s krajíci chleba, mně bohatě stačily dvě půlky. Suma sumárum, klobáska tedy skvělá, ohřátá akorát, na výběr čtyři druhy a cena pouhých 40 korun, takže kdo ji ještě v Lomnici neměl, tak vřele doporučuji!

Datum: 13.3.16
Cena: 40,-
Hodnocení: 10/10
Autor: Kuksič

SSC Bolevec - SK Rapid Plzeň
První dubnový víkend, sluníčko, fotbálek. V sobotu odpoledne mířím na utkání krajského přeboru Bolevec - Rapid Plzeň. Fotbal celkem koukatelný, místy však dobrá plácaná, domácí otáčejí skóre a vítězí 2-1. V areálu přítomno cca 40 diváků. Klobása dělaná na elektrickém grilu (ale přišlo mi, že je spíše vařená než grilovaná), celkem dobrá, velikost fajn, chleba kolik kdo chce, k dostání hořčice. Klobáska však mohla být více ogrilovaná a mastnější. 

Datum: 2.4.2016
Cena: 45,-
Hodnocení: 6/10
Autor: Groundhopping RM

Sokol Stará Voda - Loko Mariánské Lázně 
Dnes 9.4.2016 se vydávám do Kynžvartu, kde Starý Voda hostila v dalším kole okresního přeboru mužstvo Loko Mariánské Lázně. Mé první kroky vedou (jak jinak) do místní knajpy, kde pokládám klobásku za lidovou cenu a to za cenu 50 korun. Klobása má rozměr, který můžeme vidět pouze u herců černé pleti v "pohádkách" pro dospělé. Na výběr hořčice či kečup, dva krajíce chleba. Klobásla decentně pikantnější, při skusu nestříka, chutově průměrná. Velké mínus uděluji za to, že byla dělaná pouze ve vodě. A proto dnes nemohu udělit jinou známku než 7/10

Datum: 9.4.2016
Cena: 50,-
Hodnocení: 7/10
Autor: Groundhopping_vitajanda

FC Vojtanov - TJ SU Hranice
Dne 16.4 se vydávám do Vojtanova na chebský okresní přebor. Na místní svatostánek přijeli borci z Hranic, kteří se moc dobře nevyspali a prohrávají 1:3, a tak zůstávají všechny body ve Vojtanově. Druhý poločas jdu do místního okénka pro klobásku, která stojí 45 korun. Po pár minutek čekání mě čeká velká klobása s dvěma chleby a dvěma druhy hořčice (na požádání i kečup). Klobása celkem dobrá, avšak moc mastná a mohla být i chuťově lepší.

Datum: 16.4.2016
Cena: 45,-
Hodnocení: 6/10
Autor: Groundhopping RM

AC Sparta Praha - FC Viktoria Plzeň
V neděli 24.4 vedly moje kroky na Letnou, kde se odehrál zápas mezi Spartou a Plzní. Hosté vyhrávají 3-0. Zápas byl vyprodán, plný pěkných choreografií a spoustou pyrotechniku. V druhém poločase si dopřávám klobásku za 60 korun, výborné chuti, velikost optimální, kečupu i hořčice taktéž.

Datum: 24.4.2016
Cena: 60,-
Hodnocení: 9/10
Autor: Groundhopping RM

SK Rapid Plzen "B" - SSC Bolevec
Ve stredu 27.4.2016 se vydavam na zapas Rapid - Bolevec. Utkani zvlada lepe Rapid, ktery vitezi 4:2. Klobasa za 45 korunek, chutove vyborna, tri krajice chleba, horcice. Klobasa pri skusu nestrika a je velmi masita. 

Datum: 27.4.2016
Cena: 45,-
Hodnoceni: 9/10
Autor: Groundhopping_vitajanda

Autor: VíťaJ & Piotr

clbanner



Videa

Atmosféra při zápase mezi pražskou Slavií a ostravským Baníkem


další videa >
Blog fanoušků & Groundhopping
BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ... 06.03.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Na fotbale v ...


BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n... 15.02.2024

BLOG FANOUŠKŮ: Za kulturou n...


BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ... 30.10.2022

BLOG FANOUŠKŮ: Už při cestě ...

další články >
Nejčtěnější články měsíce
V Hradci se hasila nejen žíz... 10.03.2024

V Hradci se hasila nejen žíz...


Ono to jde, a ne že ne! Mobi... 13.03.2024

Ono to jde, a ne že ne! Mobi...


Mladí Chachaři poprvé na výj... 20.03.2024

Mladí Chachaři poprvé na výj...

clbanner
Speciály



Sledovat @supporters_cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace